področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Matevz
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

To je pa moj bager :D
Uporabniški avatar
 tamy
:cry: vse poticke si mi podrl :cry: zdaj pa samo teci,da te ne ujamem :!: :!: :!: :!: pazi,se malo in te bom ujela...

bum bum bum bum bum bum bum bum bum...z lopato po glavi...
 dpop
tamy napisal/-a:Dpop,prides pomagat? :ignore:

JEST SEM PA LOPATKO ZGUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--(

Pa dudka mi je iz ust padlaaaaaaaaaaaaaaa
:--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--(

Oooooooooooo... kaj pa je tooooooo....
košček čokolade v peskovniku....???? hmmmm
nekam čudno mehko je... pa čudno dišiiiiiiiiiiii....
le kaj bi to bilo????

LP Darko

P.S. Dpop bi pa sokca pupou.... tacga lumenga... k
ma na flaški eno Kozico nalisano... pa k se penca dela
ko ga u kozalcka natocis....

dpop žejen.... dpopu vloceeeeeeeeeeee
Uporabniški avatar
 tamy
hehe,dpop...ne me jokat,prosiiiiim,ker me ze usesa bolijo.sploh pa,ce hoces tukaj po peskovniku cokolade iskat,naj povem,da je bilo to moje kosilo.

:oops:

p.s.kako sem srecna,ker lahko lopatkam,kjer hocem,pa me noben e krega,ce se umazem. :wink:
 dpop
tamy napisal/-a:p.s.kako sem srecna,ker lahko lopatkam,kjer hocem,pa me noben e krega,ce se umazem. :wink:

Kdo pa cunje opere... pa posuši pa zlika... pa v omaro zloži???

Sam tko vprašam... za evidenco :wink:

LP Darko

P.S. Je pa ful luštno v "tujem" peskovniku delat potičke....
ni potrebno potem nič za seboj pospravljat... sam vstaneš pa greš...
Uporabniški avatar
 tamy
Bos videl ti "samo vstanes pa gres"! :nono: Kar lepo bos pospravil z mano vse,kar si naredil. Potem pa lahko prides se k meni domov,da bova pregledala,ce je kaj novega na internetu,najprej bova sla na :TF) ,potem pa se malo igrce igrat. :hack:

Kdo mi cunje pere,lika in pospravlja?hehe,mami me je naucila,zdaj pa to delam sama :clap: pridna puncka,ni kaj!
 dpop
tamy napisal/-a:Kdo mi cunje pere,lika in pospravlja?hehe,mami me je naucila,zdaj pa to delam sama :clap: pridna puncka,ni kaj!

Saj jaz tudi obvladam vse od naštetega... me je tudi naučila (khm...no
ne ravno mama)... sem tudi "priden fantek"

Kar pa se tiče igranja igric... nimaš šans... jaz jih pridno treniram
že 20 let (še iz časov računalnika kot je ZX Spectrum)... in sem
pravi "profi"...vsaj kar se tiče voženj z avtom (na COMP-u seveda)...
imam celo volan :lol: :lol: .... in ko se spravim "vozit"... čist not
padem.... bruuuum brummmmmmm :lol:

LP Darko

P.S. Internet pa itak znam na pamet... sploh ne rabim COMP-a da
se povežem na WEB...
Uporabniški avatar
 Dule
tamy napisal/-a:Kdo mi cunje pere,lika in pospravlja?hehe,mami me je naucila,zdaj pa to delam sama :clap: pridna puncka,ni kaj!

To Tamy :wink: !

Poleg vseh opravil pa še najdeš čas za igro v peskovniku med nami tamalimi. Jaz k sm zdaj že malo odrastel (nimam več pleničk in dude) mi časa kar primanjkuje zato sem bolj redko v peskovniku. No se bo že še našel čas, ko bom tudi jaz pol dneva v peskovniku z vami tamalimi.. :wink:
Uporabniški avatar
 tamy
no,saj sem rekla,da so vsi lepo vabljeni!!! :laola nobenega ne bom pojedla,razen ce mi bo sproti poticke podiral,pa bom jezna. :bum:

hehe,dpop,glede igric...tudi jaz imam doma volan,kaj bos pa zdaj?tak rdec je,pa se gas pa bremzo ima.ampak smo pospravili v skatlo,ker nimam nobene pametne igrice vec ( to pa cist res).
Pa ti si tak kot Jonas Z.,ki se uci internet na pamet :x
 dpop
tamy napisal/-a:no,saj sem rekla,da so vsi lepo vabljeni!!! :laola nobenega ne bom pojedla,razen ce mi bo sproti poticke podiral,pa bom jezna. :bum:

hehe,dpop,glede igric...tudi jaz imam doma volan,kaj bos pa zdaj?tak rdec je,pa se gas pa bremzo ima.ampak smo pospravili v skatlo,ker nimam nobene pametne igrice vec ( to pa cist res).
Pa ti si tak kot Jonas Z.,ki se uci internet na pamet :x

Ma jest se "boljši" kot Jonas... on se še uči... JAZ GA ŽE ZNAM!

Sej moj volan ima tudi gas pa bremzo... pa še šaltat se da
tko kot pri formuli... prestavne ročice na volanu....
igrice pa... Colin McRae ZAKON... pol so pa še... London Racer,
Rally Trophy, Downtown Run, Dirt Trucks... pa sej ni dost placa da bi
našteval

LP Darko

P.S. Sicer pa res ni cajta za vse... ali WEB ali pa volan....
in "več kot očitno" je kaj je prevladalo :lol:
Uporabniški avatar
 tamy
dpop napisal/-a:Colin McRae

To sem jaz rada igrala,dokler mi niso nekaj pokvarili,pa se volan je pospravljen...hehe,jaz imam tudi rocke...lahko bova tekmovala...ceprav jaz vmes kaksen glas spustim,brm brm brm... :wink:
 dpop
tamy napisal/-a:
dpop napisal/-a:Colin McRae

To sem jaz rada igrala,dokler mi niso nekaj pokvarili,pa se volan je pospravljen...hehe,jaz imam tudi rocke...lahko bova tekmovala...ceprav jaz vmes kaksen glas spustim,brm brm brm... :wink:

Sicer je to nelegalno... mapak vseeno... jaz imam "hack" igrice...
in mi kar dobro dela... sem pa "nadrkan" na tipkovnico... se da
dosti hitreje peljat... sploh Peugeot 205 16S.... tist je tko nervozen
avto da z volanom nimaš kej... pa še če v igrico vpišeš neke kode
ki ti odklenejo "turbo"... pišuka... neobvladljivo...

Aja... če kdo ki prvič bere tole temo misli da se pogovarjata
dva najstnika... he he... jaz sem "mičkeno" starejši...

Ampak če je verjeti rezultatom statistike... največ igric igrajo
moški med 30 in 40... also... nisem "nenormalen" (vsaj pri
igricah)...

LP Darko

P.S. Da ne omenjam igric kot so Bowling pa
Morhuhn (to je tista ko streljaš kure... NORO!!!) :lol:
Uporabniški avatar
 tamy
Zdaj si se pa izdal,da nisi mlad :shock: hehe,mlad po srcu...sicer pa tudi 37 ali pac kolikor ze imas let,ni veliko,ali pac? :x

Tista,ki strelas kure?to ponavadi igram pri babici,tista je dobra,ja... :D :D :D :D :D :D :D :D

danes sem sla tect ob pol devetih,kako je pasalo,da mi ni bilo vroce ze po dveh minutah.prijeten veter...o njami njami..seveda sem tekla z lopatko. :wink:
 dpop
tamy napisal/-a:Zdaj si se pa izdal,da nisi mlad :shock: hehe,mlad po srcu...sicer pa tudi 37 ali pac kolikor ze imas let,ni veliko,ali pac? :x

Tista,ki strelas kure?to ponavadi igram pri babici,tista je dobra,ja... :D :D :D :D :D :D :D :D

danes sem sla tect ob pol devetih,kako je pasalo,da mi ni bilo vroce ze po dveh minutah.prijeten veter...o njami njami..seveda sem tekla z lopatko. :wink:

Blagor tebi... jaz sem bil pa ta viken bolj v duhu "novincev na TF"
in sicer.. poškodovan :lol:

Ampak... za jutri imam že spet "nove plane"... zdele čez vikend
sem se pa s hrano in Colinom McRae-om tolažil :lol:

LP Darko

P.S. Lopatka je pa itka obvezna... jaz se spat hodim z njo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9