Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
Evo Loni me je že prehitela :D :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Lenći, lahko daš v nedeljo meni, jaz bom sigurno šla.

Super, te prosim, dobiš , hvala.
Uporabniški avatar
 BoF
Ej, Bojan, a tako kot lani: evrčke u vrečko za dohtarje z noski, mi2 pa jegriča u žep pa hajd na Rožnik. Fajn se je pol po riti navzdol dričat, če bo tako ledeno kot pretekli čas. He,he,he... Tista križišča so pa super! Odlutaš, pa te podrožniški medo pohrusta!!! :bum:
Uporabniški avatar
 raf
Za letos se bi spodobilo, da svojo rit privlečem na ta dobrodelni tek in v pravih razmerah preizkusim nove salomon x......
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
če bo trasa ista kot lani, je to idealna možnost , da "zares" sprobam tele moje "zimske" Wanaka :wink:

mogoče pa res..... :roll: :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 5rca
Šiškarce včeraj na sestanku v znani piceriji naredile načrt za veseli december. med dogodki je tudi tale tek, ki se ga udeležimo vsako leto 8)

BoF napisal/-a:... Tista križišča so pa super! Odlutaš, pa te podrožniški medo pohrusta!!! :bum:

BoF ... ne skrbi za križišča in medvede ... pripopaj se kateri od nas, pa se ne boš izgubil :wink: teren obvladamo u nulo :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Jaz tudi pridem, verjetno pa bolj na sprehod kot na tek, da me ne bo v nedeljo pobralo, moram šparat moči :wink: (ki jih je bolj malo na zalogi :oops: ).
Uporabniški avatar
 lev-inja
Če ne bo snega do kolen, se sigurno vidimo. Prideva oba :twisted:
Uporabniški avatar
 MarP
Iz naše family nas pride 5

lp
M :lol:
Uporabniški avatar
 raf
So pa face tile poletovci. :lol:
Brez ure začetka objavijo obvestilo. Za nas, ki vemo ni panike, ampak kak nov se bo pa pošteno naklical, da izve pravo uro.
Uporabniški avatar
 Loni
Raf, ni tako hudo, v fizični obliki na papirju piše tudi ura zraven.
Uporabniški avatar
 raf
čist off topic.
Loni čestitam za nule.Zahtevaj od simobila nagrado, ker jim delaš reklamo. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
raf napisal/-a:čist off topic.
Loni čestitam za nule.Zahtevaj od simobila nagrado, ker jim delaš reklamo. :lol:

Preden sem kapirala, o čem govoriš, sem že hotela napisat, da jaz pa nisem pri Simobilu :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Ta tek pa je zdej tudi mene zamikal, tako da mogoče pa se ga udeleživa, pa še zadnji v tem letu bo 8)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA