Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Alo, Polžkice!!

Kaj dogaja? No, jaz se moram pohvaliti! Včeraj po dooooolgem času sem spet opravila en normalen tek. 8 km. Noga je zdržala. Sicer me nekaj opozarja, da je še tam, ampak ne boli. Upam, da tako ostane.

Sem pa končno spet uživala med tekom. Sem sicer razmišljala, da bi šla lahko malo hitreje (no, saj niti ne vem, če bi šlo), ampak sem se zavestno "bremzala", saj mi je trenutno najbolj pomembno, da tečem. Raje bolj počasi in dlje časa. Malo se je poznala tako dolga pavza, saj sem bila po cca. 5ih km že kar utrujena, pa se nisem dala. Sem raje še bolj počasi nadaljevala.

Zdaj pa samo še povečam kvantiteto spet na 3x na teden, pa sem zmagala. :lol: In potem upam pomisliti tudi na udeležbo na kakšnem teku spomladi drugo leto.

Kako pravijo - kilometrine nam manjka. :D In zdaj jo bom (upam) pridno nabirala.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
UršaR napisal/-a: In potem upam pomisliti tudi na udeležbo na kakšnem teku spomladi drugo leto.

LP, Urša

Da ne bi slučajno upala NEpomisliti. Dogovor za Sežano je (upam) še vedno aktualen, zna pa se zgoditi, da bova zamenjala vlogi in se bom jaz ''šlepal''.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 UršaR
Classix napisal/-a:
UršaR napisal/-a: In potem upam pomisliti tudi na udeležbo na kakšnem teku spomladi drugo leto.

LP, Urša

Da ne bi slučajno upala NEpomisliti. Dogovor za Sežano je (upam) še vedno aktualen, zna pa se zgoditi, da bova zamenjala vlogi in se bom jaz ''šlepal''.

LP
Matjaž

Seveda, seveda. Dogovor še vedno velja! Glede na to, da sva oba na daljšem prisilnem počitku (ki je zame - upam - zaključen), se bova vzajemno vzpodbujala. Za kakšnega "vlečnega konja" (ali zajčka v tekaškem žargonu) jaz še doooooolgo ne bom.

LP, Urša
 spela*
Classix napisal/-a:

LP, Urša

LP
Matjaž

Classix, kako je pa s tvojo nogo? Še počivaš?
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Tina super, ampak kdaj pa ti spiš :?: :wink: :lol:

Sem bila v nočni to noč :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:

Vsaj do sobote bom še počival, potem bom počasi začel z daljšimi sprehodi, tam po uro, uro in pol...če bo vse OK, bi okoli 20.12. zopet stekel.
Mimogrede, ta teden se tudi postim in zaenkrat (tretji dan) mi gre odlično. Nobene krize, nobene nervoze, prav super. Odvisno od počutja bom ta obred poskušal voziti do nedelje.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:
spela* napisal/-a:Classix, kako je pa s tvojo nogo? Še počivaš?

Vsaj do sobote bom še počival, potem bom počasi začel z daljšimi sprehodi, tam po uro, uro in pol...če bo vse OK, bi okoli 20.12. zopet stekel.
Mimogrede, ta teden se tudi postim in zaenkrat (tretji dan) mi gre odlično. Nobene krize, nobene nervoze, prav super. Odvisno od počutja bom ta obred poskušal voziti do nedelje.
LP
Matjaž

Držim pesti, da se bo vse lepo izteklo, tako kot si pristopil, uspeh ne bo izostal :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Classix - naj ti uspe začrtana sanacija!
Zjutraj sem srečala poštarja in ker se v našem kraju tko vsi poznamo - ok mene poznajo tud tisti ki jih jaz ne... no in mi pove da ima sliko verjetno rengensko za mojo malo, če bom doma... in zdej čakam in čakam in se me lotevajo mešani občutki in kr čakam... upam, da bo izvid Magnetne pokazal, da s kolenom ni nič hujšega... in še vedno čakam... so se pa resnično potrudili in poslali prej kot v enem tednu. Kolk so minute dolge...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Classix - naj ti uspe začrtana sanacija!
Zjutraj sem srečala poštarja in ker se v našem kraju tko vsi poznamo - ok mene poznajo tud tisti ki jih jaz ne... no in mi pove da ima sliko verjetno rengensko za mojo malo, če bom doma... in zdej čakam in čakam in se me lotevajo mešani občutki in kr čakam... upam, da bo izvid Magnetne pokazal, da s kolenom ni nič hujšega... in še vedno čakam... so se pa resnično potrudili in poslali prej kot v enem tednu. Kolk so minute dolge...

Držim pesti in fige :D
 spela*
Classix napisal/-a:
spela* napisal/-a:

LP
Matjaž

Kaj pa uživaš med postom? Vodo, zelenjavne sokove?
Noga se ti bo pa že pozdravila, le počasi naprej, brez pretiravanja.
 docca
Dr. France Cokan - 3 kratni svetovni prvak v Ironmanu je v oddaji Polnočni klub izjavil, da bi morali vse igre z žogo (profesionalno)prepovedati, ker naredijo nepopravljivo škodo telesu, ki je nikoli več ne moreš sanirati.
Ste kdaj razmišljali o tem?
Uporabniški avatar
 Ksenija
prepovedati bi morali tudi marsikaj drugega, kar naredi nepopravljivo škodo telesu... tudi o tem sem razmišljala...
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej mislim v športu - posebej ko gledam dekleta v gimnastiki pa še kje. natrganje vezi lahko pride tudi pri smučanju, predstavljaj kakšno škodo povzroči padec na velikanki, kako hitro pride do nepravega prehranjevanja vse za boljši rezultat in še je taga... pa pustmo to ;)
 docca
Tudi smučat je tip nehal, ker vidi, s kakšnimi koleni hodijo k njemu pacienti.
Res zanimiva oddaja, se jo izplača pogledat. Pa še ga . Kazimira je tudi v odd.
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA