Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ah dej no ...
Moja rit(ka) je pa ja krizni del :lol:
Tvoja je dost bolj športno oblikovana ... pa noge nabildane ... no pa sej to ti na vsakem teku trobimo od uzadi!
Jest bom še kar neki km mogla pretečt, da se bojo sploh obrisi mišic vidli na teh kriznih delih :wink:
Za enkat se sam pomaranče vidjo :D
Sicer pa mi polži bomo to vse zrihtal ... lepo počas mic po mic, da ne bomo kr čez noč čist kičasti ratal :twisted:
Itak bomo vedno bolj turbo in vedno bolj polžki po duši :twisted:
(tut, če nam hočjo ime vzet ga ne damo
:D )

Ira, madonca, jaz tebi seksi ritko, ti pa meni takole :cry: . Saj nismo na tekmi v vleki traktorjev :shock: :ignore: .
Ja, imena pa ne damo, pa ven tudi ne bomo izstopili, naša dušica je še vedno polžja :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Ma klinc te gleda ... bolj te hvalim bolj se upiraš pa iščeš neke traktorje v Ferrarijih :wink:

Pač si naš super duper sexi multi kulti motivator ... pa reč kar češ :D

TKO!
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ma klinc te gleda ... bolj te hvalim bolj se upiraš pa iščeš neke traktorje v Ferrarijih :wink:

Pač si naš super duper sexi multi kulti motivator ... pa reč kar češ :D

TKO!

Ha, ha :rol: , ja sedaj pa sprejmem, Ferari je pa po mojem okusu :juhuhu: , še posebej, če je rdeče barve. Drgač pa reči, da moja ritka paše na moj Zmajček, pa se ne bom nič branila :-- .
Malo heca mora biti.
Ampak tisti multi kulti me pa vedno spomne na motokultivator (od tu traktorji :twisted: ). Lahko meni, ko se od vas z idejami napajam :heart
Uporabniški avatar
 IRA
Krasne so lenči...
... dolgo nisem odgovorila, ker sem mogla še vse ostalo prebrat :twisted: :roll:

Čist pozabim jest na tele dnevnike :oops:
Pol se pa nabere!

Vsekakor pa - jupijeja ... nove želje :D

Zavedaj se, da te bomo na LM vsi čakali v cilju :D :roll: :twisted: :lol:

Uh, kako mam jaz rada vse te naše zmage. Sem ugotovila, da me bolj kot tek sam osrečujejo vsi te naši uspehi, ko človek dobesedno za vsako posebaj čuti, diha in navija!

Krasno :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
rožice so krasne, jelka tud...
am, tečt grem, skor bi naglavno lučko rabila... mejte se papa
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Zavedaj se, da te bomo na LM vsi čakali v cilju :D :roll: :twisted: :lol:

ojaaa :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:rožice so krasne, jelka tud...
am, tečt grem, skor bi naglavno lučko rabila... mejte se papa

Prosim, ne pretiravaj :shock: , počitek je del treninga :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
IRA napisal/-a:Zavedaj se, da te bomo na LM vsi čakali v cilju :D :roll: :twisted: :lol:

ojaaa :laola

:heart :heart
To se pa boste načakali (vmes lahko greste na kuhano vino :wink: )
Uporabniški avatar
 Ksenija
:)
kolk je bilo noro jutro.. tekla sem čisto polžje,še vedno ne vem kolk km, tam nekje med 13 in 15 ;) ful sem imela dela sama s seboj :) imam en buff ki ga imam ponavadi pod čalado,pa mi leze dol pa na nosu ga ne bi imela, pa hitro je moker pa muzko rabim točno določeno pa... v glavnem zadovoljna s časom in tekom ;)
zdej pa nekaj dni počitek... imam pa eno veliko željo za naslednje leto in je uresničljiva in bo uresničljiva...
ira a bova raj borovničke ko bova Lenči čakali, takrt še ni sezona za kuhan vinček a :)
Uporabniški avatar
 IRA
Bova, bova ...

borovničke in medica time :D

Drgač pa razmišljam, da bi si zdele en dan kr žurko nardila ... lepo na vlak pa v Lj med lučke na kuhan vin ...

... kakšne mate pa vi kej vlak povezave :twisted:

Ksenija, super za tek ... zdej pa res malo počivaj.
Jaz mam tudi danes v planu it tečt, včer sem bla kr neki napol prehlajena pa sem se pol raj odločla, da ostanem doma z medico :twisted:
Dans sem k nova :D

Drugače pa ja ... prihaja čas, ko razmišljamo o svojih novih ciljih ... jih bo treba malo zapisat.
Jaz o tistih za naslednje leto niti ne razmišljam še preveč, bolj o tistih, ki bi jih rada še letos spravila pod streho.

Jih bom zapisala popoldan v svojo temo :D
... al pa mogoče en dan clo odprem svoj uradni e-dnevnik ... sam joj ... toj še ena stran več za "karnaprej bult v njo" ... :twisted:

Bo treba začet manj pisat pa več tečt :twisted:
Uporabniški avatar
 Ksenija
popoldne služba, delam za vikend, nič ne bo zdejle z LJ
sej bom počivala, sej moram kaj fatirat ;)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Bova, bova ...
borovničke in medica time :D

jih bom jaz častila :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
Pa sem včeraj spet tekla, lepo čez dan, ko je bilo tako lepo sonce. 5 km, spet po ravnem, ker sem do zdej 3x tekla v klance, nazadnje na Miklavževem teku, kjer je pa tako padal dež. Nas pa je na vrhu pričakal sonček. Tek je bil super, v kategoriji sem za eno mesto zgrešila medaljo :? ali drugače povedano, prepočasna sem bila za 8 minut :wink:.
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Pa sem včeraj spet tekla, lepo čez dan, ko je bilo tako lepo sonce. 5 km, spet po ravnem, ker sem do zdej 3x tekla v klance, nazadnje na Miklavževem teku, kjer je pa tako padal dež. Nas pa je na vrhu pričakal sonček. Tek je bil super, v kategoriji sem za eno mesto zgrešila medaljo :? ali drugače povedano, prepočasna sem bila za 8 minut :wink:.

Tina super, ampak kdaj pa ti spiš :?: :wink: :lol:
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA