Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Smo se zbrali na Primskovem, zapeljali do Vrbe in štartali pol ure pred odprtjem Prešernovega muzeja. Obeti niso bili ravno najboljši, a prav veliko kilometrov, ki smo jih pretekli s tempom čez 5 ni bilo..in potem Trmasti še nekaj jamrajo...no, v Kranj smo pritekli v dveh urah in četrt, TD nas je častil s tradicionalnim kosilom v Kotu. In potem še after v Petri z Dominiko, k res ni hotela bit Ukrajinka, nam je pa in no time zrihtala prenočišče v Brnu za polovičko v začetku maja (sam še za mesto štarta se mormo pozanimat).. Smo se matral še za vse vas, ki vam ni uspelo priti tečt.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Še en Prešernov tek za nami. Je že Aleš podal kar primeren naziv za tek, ki je sicer nekako v domeni Trmastih in TD Kranj. Za vse, ki sprašujete kako in kaj je s tem tekom pa naslednje. Gre samo za trening tek, ki ga negujemo Trmasti že več let in ni nobena uradna prireditev s kakršnokoli propagando ali kako drugače urejenim sistemom. Pač na svojstven način obeležimo rojstni dan dr. Franceta Prešerna. Tudi v bodoče bo le tako tudi ostalo, zatorej ne pričakujte, da bomo kadarkoli zadevo kje objavljali, jo napovedovali ali jo kakorkoli drugače razvijali.

Sicer pa fajna trasa, sam sem jo še malo naokoli potegnil, mal pospešil in naredil test pred Reggio Emilio, ki me čaka prihodnji teden.

Sicer pa hvala družbi, Alešu za pivo na "after"-ju.

LP

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA