- 23 Jul 2004, 11:37
No,pa so mi koncno dali en delcek peskovnika...
je blo treba cele dneve cakat na to
Zdaj bom pa poticke delala...Dpop,prides pomagat? 

tamy napisal/-a:Dpop,prides pomagat?
tamy napisal/-a:p.s.kako sem srecna,ker lahko lopatkam,kjer hocem,pa me noben e krega,ce se umazem.
tamy napisal/-a:Kdo mi cunje pere,lika in pospravlja?hehe,mami me je naucila,zdaj pa to delam samapridna puncka,ni kaj!
tamy napisal/-a:Kdo mi cunje pere,lika in pospravlja?hehe,mami me je naucila,zdaj pa to delam samapridna puncka,ni kaj!
tamy napisal/-a:no,saj sem rekla,da so vsi lepo vabljeni!!!nobenega ne bom pojedla,razen ce mi bo sproti poticke podiral,pa bom jezna.
![]()
hehe,dpop,glede igric...tudi jaz imam doma volan,kaj bos pa zdaj?tak rdec je,pa se gas pa bremzo ima.ampak smo pospravili v skatlo,ker nimam nobene pametne igrice vec ( to pa cist res).
Pa ti si tak kot Jonas Z.,ki se uci internet na pamet
dpop napisal/-a:Colin McRae
tamy napisal/-a:dpop napisal/-a:Colin McRae
To sem jaz rada igrala,dokler mi niso nekaj pokvarili,pa se volan je pospravljen...hehe,jaz imam tudi rocke...lahko bova tekmovala...ceprav jaz vmes kaksen glas spustim,brm brm brm...
tamy napisal/-a:Zdaj si se pa izdal,da nisi mladhehe,mlad po srcu...sicer pa tudi 37 ali pac kolikor ze imas let,ni veliko,ali pac?
![]()
Tista,ki strelas kure?to ponavadi igram pri babici,tista je dobra,ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danes sem sla tect ob pol devetih,kako je pasalo,da mi ni bilo vroce ze po dveh minutah.prijeten veter...o njami njami..seveda sem tekla z lopatko.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA