Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vladek
Angelic Upstars, GBH, Sham 69, Ramones, The Partisans, UK subs, Peter and the test tube babies, The Exploited, Stiff little fingers, The Stranglers....

Skratka en takšen punk iz poznih sedemdesetih, glasba ob kateri bi se me domači odpovedali, če bi jo doma poslušal :-)
 nejce
Jst pa ponavadi poslušam vse živo...odvisno od razpoloženja!!! Kar mi pač paše tisti dan, tisto pa poslušam!!
 janezu
velik poznavalec tekaške glasbe je nedvomno cveto ,samo zadnje čase ima na listi bolj počasne :D ko smo ga enkrat na črno prst ujeli,je samo menjal pesem in gas. bomo vidli,kaj boste imeli jutri naloženo (polke ali valčke) lp ju
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
vencelj napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Jest mam trenutno enih 150 komadov naloženih na mobitelu- pa sem si jih že preposlušal. Ima kdo kaj pametnega na zalogi? :)

Kakšna muzka te pa zanima?

LP, vencelj

Mal težko bi definiral, ker mam vsega po malem. Fajn je da je hiter, divji ritem da te muska spodbudi da hitreje tečeš. Recimo rock.

Na dirkah pa načeloma ne tečem z musko iz razloga, ker ponavad nagaja - dobiš lih neprebavljiv ali pa že 100krat slišan komad; pa slušalke padajo iz ušesa in takrat ni časa zadeve popravljat. To vidim na treningih koliko minut zgubim samo s tem. Zato se na tekmi raje izognem težavam povezanim z musko.

Na treningih pa razen imaginarne motivacije, ni drugih oblik vzpodbude in je DOBRA muska zelo fajna reč. Samo poškodbe lahko zaznaš prepozno, ker ne slišiš več sebe.
Uporabniški avatar
 vencelj
Bojan Ambrožič napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Jest mam trenutno enih 150 komadov naloženih na mobitelu- pa sem si jih že preposlušal. Ima kdo kaj pametnega na zalogi? :)

Kakšna muzka te pa zanima?

LP, vencelj

Mal težko bi definiral, ker mam vsega po malem. Fajn je da je hiter, divji ritem da te muska spodbudi da hitreje tečeš. Recimo rock.

Lahko bi začel naštevati, pa ne bom...janez ima prav, obrni se na jureta (cveto)!
Rock je super zadeva, dokler ga poslušaš, ko (če) ga začneš živeti (rock je lahko tudi način življenja), je lahko tudi problem...

LP, vencelj
Ker je tole moj prvi post, najprej en lep pozdrav in hkrati opravičilo ker tole temo vlečem iz naftalina. Tečem šele dober mesec in večino časa z boljšo polovico, torej brez muzike. Ampak vsake toliko nanese da tečem sam, ampak sem šele danes prvič vzel moj Sansa Clip in si ga zataknil za pas. Rezultat? Izboljšan čas za kar 5 minut na 5km (vem da je to malo, a kar precej za začetnika). In tudi utrujen sem bil pol manj kot pred kakšnim tednom na isti progi.

Pišem pa tole sem, ker je moja playlista kar precej drugačna od naštetih in bi znala mogoče ustrezati še komu. V opozorilo -> nekateri komadi so precej "ekstremni", zatorej tisti z nežnimi ušeski, ne klikajte ;)

Povečini pa gre za Metalcore (ki ga v prostem času ne poslušam, ker mi je malo primitiven, ampak kko te podžge med tekom...) in Drum n bass:

Terror - Always the Hard Way(MC)
Walls of Jericho - Fixing Broken Hearts (Sample)(MC)
Spor - Knock you down (DnB)
Sub Focus - Airplane (DnB)
Photek - Age of Empires (DnB)

Lahko da sem kakega pozabil, ampak mislm da je blo danes tole na spisku, pol je blo pa že konc :). Če bi kdo te komade mel in jih ne najde, naj me kontaktira prek zasebnega sporočila.

lp,
Artie Choke
pa še moj glasbeni prispevek:

- Morcheeba :laola
- Kosheen :D
- Booty Luv :)
- Amy Winehouse :wink:
- Chemical Brothers :clap:
- Garbage 8)
- Jamaraquai :rol:
- Mark Ronson
- James Morrison
- ... in še veliko, veliko drugih ... :juhuhu:

mal je odvisno od razpoloženja, mal od tega, kako hitro bi rada tekla, ko pa tečem intervale, najraje poslušam ptičje petje in zvoke narave :D
Med tekom poslušam enako glasbo kot povsod drugje (kjer imam izbiro kaj se vrti). Poslušam predvsem stari rock (Guns'n Roses, Def Leppard, Smokie, Europe...). Če mi kakšen dan zapaše drugačna glasba pa dam priredbe rocka v dance izvedbi.

Med intervali nimam glasbe, ker bi me slušalke samo ovirale pri hitrem teku. Med fartlekom pa jih imam. :D

Sem pa tudi jaz opazila ogromno razliko v razpoloženju med tekom če nimam glasbe. Ponavadi med tekom razmišljam največje bedarije ali pa ponavljam kakšno snov, ki jo bom v kratkem ocenjena v šoli ampak za to potrebujem glasbeno ozadje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA