Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Gospod 5:00 napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Super, hvala za info! Se bomo zmenili.

A za jutri ni nobenega kandidata? Ob 17 ali 18 h? No upam, da se kdo javi. Jutri po šihtu pogledam na net in se odločim.

LP, Mojca :wink:

p.s.: lepe sanje vam želim (moje so zadnje čase mal čudne :oops: :lol: )

Z Romanom planirava štart ob 18,00. V planu imava kombinacijo počasnega teka in preizkus kako hitro pretečeva 3 km ( Barbara se bliža!!) :lol:

:oops: :oops: :oops:

Torej bo treba v nedeljo na polno :?: :twisted:

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pridem ob 18.00, tečem proti čistilni. auč, bom morala tudi jaz malo preverit, kako mi gre na kratki razdalji, da ne bom v nedeljo čisto v sramoto :oops: .
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
natasa napisal/-a:

A za jutri ni nobenega kandidata? Ob 17 ali 18 h? No upam, da se kdo javi. Jutri po šihtu pogledam na net in se odločim.

Z Romanom planirava štart ob 18,00. V planu imava kombinacijo počasnega teka in preizkus kako hitro pretečeva 3 km ( Barbara se bliža!!) :lol:

Ne, ne saj smo samo ''rekreativci'' mi tečemo samo za zabavo :rol: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:

,

Ne, ne saj smo samo ''rekreativci'' mi tečemo samo za zabavo :rol: :juhuhu:

Ja se mi kr zdi :twisted: :lol:, že vidim, da bom mogla pustit dušo :twisted: na progi.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Na moj email sem dobil da me čaka zasebno sporočilo.
Ko pa pogledam na zasebna sporočila pa nič ni z današnjim datumu.
Se to pogosto dogaja?
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:Na moj email sem dobil da me čaka zasebno sporočilo.
Ko pa pogledam na zasebna sporočila pa nič ni z današnjim datumu.
Se to pogosto dogaja?

Pojma nimam meni se še ni. Poglej zdaj!
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, hvala za super družbo :clap: :cast: :laola , tale današnji čvekljiv tempo (pa sem res non stop vrtela moj jeziček :oops: ), je bil pa res super. Je šlo kot raketa, izboljšala čas za tri minute :lol: :wink: . Hm, očitno sem se res že spočila. Tempo - 6,28, častno polžji :lol: .

V sredo me ne bo, bom na tlaki v Gradzu :( :) . Se vidimo v nedeljo.
Uporabniški avatar
 natasa
No danes smo pa očitno vsi imeli družbo :lol: . S Francijem sva šla ob osmih v meglo in je blo rav super, ker danes se sama verjetno ne bi najbolje počutila. Na začetku naju je malo zaneslo pri tempu :? , potem pa lepo na izi naprej .

Se vidimo v nedeljo. Lenči, kako pa je za nedeljo?

Uporabniški avatar
 lenči
V nedeljo se pojavimo na štartu :lol: :lol: . No, ekipa je prijavljena, pridimo pravočasno, da uredimo formalnosti pri prijavi. Midva bova pred 9 sigurno tam. Pa da se dogovorimo za vrstni red v štafeti. Jaz bi tekla druga (obveznosti na štartu in ob zaključku :lol: :wink: ). Midva greva potem na analizo v Jezero, kaj pa vidva?

No, mi včeraj nismo imeli megle, lepo, da sta tudi vidva uživala.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:V nedeljo se pojavimo na štartu :lol: :lol: . No, ekipa je prijavljena, pridimo pravočasno, da uredimo formalnosti pri prijavi. Midva bova pred 9 sigurno tam. Pa da se dogovorimo za vrstni red v štafeti. Jaz bi tekla druga (obveznosti na štartu in ob zaključku :lol: :wink: ). Midva greva potem na analizo v Jezero, kaj pa vidva?

No, mi včeraj nismo imeli megle, lepo, da sta tudi vidva uživala.

Obljubim, da bova točna. :? Kar se tiče pa vrstnega reda, bi bilo super, da ne bi tekla en za drugim, ker bova imela zraven najina mala navijača :juhuhu:, zato bova analizo izpustila, ker drugače bo na analizi pravi direndaj Slika, ker sicer ne vem po komu :roll: , ampak sta prava Slika, Slika in Slika .

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Mogoče je bil začetni tempo za natašo na izi :wink: , pa sem se ga držal, ko pa sem namignil da je malce visok, sma takoj znižala tempo. :D In ko je ona opazila da komaj govorim :oops: , je tudi predlagala da umiriva. Tako da je bilo včeraj odlični teči z njo. :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Dober večer. Sem vas prišla pozdravit, ker se že nekaj časa nisem javila. Nikakor mi časovno ne znese priti na skupne teke, ker ima mož skoz neke obveznosti zvečer in večinoma šele pol ure preden grem teč vidim, če bom imela fraj. Tako da ne morem nič kaj planirat. Malo mi tudi manjkajo dolgi teki, ampak čez dan ni šans, da grem teč, zvečer mi pa pred osmo tudi ne znese in potem se mi pa res ne da dve uri okoli plajtrat sredi noči. Tako da sem bolj na izi in malo več delam na hitrosti (oz. se trudim delat, učinek ni baš nekaj, haha).

Fajn se zabavajte v nedeljo. Sem upala, da bom prišla vsaj pogledat z otrokoma, pa je tavečji, ki ga tek ful zanima, zbolel in ne bo nič, bomo kar doma. Bojo morali otroci še malo zrasti, da bo mama lahko imela vikende za tekaška druženja.
Uporabniški avatar
 natasa
O ja, se strinjam s tabo, zdaj res ni nič kaj prijetno tekati zunaj, ko je tako hitro tema. Tudi jaz med tednom ne utegnem teč čez dan in grem po osmi zvečer, ampak jaz brez teka res ne zdržim dlje kot dva dneva :heart, potem pa zvečer ni več tako hudo it ven, ker že komaj čakam ! Pa saj bo hitro spet dolgo sijalo sonce in bo ob osmih zvečer spet svetlo. :wink:
Tekaška srečanja za vikend pa so tudi pri nas bolj redka, zato planiram samo cca 5 tekov čez leto, tako, da babice z veseljem vskočijo na pomoč. Na krajše okoliške teke pa itak pripeljem otroka zraven, kot jutri npr.
Potem pa nastane problem, ker Luka sprašuje zakaj pa jaz ne morem teč? Ampak zdaj je že prepozno!
Bo že, še prehitro bodo zrasli . :cry:

Uporabniški avatar
 natasa
Gospod 5:00 kako je šlo v sredo pri testnem teku na 3km :?: Nisi nič poročal :twisted:
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA