Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 AinE
Vsem planincem oz. gornikom :ignore: čestitam za lepe ture in fotke, ki jih z veseljem pogledam. So lepe naše Kamniške planine, a ne? :D

Ker sem že malo bolj podučena o sposobnostih Jezerjanov, sem se v Plamnovi letos pravočasno pozanimala, če je spet kakšen Forest med prvimi napisan in potem v šotoru v drugi vrsti, takoj za Kosoveljevimi navijači zamanj čakala, da bo prišel po nagrado :( .
Forest, bravo :cast: in čestitke :clap:.

Lp in uspešno zbušavate dalje :wink: , E.
 fanči
hi,
še jaz se malo oglasim...ja res so lepe slikce in naše gore tudi

Forest tebi čestitke :clap:

AinE saj ne zabušavamo...delamo k pr norcih :lol:

bibi
Uporabniški avatar
 100jan
http://picasaweb.google.si/100jan47/KamniKaJama#
Tale jamca je ima več kot 1,5 km podzemnih rovov, vhod ima pa tako ozek, da malo večji pes ne bi mogel not. Sem šel sprobat hojo z GPS pa se nisva najbolje razumela. Je pa aparatura poskrbela, da se mi je parkrat zanohtal :mrgreen:
Ajd....
 fanči
:lol: ...a je napravca kar naprej govorila "preračunavam"?
Uporabniški avatar
 100jan
No, pa so ga ujeli :P . Ne medota ampak tistega, ki je vlamljal v avte na P placu ob jezeru. :evil:
Fanči,moja naprava ne klepeta :!:
Ajd...
 fanči
100jan to je bil hec :lol:

a medoti so še :?: ...jaz že dolgo nisem tekla okoli jezera :oops: ...se pravi zdaj ne bodo več vlamljali :?
Uporabniški avatar
 100jan
Fanči, kje pa živiš? Še bodo vlamljali saj je lumpov veliko pa še recesija grozi.
Medo, upam, je na zimskem počitku, kamera pa čaka na primeren scenarij. Če pa pes taco moli za posnetek spininga pa ni problema :idea:
Ajd
 fanči
ja, mogoče pa res :?: ...danes ob 19:30 Harmonija Mengeš...prvi obisk je brezplačen :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
fanči napisal/-a:ja, mogoče pa res :?: ...danes ob 19:30 Harmonija Mengeš...prvi obisk je brezplačen :lol: :wink:

a je gužva na spiningu???

na tale spining se že ene 3 leta spravljam... :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Ojla...ja 100jan upam, da so jih tud zaprl!!!

včeri popoldne ob cca.16-ih pridem na parkirišče, tam pa polno mož in deklet v modrem(policija),
vsi neki hodijo gor in dol po parkplacu nakar se mal razgovorijo in nas opozorijo,
da se zadnje čase dogaja veliko vlomov in tatvin v parkirane avtomobile.
so pa včeri med redno kontrolo naletel na dva modela, ki sta bila ravno pri delu in sta vlamljala v
Peugeota 207 od enga starejšega obiskovalca iz Trzina, ki pa je imel res veliko srečo, da sta bila
ob prihodu policije šele na začetku podviga...možakar je reku, da je bil to njegov zadnji sprehod ob jezeru!

te dva tipa sta prišla z temno modrim golfom IV in menda nista bla prvič v tem koncu...
no tolk, da ne boste več puščal kakšnih denarnic oz. torbic na vidnem mestu...
na žalost je treba tud v naših koncih porajtat na take modele!!!

lp
 fanči
Ponavadi je vedno še kakšen spinner prost...danes nadomeščam uro tako, da so mi rekli, da jih pride zaenkrat 8...spinnerjev je 14...mogoče je danes pravi dan, da se spraviš :?: :wink:
 fanči
ja imajo...pa potrebuješ brisačko in pijačo :) ...nekateri tudi pokličejo in si rezervirajo spinner
Uporabniški avatar
 100jan
fanči napisal/-a:ja, mogoče pa res :?: ...danes ob 19:30 Harmonija Mengeš...prvi obisk je brezplačen :lol: :wink:

Če prav razumem, mi ni treba nič plačat, če ti pridem posnet en propagandni filmček o spiningu. Ja super. :?
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA