Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Sandi3team
petka napisal/-a:Danes sem prvič tekla v snegu... res pravi užitek, neshojena pot, jutranji sonček... potem nenadoma zaslišim pokanje nevarno blizu.. lajež psov... in kmalu zatem skupino lovcev ki prežeče hodi prav po "moji" tekaški progi :shock: ... Čeprav se mi je zdelo malce čudno, da strelajo po takšnih dokaj obljudenih poteh, se s temi mislimi nisem preveč dolgo ukvarjala, ker je bilo preveč lepo zunaj in ker sem se preveč dobro počutila! Pa vendar... :roll:
Preizkusila sem tudi nove salomon copate in so se super obnesli... Skratka, lep začetek dneva!

Petka že postaja prava zagrižena tekačica :D :D :D

Bravo Petka!

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 petka
Sandi3team napisal/-a:
Petka že postaja prava zagrižena tekačica :D :D :D

To je pa čista resnica!!! :D
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Tudi jaz sem tekel danes po snegu, bilo je res lepo.

Potka za Savinjo je bila že malco shojena, tako da se je pred mano že podila kakšna nataša ali petka.

Lep dan vsem tekačem.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz sem pa že včeraj tekla po snegecu ravno takrat, ko ga je začelo "sipat na polno". Sem bla kot en snežak :lol: . Prav prijetno je pikalo po obrazu.
Podlaga pa je bila zelo mehka in pravi balzam za nogice. Sam zimskih supergic še nisem kupila in sem bila mokra. Bo treba it v nabavo.

Lenči, kaj zdej to pomeni, greste vsi v Istro (tudi možek?):?: Jaz bi tut šla, še kaj prostora v Lenči mobilu?

BTW: pride kdo jutri ob 10h?

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, midva prideva jutri malo tekat :wink: .
Ja, midva greva v Istro, pa IRA in Ksenija. Gre pa tudi Nataša, tako da prevoz mislim, da ne sme biti problem. Je pa jutri zadnji dan za poceni prijavo.
Ha, tale Lenči mobil ti pa je domislica :lol: :wink:
 katrca
jaz pa danes nisem tekla, ker smo celo dopoldne nabavljali za plakate, popoldne pa delali plakate ( ja, imam pač dva šoloobvezna, pomoči potrebna otroka ) Sem nazadnje tekla v četrtek, našo staro traso do Kasaz, ki sem jo potem podaljšala do mesta. Šla sem takoj po službi in prišla domov po temi ( beda ) No, jutri pa po belih strminah na Roglo. Sicer deluje baje samo ena proga, pa za potešitev začetnih "luštov" bo moralo biti v redu. Vi pa lepo tecite, srežneži. Saj ne vem česa bi bila bolj vesela, težko pričakovane smuke ali 18 km teka v prijetni družbi.
NO, lepo se imejte. A v sredo se pa dobimo ?
Uporabniški avatar
 natasa
Ojla,

no jaz pa danes zjutraj nisem bila preveč navdušena nad snegom, čeprav sem se ga včeraj zelo veselila. Ampak ob sedmih zjutraj je padal dež, megla...pa še žlausa je bila. Ker iščem čimbolj razgiban teren ( istra se bliža) sem jo mahnila proti Šmartinskem jezeru( kjer me je dobil močan babji pšen, da je pikalo po obrazu ko pes, pa tuširanje žlause avtomobilov) pa okoli jezera na Šmartno pa nazaj za Savinjo čez most po kontra strani proti Kasazam do.... pa po isti poti nazaj....torej proti koncu se je končno pokazalo malo sonce. In na vsej poti nisem srečala niti enega tekača še tisti v avtih so me gledali kot, da sem iz lune padla, češ, kaj se je pa tej zmešalo. Kljub vremenu je bil tek odličen in kar me najbolj veseli sem ga odtekla na zelo nizkih obratih. To pomeni, da se moji intervalčki obrestujejo :juhuhu: !

Se vidimo jutri ob 10-ih.

Mojca upam, da boš našla prostor v Lenči mobilu, ker mi gremo najbrž v Savudrijo že v soboto, tako da žal. :cry:

:wink:
 Sandi3team
Jutri ob 10.00 kot vedno štart pred bazenom. Zbor 9.45(ogrevanje,vaje..).
Upam, da ne bo dežja, da bomo lahko uživali v teku :)

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Upam, da ne bo dežja, da bomo lahko uživali v teku :)

lp,Šanji

Dež je in mi bomo vseeno uživali v teku!!! :?

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a: Dež je in mi bomo vseeno uživali v teku!!! :?

Toliko o zagrizenih tekačih... :wink: :D
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a: Dež je in mi bomo vseeno uživali v teku!!! :?

Toliko o zagrizenih tekačih... :wink: :D

Sem rekla, da pridem in prihajam, en krog sigurno, ostalo pa bomo videli. Med :hehe: sem že itak uvrščena, zakaj bi se izneverila dobremu glasu :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 nini32
dobro tekanje med dežnimi kapljicami. 8)

uživajte v klepetanju. vas še kaj berem.
nini
 Sandi3team
Pa smo naklepali 17km. Malo je blo mokro, večinoma pa veselo!

Hvala vsem, ki ste prišli. Fotoreportaža kmalu na:

http://srk-celje.si

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala za prijetno družbo, res znate poskrbeti tudi za najpočasnejše :oops: , da jim ni dolgčas. Rekord je padel, največja mesečna kilometrina v tem letu (sicer samo za 400 m, pa vendar). Noge so bile pošteno na plavanju, vendar temperature čisto OK, da ni zeblo in je šlo res lepo. Tudi ta varianta v kontra smer mi je všeč, še klanci niso tako hudi v dobri družbi :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
Bil je prijeten tek v dežju in krasni družbi.
Zanimivo, da je bilo danes več nas rekreativcev kot pa članov ŠRK. Očitno so se ustrašili dežja :? !

• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA