Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vikend je bi uspešen:

- sobota: 5,5 km

- nedelja: 13 km

Slika

moči in volje je bilo še za kak km več, ampak - zakaj bi se forsirala. že tako ali tako sem naredila kilometerček več od načrtovanega.

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Bravooo. Mi boš v Gorici lepo pobegnila, ker jo boš tako šibala :wink: :lol:. Ja, v Gorico pridem, imam planirano v mojem koledarju to tekmo :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Bravooo. Mi boš v Gorici lepo pobegnila, ker jo boš tako šibala :wink: :lol:. Ja, v Gorico pridem, imam planirano v mojem koledarju to tekmo :D

oooooooo, fino, fino, fino......

kar se mojega pobega tiče: sem šla včeraj (zavestno) čiiiiiiiiisto počasi in zgleda, da je bilo kar uspešno Slika
Uporabniški avatar
 lenči
.
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Bravooo. Mi boš v Gorici lepo pobegnila, ker jo boš tako šibala :wink: :lol:. Ja, v Gorico pridem, imam planirano v mojem koledarju to tekmo :D

oooooooo, fino, fino, fino......
kar se mojega pobega tiče: sem šla včeraj (zavestno) čiiiiiiiiisto počasi in zgleda, da je bilo kar uspešno Slika

Počasi se daleč pride :lol: . Mislim, da mi boš dober zajček v Gorici :lol: , glede na tvoje dosedanje čase, če pa boš šla prehitro, ti pa v cilju stisnem roko :lol: .
V nedeljo pa greš koliko? 15?16?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sem dobila dobronameren nasvet, da kljub "krilom", ki sem jih dobila z včerajšnjo 13-ko, ne smem pretiravati - in bom kar lepo ubogala: ne bom šla več kot včeraj - raje kak km manj, čez 14 dni pa cca 15 K. počasi, počasi...... sem se enkrat nasmolila in hotela prehitevati čas :?
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:sem dobila dobronameren nasvet, da kljub "krilom", ki sem jih dobila z včerajšnjo 13-ko, ne smem pretiravati - in bom kar lepo ubogala: ne bom šla več kot včeraj - raje kak km manj, čez 14 dni pa cca 15 K. počasi, počasi...... sem se enkrat nasmolila in hotela prehitevati čas :?

Sploh ne dvomim v tvojo zmago :wink: :lol: , uh do prvega marca je čisto dovolj časa :lol:
Uporabniški avatar
 milan
metkamarjetka napisal/-a:sem dobila dobronameren nasvet, da kljub "krilom", ki sem jih dobila z včerajšnjo 13-ko, ne smem pretiravati - in bom kar lepo ubogala: ne bom šla več kot včeraj - raje kak km manj, čez 14 dni pa cca 15 K. počasi, počasi...... sem se enkrat nasmolila in hotela prehitevati čas :?

Ja, 1. marec je še daleč, treniraš pa že kot bi šla na tekmo 1.1.2009.
Le počasi pa na kako pijačko pojdi s kolegicami namesto na trening.
Pravijo da je pravilen počitek pol treninga (ali pa še več).;)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
milan napisal/-a:

Ja, 1. marec je še daleč, treniraš pa že kot bi šla na tekmo 1.1.2009.
Le počasi pa na kako pijačko pojdi s kolegicami namesto na trening.
Pravijo da je pravilen počitek pol treninga (ali pa še več).;)

pijačka s kolegicami je napovedana za to soboto - upam, da si tudi tvoja boljša polovica vzame čas :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
upam, da mi jo uspe prepričati, da se mi tudi ona pridruži v marcu!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pa dobro, kaj je zdej s tem vremenom????? :evil: :evil: :evil: . če bi šel vsaj sneg - ne: dež, dež, dež.... bi šla rada odlavfat kak kilometerček, pa enostavno ne upam niti nosu pomoliti ven ..... katastrofa :!: . pa tudi za vikend ne kaže nič bolje :evil:

edino kar sem včeraj spacala skupaj, je bilo 40 min gonjenja orbitrek-a.

no, bolje išta nego ništa :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
metkamarjetka napisal/-a:pa dobro, kaj je zdej s tem vremenom????? :evil: :evil: :evil: . če bi šel vsaj sneg - ne: dež, dež, dež.... bi šla rada odlavfat kak kilometerček, pa enostavno ne upam niti nosu pomoliti ven ..... katastrofa :!: . pa tudi za vikend ne kaže nič bolje :evil:

edino kar sem včeraj spacala skupaj, je bilo 40 min gonjenja orbitrek-a.

no, bolje išta nego ništa :wink:

Ah, veš kaj. Jaz sem pa včeraj kar šla. Kljub dežju. Kapco s šiltom, pa je bilo. Sem bila tako neučakana, ker sem v torek po dolgem času tekla brez bolečin in sem na vsak način hotela preveriti, če je še vedno ok. No, ni bilo, ampak o tem v drugih temah. Dež me pa ni pretirano motil. Če me ne bi bolela noga, bi bilo prav luštno!

Tako da - kar pogumno! Saj nismo iz cukra! :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Loni
Iz cukra pa res ne, sem šla ta teden tečt dvakrat, pa me še ni odpljusknilo, dvakrat pa samo, ker se bojim kak večji pritisk na koleno zganjat. Ampak moram rečt, da je bila obakrat super družba, ki jo je zanimalo stanje mojih okončin in so se mi prilagajali. Pa upam, da bo ratalo kaj daljšega čez vikend, za vreme mi je vseeno. Ko se je treba it preluftat, enostavno spokaš in greš, pa je.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no sedaj sta me pa..... :oops: :oops: :oops:

to se pravi: danes nataknem gore-tex copate, kapo s šiltom, anorak .... pa letim :twisted:

mah, saj vem: vse so le bedni izgovori!!!! :oops: . zadnjih 10 dni je bilo bolj čudnih, bolezni v familiji, pa nasploh neko čudno ozračje :cry: ..... pa ja malo volja odpovedala.
Uporabniški avatar
 Loni
Pa seveda, ti samo bejži. Če ne za drugo, bo dobro za psiho. Saj ni treba ravno danes dolgega teka, ma kakih 5 km se pa hitro nabere. Potem te pa noter povleče, pa si hitro še pri kakem km več.
GTX superge moraš pa tudi kdaj na sprehode peljat, drugače jim bo ratalo dolgčas doma na suhem.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Zanimivo, tud jaz sem dons ugotavljala, da s kapco lohk laufaš po dežju in da luže niso prevelika ovira :)
Potem sem šla pod tuš, na pilates in s prijateljicami na čaj. Zdej sem prijetno utrujena in ne več tolk slabe volje.

Bom poskusla ignorirat vreme in spet redno tečt trikrat na teden.

Metka, ti maš pa zavidljivo kilometrino za 12. december, po mojem boš zlahka odtekla svoj prvi mali maraton. :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sem tekla po 8 dnevni pavzi.

tisti, ki ste brali temo o teku za Rdeče noske, veste zakaj nisem tekla :cry: .

brez volje, neprespana, breeeeeeeeez energije, prazna, sem se prisilila in odpeketala na Brdo in odtekla tistih mojih 7 :? . kar tako - kot da sploh ne tečem jaz. kot da me ni..... kot da sem nekje zgoraj :( to se mi še ni zgodilo :shock: :?
pa naj bo.... samo da je bilo! sem dobila nazaj nekaj moči. ki jo še kako rabim! sicer se je stanje našega sončka popravilo (hvala Bogu!!!!!!!!). in tudi moje psihično stanje se mora!

držite pesti zanj!

on je sedaj prvi, tek mi bo le postranska reč.

pa vendar brez teka ne gre več :!: je moč, je luč, je en velik plus :!:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA