Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
mi je bilo prijetno srečat Vesele Celjane !
Uporabniški avatar
 lenči
Ekipa Polžki veseli Celjani je bila tri četrtine časovno neverjetno usklajena :lol: , polžke pa sem jaz dostojno zastopala :D . :laola Gospod 5.00 je dobil luštno oboževalko :wink: .

Naših nedeljskih sotekačev tudi ne smem pozabit, ker so tekli kot snete skire :cast1: . Pa navijali so tudi super :clap: , hvala. Saj na nek način sem pa sedaj le članica :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Ekipa Polžki veseli Celjani je bila tri četrtine časovno neverjetno usklajena :lol: , polžke pa sem jaz dostojno zastopala :D . :laola Gospod 5.00 je dobil luštno oboževalko :wink: .

Naših nedeljskih sotekačev tudi ne smem pozabit, ker so tekli kot snete skire :cast1: . Pa navijali so tudi super :clap: , hvala. Saj na nek način sem pa sedaj le članica :wink: .

Odlični smo bili vsi štirje :clap: !
Za oboževalko Gospoda 5:00 pa verjetno misliš mojo Liu :lol: , ja sem še popoldan poslušala o Francu 8) , kos sva gledali fotke !

ŠRK :clap:, eni so res snete sekire!

Žal za sredo zopet odpovedujem udeležbo, bom šla kot prejšnji teden po osmi uri. Za nedeljo pa še ne vem, ampak glede na to da sem na veliko jezikala bi skor mogla. :oops: .

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala ŠRK za čudovite fotke :clap: , naslednjič pridem tudi jaz na skupinsko slikanje :wink: :lol: . Uh, pa moj čas tam na seznamu lepo opisuje moje ime : med vami polžka :wink: , med polžki turbo :rol:.
 Sandi3team
lenči napisal/-a:Hvala ŠRK za čudovite fotke :clap: , naslednjič pridem tudi jaz na skupinsko slikanje :wink: :lol: . Uh, pa moj čas tam na seznamu lepo opisuje moje ime : med vami polžka :wink: , med polžki turbo :rol:.

:D Men so polžki zakon! Pa jst vem, da ma Lenči še rezerve, ker se ji je 200m pred ciljem še vedno uspelo lepo nasmejat in prijazno pomahat tistim, ki smo navijali :D

Drugič pa le zram slikat, če ne bo treba kankan plesat :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hvala ŠRK za čudovite fotke :clap: , naslednjič pridem tudi jaz na skupinsko slikanje :wink: :lol: . Uh, pa moj čas tam na seznamu lepo opisuje moje ime : med vami polžka :wink: , med polžki turbo :rol:.

:D Men so polžki zakon! Pa jst vem, da ma Lenči še rezerve, ker se ji je 200m pred ciljem še vedno uspelo lepo nasmejat in prijazno pomahat tistim, ki smo navijali :D
Drugič pa le zram slikat, če ne bo treba kankan plesat :wink:

Ha, ha, ha, kankan je skupinski ples, boste kar lepo zraven migal :wink: :lol: , a bom rajši se šla slikat :D .
Ja, saj vem, da imam rezerve, nekaj zalog na sebi :oops: , nekaj pa še v sebi :lol: :wink: . Samo kaj, ko sem na daljše razdalje navajena. Saj se sploh nisem znala presodit, kolko zmorem na tako kratki razdalji. No, ja, neke hude rezerve pri hitrosti pa res ni :?.
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči,

a ti veš kje je naša Katrca?? Je ni na skupnih tekih niti na forumu. :shock:

Saso202
natasa napisal/-a:Lenči,

Tudi jaz sem to že včeraj hotel na teku vprašat kako to da se ne javlja več. :( Včeraj je bilo res super, škoda da je ni bilo in tudi ostalih....
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:

Tudi jaz sem to že včeraj hotel na teku vprašat kako to da se ne javlja več. :( Včeraj je bilo res super, škoda da je ni bilo in tudi ostalih....

Katrca se nam je nazadnje javila 29.11., danes smo 8.12. , hm, očitno jo je zimska sezona že čisto zaposlila konec tedna. No, ob sredah je malo jamrala, da ima obveznosti, mogoče jo bomo pa sedaj spodbudili, da se nam malo javi. Jaz imam še vedno v avtu njeno ŠRK majčko :wink: :lol:.
Katrca, javi se nam, te pogrešamo :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:
Saso202 napisal/-a:

Katrca se nam je nazadnje javila 29.11., danes smo 8.12. , hm, očitno jo je zimska sezona že čisto zaposlila konec tedna. No, ob sredah je malo jamrala, da ima obveznosti, mogoče jo bomo pa sedaj spodbudili, da se nam malo javi. Jaz imam še vedno v avtu njeno ŠRK majčko :wink: :lol:.

Se je javila, bi prišla v sredo, če bo kdo tam :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Saso202 napisal/-a:

Se je javila, bi prišla v sredo, če bo kdo tam :lol: :wink: .

Očitno nas bere :lol: .
 katrca
seveda vas berem, samo nimam nič pametnega za povedat. Začela se je smučarska sezona in tako sem za vikende ( sploh nedelje ) bolj na strminah. Ob sredah pa mi je vedno nekaj vmes prišlo. No, to sredo imam spet zobarja, pa ne vem, če ga ne bom odpovedala. Sicer pa teka nisem opustila, samo december je res poln raznoraznih prireditev, na katerih pač moram po starševski dolžnosti. No, do srede, če ne pride kaj vmes.
lp, Katja
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

lepo, da si se javila. Lepo, da še migaš :wink: .Res si je težko vzeti urco in pol čez dan, ravno zato bom že tretjo sredo zapored špricala skupni tek :cry: .

Uporabniški avatar
 Jančika
Pa da se še jaz malo javim. Vidim, da ste se imeli v nedeljo super. No, tudi jaz si nisem širila riti na kavču, ampak sem dopoldan odtekla eno fajn rundo. Vmes sem zavila na Kladivar, da bi izmerila dolžino kroga, pa sem nekaj narobe stisnila na Garminu in sem tekla v prazno :bum: . Kdor zna, ta zna. Mi je bilo malo hecno tam laufat okoli nekih fuzbalerjev, ampak podlaga je pa prijetna, nisem še nikoli na stezi tekla (no, ok, v OŠ na športnem dnevu, ampak tega se pa res ne spomnim več, kakšna je bila podlaga, hehe).

V sredo mi nikakor ne znese, enostavno mi je prezgodaj. Škoda, no, bi vas rada kaj videla. V nedeljo se pa morebiti prikažem, če bodo ugodni pogoji (beri če ne bom sama z deco); včeraj sem šla laufat ravno deset do desetih in sem gruntala, če se čem zapeljat do bazena, ampak sem morala biti sama in se malo zluftati, prav rabila sem tišino in malo muzike.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA