Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Pozdravljena :D . Še dobro, da nisi zavila do bazena, ker bi samevala,smo bili vsi v Velenju. V nedeljo pa pridemo :lol: , bomo veseli, če te zopet vidimo.
Uporabniški avatar
 Jančika
U, pol pa res še dobro :roll: . Saj malo sem si mislila, ampak sem bila pa tudi prelena, da bi šla za nazaj pobrskat, kaj ste se menili za ta vikend. Vedela sem, da vas je večina v Velenju, ne pa tudi, da ne bo nikogar tu. Se bom potrudila v nedeljo.
Uporabniški avatar
 micika
No, da vas še jaz pozdravim. V nedeljo sem šla končno spet hodit. Tačka je super. Ugotovila sem, da sem imela šuhe zavezane do daske. Se pravi, da je bilo verjetno to krivo za oteklino in bolečino. In Natasa, to mi je tvoj mozek najprej postavil za diagnozo, ko sem ga vprašala, kaj bi bilo. :oops:

Lep dan! :)
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:No, da vas še jaz pozdravim. V nedeljo sem šla končno spet hodit. Tačka je super. Ugotovila sem, da sem imela šuhe zavezane do daske. Se pravi, da je bilo verjetno to krivo za oteklino in bolečino. In Natasa, to mi je tvoj mozek najprej postavil za diagnozo, ko sem ga vprašala, kaj bi bilo. :oops:

Bravoooo, sedaj pa bo spet šlo :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:No, da vas še jaz pozdravim. V nedeljo sem šla končno spet hodit. Tačka je super. Ugotovila sem, da sem imela šuhe zavezane do daske. Se pravi, da je bilo verjetno to krivo za oteklino in bolečino. In Natasa, to mi je tvoj mozek najprej postavil za diagnozo, ko sem ga vprašala, kaj bi bilo. :oops:

Jutro,

je lepo slišat, da spet malo migaš :lol: . Mi je moj rekel, ja.
Tačka je torej zdrava, zdaj pa :lauf: !

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, kako potem jutri tečemo ? V vsakem vremenu :?: :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tečemo jutri?

Kdo se pofočka?:lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Fočk :lol: :wink:
Ne grem na tlako v tujino :wink:
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Za jutri mislim da se bo moja ura teka vezala na vreme. Če bo rahlo deževalo (pršilo, rosililo..) potem se pridružim. Če bo lilo pom raje na toplem.
Sem iz cukra in ne bi rad da me isto stopi, malo me pa itak mora.

LP
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Fočk :lol: :wink:
Ne grem na tlako v tujino :wink:

Pa Katrca se tudi pofočka :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Tečem v vsakem vremenu, razen če bi bilo res premrzlo, v kar pa dvomim :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Kot sem že napisala mene jutri ne bo. :cry:
In tisto kar je najhujše tudi v nedeljo ne morem prit :--( , jaz gobezdalo, ki sem začela tekmo med nenavadnimi rekreativci :wink: in rekreativci. Pa ne, da bi me motil, dežek ali snegec :-- , ampak je moj možek cel dan dežuren :cry: v službi. Zato prosim, dragi celjani in neceljani dajte nas številčno čimbolj dostojno zastopat :cast1:.

P.S. Upam, da bo slabo vreme, ker potem je zmaga naša :hehe: !
 Sandi3team
Mislim, da zmaga sploh ni vprašljiva :)

Je pa mogoče tole ideja za prihodnost, da se v okviru kluba za nedeljske teka v času teka poskrbi za varstvo otrok(sprehod, igre...)

No ja. Vprašanje kdo bi nam zaupal svoje biserčke v varstvo? :wink:

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Mislim, da zmaga sploh ni vprašljiva :)

Je pa mogoče tole ideja za prihodnost, da se v okviru kluba za nedeljske teka v času teka poskrbi za varstvo otrok(sprehod, igre...)

No ja. Vprašanje kdo bi nam zaupal svoje biserčke v varstvo? :wink:

lp,Šanji

Nisem ziher, da bi jim bili kos :shock: !

katrca
jaz jutri pridem v vsakem vremenu.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA