prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sem nekaj prehlajen, tako, da je zame jutrišnja Golada pod velikim ?? (bolj ne kot ja).
Tek je itak lahko ob 17:00 in/ali 18:00. Lahko sta torej tudi dve Goladi. Glede na prvi stavek ne bom navijal za nobeno uro, lahko pa mirno v napišem seznam kandidatov glede na prijave:

17:00 - še nihče
18:00 - Špela
 luzr
raziskovalec napisal/-a:Sem nekaj prehlajen, tako, da je zame jutrišnja Golada pod velikim ?? (bolj ne kot ja).
Tek je itak lahko ob 17:00 in/ali 18:00. Lahko sta torej tudi dve Goladi. Glede na prvi stavek ne bom navijal za nobeno uro, lahko pa mirno v napišem seznam kandidatov glede na prijave:

Če ob osemnajsti uri pride najavljena gospa, grem ob 19:00 dva kroga s "še nihče".
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Mene danes žal ne bo. Golada pa očitno bo. Zaenkrat izgleda Špela* ob 18:00, Luzer pa ob 19:00 pogojno. Pa poročajta-e prosim.
Baron Razy je v mislih z vami. Fizično pa upam naslednji teden.
Kli .c pa takšni organizatorji :( :twisted: :cry:
En emigrira, drugi spi, tretji pa smrka in kašlja.
 spela*
luzr napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Sem nekaj prehlajen, tako, da je zame jutrišnja Golada pod velikim ?? (bolj ne kot ja).

Če ob osemnajsti uri pride najavljena gospa, grem ob 19:00 dva kroga s "še nihče".

Me prav zanima. :twisted:

Jaz zaenkrat še ne odpovedujem svoje udeležbe. Če neha deževati, morda pridem na nekaj krogov na Kodeljevem, potem pa na en topel čaj, kjer počakam, da luzr odteče svoja dva kroga Golade. :lol:
 luzr
Gospa nalač ne berejo prav. Če bodo oni naredili en krogec po Golov'cu, bo moja lenost dva. :wc:
Skrivanje na stadionu ne velja... :--
Uporabniški avatar
 ales
raziskovalec napisal/-a:Glede na prvi stavek ne bom navijal za nobeno uro, lahko pa mirno v napišem seznam kandidatov glede na prijave:

Bi mi šesta ura zelo ustrezala, skor raje Golada, ko nabiranje krogov na štadionu. Dež me ne moti.
 spela*
Aleša mi je uspelo prepričati, da v dežju in blatu nima smisla riniti na Golovec, tako da sva med rahlim rosenjem nabirala kroge stadionu. Zatopljena v globoke debate (tudi nekaj v zvezi s stavami - mojo in njegovo) sva pozabila šteti kroge, a vsaj štoparica je delala in prišla do številke 39 (minut).

Luzr se nama je pridružil šele v drugem delu vadbe in je bil ves presenečen, češ kako da ne tečeva več. Drugi del treninga je potekal v zaprtem prostoru in je bil zelo zanimiv in poučen, več naj pa Aleš pove, saj se spodobi, da pustim, da on razkrije kakšno skrivnost.

Spela* je torej bila na zbirnem mestu, tako da predvidevam, da zdaj luzr teče dva častna kroga po Golovcu. :lol:

Skratka, ne glede na izgovore šefov Golade je tek danes bil, čeravno sva se izognila gozdu in hribu.
Nazadnje spremenil spela*, dne 11 Dec 2008, 23:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 AVI
....no da dodam...
in da "hosta" in "breg" nista samevala, se je AVI podal na Golovec.... :lol: :lol: :lol: :lol:

....no sem bil že doma, ko se je začela "uradna" Golada po rdeči preprogi.... :lol: :lol:

....razmere na golovcu niso bile prav nič posebne kar se blata in mokrote tiče.....je bila pa na vrhu taka megla, da so še vrabčki peš hodili.... :lol: :lol:

LP
Uporabniški avatar
 ales
Ja Golada je bila prav zanimiva. Mal sem se edino namatral, da sem prišel do Špeline telefonske, tko da sva štart mal zamaknila.

Prej sem skočil še na predstavitev veslaških trenažerjev na FŠ, kjer nam je Jani Klemenčič s svojimi fanti zlo nazorno pokazal kako naj bi potekala vadba. Seveda smo trenažerje lahko tudi preizkusili; najprej v skupinah po osem.

Po dobrih dvajsetih minutah učenja sem šel za dobre pol ure s Špelo tečt, potem sem pa še njo, vso mokro, nahecal, da sva šla še enkrat nazaj "veslat". K sreči se je en mladec posvetil samo njej in je zlo hitr not padla in ji je bilo všeč tko k meni. Komaj čakam, da vidim, če je v mojem fitnesu tudi tak trenažer. Nč, drugače jih bom pa moril, dokler ga ne nabavijo.

Za zaključek prijetnega dne sem si privoščil še čutno razvajanje v predstavi In vino veritas, gledališča Senzorium; joj ljudje, kaj ste zamudili..

p.s. Špela trenira resno, Luzr pa sam za svojim prijaznim kužatom leta;vsak po svoje do cilja..
Uporabniški avatar
 tae
Aleš, kaj pa je tebe pripeljalo na Golado ?
Uporabniški avatar
 ales
tae napisal/-a:Aleš, kaj pa je tebe pripeljalo na Golado ?

Po pravici povedano predzadnji stavek, v kombinaciji z veslanjem. So mi bili pa krogi spet tko všeč, da že razmišljam če ne bi raje v krogih, kot na ravnici Sorškega polja..
 spela*
ales napisal/-a:
p.s. Špela trenira resno, Luzr pa sam za svojim prijaznim kužatom leta;vsak po svoje do cilja..

A to pomeni,da boš name stavil? :lol:

Drugače sem bila pa prepričana, da se Aleš šali, ko je napovedal svoj prihod na Golado ravno na tak deževen dan, kot je bil včeraj. Po pravici povedano, ga nisem vzela preveč resno ... dokler ni zazvonil telefon. Ja, kaj hočem, če sem rekla, da pridem, potem pridem ... Ni mi bilo žal. :D

Aleš, kakšna je bila pa predstava?
Nazadnje spremenil spela*, dne 12 Dec 2008, 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
ales napisal/-a:So mi bili pa krogi spet tko všeč, da že razmišljam če ne bi raje v krogih, kot na ravnici Sorškega polja..

Pa si razjasnil, o čem je tudi tekla beseda včeraj.
A povem še drugi del? :lol:

P. S. Sem popravila tehnično napako pri citiranju.
Nazadnje spremenil spela*, dne 12 Dec 2008, 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Na tak lep deževen dan, ko sem lepo na toplem v službi, je treba malo smetiti in vas s tem razveseliti.

Tistega zgoraj nisem jaz napisal. :D
Uporabniški avatar
 ales
spela* napisal/-a:Aleš, kakšna je bila pa predstava?

Milo rečeno - sem še danes čist zmešan..še dobr, da je konec predstav, drugače bi popoldne spet visel tam..
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA