Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Božiček, upam, da tudi v letu 2009 ne boš ukinil Tekaškega foruma. Bom čisto pridna, zelo veliko pisala in podpirala ostale člane, tekla kolikor bo mogoče, samo da TF ostane. Hvala ti, dragi Božiček, ker si tako dober in boš izpolnil mojo željo.
Za pokoro mojih grehov pa obljubim, da odtečem, če me zdravje le posluži, vsak mesec najmanj 50 km.
Lenči
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Dragi Božiček, upam, da tudi v letu 2009 ne boš ukinil Tekaškega foruma. Bom čisto pridna, zelo veliko pisala in podpirala ostale člane, tekla kolikor bo mogoče, samo da TF ostane. Hvala ti, dragi Božiček, ker si tako dober in boš izpolnil mojo željo.
Za pokoro mojih grehov pa obljubim, da odtečem, če me zdravje le posluži, vsak mesec najmanj 50 km.
Lenči

sej veš da maš Božičkovo pomočnic na svoji strani ;)
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Za pokoro mojih grehov pa obljubim, da odtečem, če me zdravje le posluži, vsak mesec najmanj 50 km.
Lenči

Tako malo pa ne vem kdaj si pretekla :lol: :lol: ne vem če bo dovolj :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
lenči napisal/-a:Za pokoro mojih grehov pa obljubim, da odtečem, če me zdravje le posluži, vsak mesec najmanj 50 km.
Lenči

ne ne bo... mogoče januar... pa še tisto dvomim...
Uporabniški avatar
 IRA
Ja, ja ... seveda boš vsak mesec v letu 1x odtekla 50km v kosu :twisted:

... pa še par "iztekov" :D
 luzr
spela* napisal/-a:
Sem prebrala, pa se tam nisem hotela vmešavati z neprimernimi vprašanji ... :lol:
A 10,3 km je pokazala tvoja meritev ali so tudi drugi enako izmerili?
Tudi mene namreč bolj vleče k temu, da bi v radencih tekla 10 km in po možnosti izboljšala čas, kot da bi se po tisti sopari mučila na polmaratonu. Ampak če je proga res daljša od 10 km ... :roll:
No, saj je še čas.

Ah, kaj bi to. Saj imaš neprimerna vprašanja. Zelo prepogosto.
Samo en izsek...
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... ht=#159908

bobr je napisal/a:
Velja pod pogojem da si resna. Da ne bom potem sam zvisel kot letos.

Bobr, te bom držala za besedo.
Ampak te moram popraviti: nisem te jaz pustila na cedilu ali požrla besede. Mar ti nisem že takoj, ko si se javil za zajčka, rekla, da bo to letos zame prehitro? Naslednje leto pa upam, da bo šlo.

Svojim planom dodajam še: premagati luzrja na TF 10ki in/ali na Ljubljanskem maratonu. Tu mi bo bobr pomagal, a ne?

Ehm, a se ti zdi to pametno. koliko si tekla desetko. Zdi se mi precej pod eno uro, 56', kajne?
Šlepanje na zajčka za prehitevanje osamljenega tekača ne velja. Nekatere gospe so hitre če jih pedenajo spred pa zad...
Pravila bova še dorekla v ustrezni temi, stavim...
:wink:
Da ti ne bo kaj žal...
:lol:
 spela*
klatez napisal/-a:http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=6529

Hvala, klatež.
 spela*
luzr napisal/-a:Ehm, a se ti zdi to pametno. koliko si tekla desetko. Zdi se mi precej pod eno uro, 56', kajne?
Šlepanje na zajčka za prehitevanje osamljenega tekača ne velja. Nekatere gospe so hitre če jih pedenajo spred pa zad...
Pravila bova še dorekla v ustrezni temi, stavim...
:wink:
Da ti ne bo kaj žal...
:lol:

No, no, je bilo pod 54 minut. :twisted:
Ja, vem, ti si tekel 50 minut ... :roll:
Saj zato sem pa dala "ali" vmes. Imam na polmaratonu po moje malo več možnosti za uspeh. :oops:

A odpreva stavnico?

P. S. Niti sanja se mi ne, o katerih "gospeh" govoriš. :twisted:
 luzr
Gospe še klatež pomaga... Popolna zarota...

Spela+, saj prav prosiš za stave. Že lep čas...
Ti izzivaš, odpiraš, formuliraš.
Stavi bosta dve, ker si objestna.
Eno si izbereš sama, drugo bom jaz...
Nazadnje spremenil luzr, dne 27 Nov 2008, 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Naj stavnica spet zaživi, jeeeee. Če me spomin ne vara, naj bi se samo v tej temi potihem izoblikovali že 2 stavi:

bobr-bor
spela*-luzr

+

moja neizpolnjena od letos z Alešom in dodatna revanš z Inotom.

Že vidim, da bo leto 2009 polno stav.

Igralci, odprite nove teme v stavnicah. :D
 spela*
Preden uradno odpreva stavnico, predlagam naslednja pravila:
1. tekla bova na uradnem polmaratonu (verjetno ljubljanskem - tu je v prednosti luzr, ker se drugih tako ali tako ne udeležuje in ima na zadnjem ljubljanskem vsaj neuradno boljši rezultat)
2. šteje neto čas (nima smisla, da se drenjava v prvih vrstah), in sicer
3. URADNO izmerjeni neto čas - če kateri od naju teče brez čipa (govorim čisto hipotetično, vsaka podobnost z realnostjo je le slučajna ... če verjamete :lol: ), si je sam kriv in v tem primeru samo ena priča z uro ni dovolj velik dokaz za to, kdaj je pritekel v cilj
4. vsak od naju ima ob sebi lahko spremljevalca ali spremljevalko, ki skrbi za dobro počutje tekača/tekačice, ga oziroma jo spodbuja in mu oziroma ji daje v trenutkih krize vedeti, da gre nasprotniku zagotovo še slabše ...

Luzr, se strinjaš? Tae, ti imaš izkušnje s stavami, a sem kaj pozabila?
Pa upam, da ko odpreva tole stavnico, ne bodo vsi stavili na luzrja ...
 luzr
Čisto resno, z določenimi podrobnostmi res ne nameravam dolgočasiti množice obiskovalcev spletišča...

@spela*: Pa saj se šališ. Pravila lahko postavljava pred stavo, ampak ne moreva smetiti tukaj...
Očitno preveč treniraš ali se delaš senilno gospo, bodisi ne ločiš med temo s stavami in načrti za sezono 2009.
 spela*
Da ne smetiva ... odprla sem novo temo, pa čeprav se ne strinjam s tem, da stave in želje za prihodnjo sezono niso povezane.

Sem se pa najprej res šalila glede te želje, da prehitim luzrja, ampak me je potem sprovociral, tako da ... kar je, je.
Zdaj pa upam, da mi bo vsaj kdo rekel, da nisem povsem brez upa zmage.
:oops: Seveda ne v tej temi, ampak v stavnici. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:
Lenči

ne ne bo... mogoče januar... pa še tisto dvomim...

Sem napisala za "pokoro" :-- , ostalo je za čisti užitek :rol:
Tista IRA skupaj vsak mesec pa je prehuda :oops: :wink: .
 spela*
Med svoje načrte za letos dodajam tisto, kar sem sicer tudi imela v mislih, a pozabila: preteči K-Rožnik in Golado v času manj kot 54 minut, morda še malo hitreje.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA