Naših nedeljskih sotekačev tudi ne smem pozabit, ker so tekli kot snete skire

lenči napisal/-a:Ekipa Polžki veseli Celjani je bila tri četrtine časovno neverjetno usklajena, polžke pa sem jaz dostojno zastopala
.
Gospod 5.00 je dobil luštno oboževalko
.
Naših nedeljskih sotekačev tudi ne smem pozabit, ker so tekli kot snete skire. Pa navijali so tudi super
, hvala. Saj na nek način sem pa sedaj le članica
.
lenči napisal/-a:Hvala ŠRK za čudovite fotke, naslednjič pridem tudi jaz na skupinsko slikanje
![]()
. Uh, pa moj čas tam na seznamu lepo opisuje moje ime : med vami polžka
, med polžki turbo
.
Sandi3team napisal/-a:lenči napisal/-a:Hvala ŠRK za čudovite fotke, naslednjič pridem tudi jaz na skupinsko slikanje
![]()
. Uh, pa moj čas tam na seznamu lepo opisuje moje ime : med vami polžka
, med polžki turbo
.
Men so polžki zakon! Pa jst vem, da ma Lenči še rezerve, ker se ji je 200m pred ciljem še vedno uspelo lepo nasmejat in prijazno pomahat tistim, ki smo navijali
![]()
Drugič pa le zram slikat, če ne bo treba kankan plesat
Saso202 napisal/-a:natasa napisal/-a:Lenči,
a ti veš kje je naša Katrca?? Je ni na skupnih tekih niti na forumu.![]()
Tudi jaz sem to že včeraj hotel na teku vprašat kako to da se ne javlja več.Včeraj je bilo res super, škoda da je ni bilo in tudi ostalih....
lenči napisal/-a:Saso202 napisal/-a:natasa napisal/-a:Lenči,
Tudi jaz sem to že včeraj hotel na teku vprašat kako to da se ne javlja več.Včeraj je bilo res super, škoda da je ni bilo in tudi ostalih....
Katrca se nam je nazadnje javila 29.11., danes smo 8.12. , hm, očitno jo je zimska sezona že čisto zaposlila konec tedna. No, ob sredah je malo jamrala, da ima obveznosti, mogoče jo bomo pa sedaj spodbudili, da se nam malo javi. Jaz imam še vedno v avtu njeno ŠRK majčko![]()
.
Katrca, javi se nam, te pogrešamo![]()
.
lenči napisal/-a:lenči napisal/-a:Saso202 napisal/-a:natasa napisal/-a:Lenči,
Katrca se nam je nazadnje javila 29.11., danes smo 8.12. , hm, očitno jo je zimska sezona že čisto zaposlila konec tedna. No, ob sredah je malo jamrala, da ima obveznosti, mogoče jo bomo pa sedaj spodbudili, da se nam malo javi. Jaz imam še vedno v avtu njeno ŠRK majčko![]()
.
Katrca, javi se nam, te pogrešamo![]()
.
Se je javila, bi prišla v sredo, če bo kdo tam![]()
.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA