Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Čestitke vsem ''našim''... :laola :laola
Uporabniški avatar
 markor
klatez napisal/-a:Si dobil kakšno toplo flaško v roke med čakanjem na štartu? :twisted:
Pa copate si že razkužil zaradi dogajanja na štartu? :evil:

..ne, "tople flaške" se delijo med tistimi v prvih vrstah - kar ti itak veš, ker si se lani tam gužval.. :lol:
V "naših vrstah" ni bilo nič takega, edino malo čudno smo gledali, kaj vse je folk imel oblečeno pred štartom - in potem to z veseljem metal dol s sebe po štartu.. svašta..
Aja, sem pa pozabil dodati k mojemu poročilu, da sem si za "spomin" prinesel en lepi, rahlo podolgovati in ne prav zanemarljivih mer velik - žulj! :?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo naši. Čestitke za super rezultate!!

Ja, park sem si tudi jaz zapomiil na lanskoletni tekmi. Tja do 30 km sem z muko stiskal in zadrževal, potem sem pa le parkiral v tem krasnem parku k enemu košatemu drevesu in se olajšal. Pri tem sem pridelal slabo minuto in zgubil skupinico, ki me je vlekla proti cilju. Seveda sem doživel tudi izkušnjo iz štartnih boksov, ko v tisti gužvi in skoraj enournem čakanju na štartni strel, nisi imel kam odtočit. No, eni so se znašli po svoje (flaške, počepi...)

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 BO-JAN
klatrež po sprehodu skozi del parka mi je šlo vse kaj drugega po glavi kakor ogled, čeprav sem ga tudi občudoval, največja želja pa je bila da bi spet STEKEL (ne shodil) :shock:

markor da se ne boš preveč hvalil tudi sam sem domov prinesel pod palcem desne noge krasen in kar zajeten žulj (nemara prvi v 3-letni karieri)

Ampak, še bomo šli v boj pa makar HEVI REJN

LP Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Saj tudi meni lani park ni bil glih preveč všeč... :twisted:

PS: Klatež ne Klatrež...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
se opravičujem klatež :oops:

Mogoče nekega lepega ( :?: ) dne bom še enkrat preizkusil traso v Firenzah, mogoče mi bo pa takrat park bolj odgovarjal. :D

LP Bojan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA