prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:
bobr napisal/-a:No kaj je zdej a bom mogu sam plužit po Rožniku???
Mogoče pomaga pri odločitvi vabilo na after analizo ob dobrem čaju :lol: :?:

A sedaj don podkupuje podanike... Mucka verjetno ne smeva priti dražiti, zato... Mogoče se vidimo v temi, ko priglisiram s cuckom kje mimo na lovu za štirinožci. Namesto čaja bo zverina žrla sneg v vseh oblikah...

Jaz samo vabim da ne bom rabil sam kidat :)
Ja mačka bi verjetno doživela infarkt ob pogledu na tvojega ogromnega štirinožca. Jaz grem ob 18ih ker vidim da je vseeno ali kasneje ali prej. Tema je tko al tko.
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jaz baje ta teden počivam in ahtam koleno :twisted: Pa da vidimo, koliko časa bom vzdržala :twisted:

Do popoldne :lol:

Sem pridno doma, kdo bi si mislil, me pa že vse skup pošteno srbi. :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Fej vas bodi sam sem moral plužit po snegu in plundri :twisted:. Pot ni utrjena zato po pameti če gre kdo na hrib.
Uporabniški avatar
 iverson
Sem zjutri jaz malo utrdil pot če hrib :D . Je pa na nekaterih delih kar veliko plundre ter blata. Te pa potem na trim stezi pričaka cel sneg na nekaterih delih in je prav luštno.
Uporabniški avatar
 bobr
In ne pozabit da je v večernem času čelka nujno obvezna oprema.
Uporabniški avatar
 Loni
bobr napisal/-a:In ne pozabit da je v večernem času čelka nujno obvezna oprema.

Ja, saj pol pa nisi bil sam, si mel Lučko s sabo. Nič jamrat. :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:Fej vas bodi sam sem moral plužit po snegu in plundri :twisted:. Pot ni utrjena zato po pameti če gre kdo na hrib.

...evo...ga.....bobr nič ti ne govori da si mogu plužit....ker sem šel jaz na pot ob 17-ih.....tako da si imel že vse spluženo.....hahahha :lol: :lol: :lol: :lol: ......mi pa ni jasno, :shock: kdaj si štartal, ker sem bil v cilju/štartu še kakšno minutko čez 18......ah ..itak nima veze....sam da laufamo.....

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
AVI napisal/-a:
bobr napisal/-a:Fej vas bodi sam sem moral plužit po snegu in plundri :twisted:. Pot ni utrjena zato po pameti če gre kdo na hrib.

...evo...ga.....bobr nič ti ne govori da si mogu plužit....ker sem šel jaz na pot ob 17-ih.....tako da si imel že vse spluženo.....hahahha :lol: :lol: :lol: :lol: ......mi pa ni jasno, :shock: kdaj si štartal, ker sem bil v cilju/štartu še kakšno minutko čez 18......ah ..itak nima veze....sam da laufamo.....

:lol: :lol: :lol:

Hja to je pa skrivnost :). Štartal sem nekaj pred šesto, nekako mi je tako naneslo s časom.
Uporabniški avatar
 bobr
Je kdo danes za blatni krožnik? :lol:
Štart ob 17ih.
Uporabniški avatar
 miciM
Pridem še jaz, da ne boš sam in da malo počveketava :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:Pridem še jaz, da ne boš sam in da malo počveketava :lol: :lol: :lol:

:wink:

Ooo moja odrešiteljica :wink: Se vidiva.
 spela*
V Bratislavi pa ni nič blata ali snega, tako da veste! :lol:
Pa zadnji vikend marca imajo baje maraton (in polmaraton).
Kaj vse človek izve, ko začne klepetati o neslužbenih stvareh ... :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Pozdrav v Bratislavo :wink: Res čudno da nimajo snega.
 spela*
AVI napisal/-a:....moj današnji K-Rožnik je bila Golada....nič blatna :lol: :lol: :D

Moj pa ... kako naj temu rečem ... K-Bratislada. :lol:
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA