Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zanima me, kdo bi šel v nedeljo z mano navijat za naše gamse na Kokrško sedlo? Štartali bi ob 6.30 iz Kam.Bistrce, lahko pa tudi z Jeprce.

Da bodo lažje tekli na Grintovec...

obvezna oprema so dobro utrjena kolena, ker bomo izvajali klanjanje ala Lučko.

no?
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša, jaz sem žal prestopil med tekmovalce in upam da boste na Kokrškem sedlu še kaj navijal, ko bom jaz mimo prisopihal :oops:

Če te zanima kdaj bom prisopihal na Kokrško, takrat ko bo prvi že v cilju na vrhu.. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja bom kar začel.Fantastična ideja za navijaško skupino na Kokrškem sedlu, tako boš Nataša dobila mogoče motivacijo, da se naslednje leto udeležiš tega teka, ki te bo po mojem to vidim namreč iz te šalce kave.Vidim podobo, Nataše, ki osvaj vrh Grintavca.In glej ga zlomka in to s kakšno lahkoto, pa saj to je neverjetno.Škoda, da ti ne morem pokazati kako to izgleda.
Hej sem pa prišel na aj gut ajdija, da ti to lahko ponovim, ko bi šla skupaj na kakšno turško kavo iz te se najbolj vidi.In ti vso to seanso ponovim.Kavo bova pa toliko časa pila ali pa tolikokrat, da se bo ja prikazalo kajne.
Izredno dobra ideja bi še enkrat ponovil.In predlagam da te Nataša predlagamo za predsedncio naviške skupine ala TEKAŠKI FORUM, ti boš pa dirigirala, a velja.
No ja malce šale ne škodi, ali pa če je vse to res.
V glavnem se vidimo za tisto sekundo na Kokrškem sedlu.Potem pa letimo naprej vrhu naproti.
Lepo se imejte marathon-Tomaž.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA