prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 niki
sodček misliš, a ne :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
tae napisal/-a:Vencelj, dobro da si to temo spet privlekel na plan, vendar ljudje ne opazijo, da je bilo tu govora o ciljih za letošnje leto, katero se že hitro izteka.

Kakorkoli ponovno sem si prebral svoj prispevek in ugotovil, da sem letos izpolnil vse glavne zadane plane, razen zadnje alineje (stava z Alešom, katero prestavljam v leto 2009, kar pa sem omenjal že v drugih temah).

Leto 2008 je bilo zame tekaško uspešno.

Ja, sem opazil, da so nekateri spregledali. Glavni namen tega je, da se opravi analiza planiranega, to pa je lahko tudi osnova za naprej.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 lenči
Moj cilj je bil teči, saj sem šele začela, pa iti na prvo tekmo, pa malo dlje, pa malo hitreje, pa cilji so se spreminjali iz meseca v mesec :lol: :wink: . Pa še vedno mi je uspelo doseči jih. In brez poškodb :D .
Uporabniški avatar
 Loni
Hehe, pri meni je imelo letos prioriteto športno plezanje, tek pa kar tako malo za zraven, daleč za gorskim kolesarjenjem.
Uporabniški avatar
 solatka
Zanimiva tema :wink:

Moji tekaški cilji za letošnje leto so bili:

*preteči 5,5 km v Radencih v manj kot 40 minutah
*preteči 10,5km na Ljubljanskem maratonu

Hm... koliko sem cilje realizirala? V Radencih nisem uresničila svojega cilja, saj sem šla potem na 10km, tako, da ne vem kako bi tekla na 5,5km :lol:

LM pa sem pretekla. V zame rekordnem času.

Tako... za krajšanje dolgega časa, pa sem pretekla še ene par tekem vmes med Radenci in LM :D

Vsekakor uspešno leto... kar se teka tiče.
Uporabniški avatar
 natasa
Moje plani ali želje , ki pa žal niso odvisni samo od mene pa so sledeči:

:arrow: odteči svoj prvi Evropski pokal v ultramaratonu. Nekako imam v planu Mnišek ( 50km) , Biel (100 km) ter Logarska(75 km), kjer želim izboljšati svoj čas na vsaj 7 ur 15 min

:arrow: 42,2 km odteči v 3:30

:arrow: in končno po letu in pol odteči 21-tko za katero ne najdem prave motivacije

:wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
natasa napisal/-a:Moje plani ali želje , ki pa žal niso odvisni samo od mene pa so sledeči:

:arrow: odteči svoj prvi Evropski pokal v ultramaratonu. Nekako imam v planu Mnišek ( 50km) , Biel (100 km) ter Logarska(75 km), kjer želim izboljšati svoj čas na vsaj 7 ur 15 min

:arrow: in končno po letu in pol odteči 21-tko za katero ne najdem prave motivacije

... tole je vse za 2009, verjetno, naslov teme je malo drugačen :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 natasa
zlopi napisal/-a:
natasa napisal/-a:Moje plani ali želje , ki pa žal niso odvisni samo od mene pa so sledeči:

... tole je vse za 2009, verjetno, naslov teme je malo drugačen :wink:
Lp, zlopi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zlopi hvala,

torej za letos sem bolj ali manj odtekla svoje cilje razen te nesrečne 21-tke.

Izboljšala PB na 42,2km in PB Logarska

Uporabniški avatar
 zz topka
Moja največja želja se mi je uresničila: GM4O

A brez mnogih tistih piscev na forumu, ki so me bodrili, mi vlivali zaupanje vase, me po domače povedano pahnili na štartno črto,
( Darja, Jožko, Avi, Bojanu, Nanika...in še in še), MI TA ŽELJA NAJBRŽ NE BI BILA IZPOLNJENA.
Zato še enkrat : HVALA VSEM!!!

Poleg te pa sem se nenadejano veselila tudi dvakrat petega mesta na EVACS-u v Ljubljani v hitri hoji.

Zadosti za letos!
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Planov ni, želje pa so:
brez poškodb, še naprej uživati v teku, izboljšati kak rezultat (to bo vedno težje), preskočiti in ne podreti še kako oviro (po Ferlicu)...
Seveda vsega tega, pa zdravja in sreče v novem letu 2008 želim tudi vsem ostalim :!:
LP, vencelj

To sem zapisal zadnji dan lanskega leta, ob 19:26. In kaj je iz tega nastalo:
:arrow: poškodb, povezanih s tekom, ni bilo, so mi pa druge, bolj povezane s službo, prekrižale nekatere načrte (pa nič zato, take stvari gredo hitro v pozabo, so pa lahko dobra spodbuda za naprej);
:arrow: povečano število pretečenih km, pretečenih tekem, podaljševanje v enem kosu pretečenih razdalj, zasvojenost s tekom- ja, tek mi je v užitek, vedno bolj;
:arrow: izboljševanje rezultatov, preskakovanje ovir: :D član super ekipe na teku od župana do župana (slabih 100km z "hudo" višinsko razliko; :D prvič v enem kosu pretečenih 60 km po ravnem, asfalt (Sladkih 6) :D ; maraton (v tretjem poskusu) pod 3 ure(LM) :D ; rekordno število pretečenih tekem (do sedaj 33- sezone pa še ni konec) :D ; rekordno število pretečenih km :D ;... lahko bi pisal v nedogled...BZ
:arrow:
črta:izjemno leto :!:
Komu se lahko zahvalim za vse to :?:
Itak: :TF)

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 lonely
Bravo Vencelj

Pa nič ne omeniš življenjsko sopotnico ki te redno spremlja na vseh tvojih tekih in brez katere......
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:Brez bolezni in poškodb, si v proračunu vzet malo dinčkov za Polarja in se malo bolj nadzirat.

Realizirano, poleg tega odgaral 2 maratona, vse načrtovane polmaratone, izboljšal vse rezultate iz 2007, povečal št tekem, se udeležil vseh planiranih, žal se moram odpovedati teku v Ložah.(prvi tek, ki sem ga moral brisati iz plana)
Sicer je pa še en mesec časa za kak nov podvig. :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
lonely napisal/-a:Bravo Vencelj

Pa nič ne omeniš življenjsko sopotnico ki te redno spremlja na vseh tvojih tekih in brez katere......

Valjda... :bum:

Komu se lahko zahvalim za vse to :?:
Poleg :TF) seveda tudi ženi Romani :heart , ki me podpira pri tem mojem hobiju, ki prenaša vse moje muhe, me velikokrat spremlja na tekmah in navija zame ali pa cel dan potrpežljivo sameva, kadar grem sam; :arrow: mi sproti opere tekaške cote; :arrow: je pa včasih tudi v vlogi trenerja: kadar mislim, da bi moral iti na tek, pa se mi ne da, zato sem slabe volje in me včasih skoraj spodi...kasneje sem ji seveda hvaležen...
Hvala, Romana :!:
Ja, pa hčerki sta že veliki, je sedaj več časa in si ga z Romano krojiva bolj po svojih željah.

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA