Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
Pridružil sem se klubu, kateri sliši na ime ''Trohanterni burzitis''. Kako to izgleda, si lahko preberete na naslednjem linku http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9340

Malo bomo mazali, mnogo se bomo mazili...potem bomo tace nekaj časa obremenjevali z hojo, kateri bomo počasi dodajali nekaj teka...potem pa bomo zopet tekali.

Ostanite mi lepi, zdravi, razgibani, nasmejani...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Zdrži ta čas, držimo pesti, da bo šlo vse po planu in potem lepo počasi naprej.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Classix, naj pride občutek, ko ni več prisotna bolečina hitro nazaj!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Clasix, če že morajo biti poškodbe je bolje da so sedaj, kot v sezoni. Uspešno regeneracijo in zdravljenje.
Uporabniški avatar
 Laufer
:cry:
Čimprej se pozdravi. Pa ne preveč jest, sedaj ko počivaš.
Z novim letom vse boljše bo :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
Vsem lepa hvala za dobre želje. Sosed...ni se bati, da bi se jaz sedaj prežiral. Samodisciplina je na višku in gramčki in dekagramčki počasi a sigurno jemljejo slovo...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zelo mi je žal, da je tudi tebe doletelo :cry: Jaz mesec in pol praktično nisem tekla(razen dveh na pol poskusov) in bolečine so se mi med počitkom pojavljale tudi v drugem kolku, v kolenu, najbrž od tega ker sem bolj obremenjevala drugo stran.
Sedaj je v redu, ampak še zmeraj me skrbi, da se bodo težave pojavile, če bom povečala število km.

Preštudirala sem vse linke v zvezi s temi poškodbami, poskušala sem z mažami in telovadbo, celo plavat sem šla in se tako gnala, da je bilo naslednji dan še slabše :evil:

Na koncu sem ugotovila, da je najbolje za nekaj časa odmisliti tek, se posvetiti drugim stvarem in počakati, da težava mine.
 spela*
Čim hitrejše okrevanje ti želim!
Uporabniški avatar
 Classix
Šest dni postenja je za menoj. Uspešnih šest dni. Danes sem zopet začel z gibanjem in očitno je poškodba sanirana. Vaga se je ustavila na 95 kilogramih...v trinajstih mesecih sem odvrgel 25 kilogramov balasta.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:Šest dni postenja je za menoj. Uspešnih šest dni. Danes sem zopet začel z gibanjem in očitno je poškodba sanirana. Vaga se je ustavila na 95 kilogramih...v trinajstih mesecih sem odvrgel 25 kilogramov balasta.

LP
Matjaž

Bravooo :laola , pa čimveč in čimprijetnejših kilometrov ti želim, brez poškodb in še s kakšnim kilogramčkom manj :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Bravo, boljši si od mene. Jaz sem jih samo 23.
Uporabniški avatar
 IRA
Matjaž bravo!!!

Bravo za post in bravo za sanirano poškodbo.
Pa bodo spet padali kilometri in načrti in cilji ... super!

Za kilograme pa samo :cast1: :cast1: :cast1:
Ti 25, jaz pa niti tistih par ne morem dol spravit :roll: :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem se že spraševal, kje si, čestitke za vztrajnost!!! :cast1:
Uporabniški avatar
 Cormi
Še ena zmaga je za tabo! Sem vedela, da bo.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA