Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezu
v soboto se je s tekmo na rabu končala letošnja treking liga HR,kjer so premočno dominirali slovenci. tekmo na rabu sta zmagala MATMAT in ŽINE. matej je tudi absolutni zmagovalec letošnjih preizkušenj,robert pa je tretji (uradnih skupnih rezultatov še ni) prikujemo še kakšno poročilo :D ,sicer pa ČESTITKE,res ste DOBRI lp ju
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo trekerji :Fslo :clap:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Odlično, čestitke. Že na Učki je bilo jasno, da prevladujemo!
 večno mlad
Bravo. Ste pa res dobr rastural. Vse čestitke vsem.
 klas
Superca.

MatMat in Žine sta vse premagala za dve uri in pol !!!. V Ultri uvrščenih le 14 tekmovalcev in 2 tekmovalki - zelo dolga lista odstopljenih.

Ja je moglo bit res veselo.
Mene pa najbolj zanima, če je bla žurka zvečer, tak kot lani?
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo!!!! :clap: :clap: :laola :cast:
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,
še kratko poročilo :D Luštno je bilo na Rabu. Zadnjič se je na hitro odprla ena tema...kaj je to pustolovski tek? No pustolovščina je bila že kako priti na Rab. Jugo je kar fajn razburkal morje in trajekt se je moral kar fino potrudit da je prišel čez, kar je najprej zgledalo kot razburljiva vožnja na premcu trajekta v viharni noči (remember Titanic?) se je hitro sprevrglo v obupano držanje za rostfrej ograjo in požiranje morskih pen, ki so letele po zraku :D
Tek je bil lep, proga pa najprej speljana po divje ostrem grebenu Kamenjaka, ki se potem spremeni v obširno lunarno planoto, na drobno posejano z ostrim kamenjem...teren čisto nor :D pa potem lungo mare do zelenega rt Kalifront in okoli po čisto vseh možnih FKK na Rabu (ker je še vedno tolkel jugo in dež ni bilo žal nobene kopalke :D ). Pa čez cel otok nazaj v Lopar in za sladico še okoli najbolj severnega rta - najlepši del, ves čas ob morju, čez opustele mivkaste plažice, lepo nakodrane od umikajočega se morja, v supergah itak vse mokro in lahko si privoščiš uživaško čofotanje :D
Užitek je bilo laufat z MatMatom, dovolj hitra pa le nisva bila - nekje na sredi me je dohitel in ugriznil en psič, evo, danes se grem cepit proti steklini :shock:
PS. žurko sem prešprical. Aha, tehnikalije; dobrih 55 km, enih 1500m vzpona/spusta, jugo in dež
lpŽ
Nazadnje spremenil žine, dne 02 Dec 2008, 08:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Darja
Iskrene čestitke :clap: vsem trekerjem, Mateju za skupno zmago :cast1: pa tudi dalmatinskemu psu. Slednjemu seveda ne zato, ker je grizel Žinetovo nogo (bad dog!), ampak zato, ker je bil dovolj hiter, da ga ujel. :lol:
Uporabniški avatar
 MatMat
Bilo je lepo. Z Žinetom sva odlično sodelovala - v slogi je pač moč.

Priporočam vsem, ki si želijo videti na enem otoku tako različne podobe narave, da obiščejo Rab in to preverijo - res ni dolgčas... le mogoče malo preveč asfalta za tovrstno tekmovanje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA