prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Vreme
Ponovno si mi obudil lepe spomine na Šentiljsko pot :D
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme mogoče boš pa moral celotno pot prestavit kar v bližnjo prihodnost? :D
Lahko se kdaj dogovorimo za kakšno ponovitev poti.
 klopotec
Lepe slikice Vreme. Če boš šel po poti mi sporoči. Če bo le mogoče se ti pridružim. Vsaj teden dni prej mi povej. Ravne dele pretečema, tsrme pa zložno prehodima.
Uporabniški avatar
 Vreme
Teden dni prej, ojej vaš kak sem jaz dans na jutri :D
 klopotec
Pa se malo spremeni. Takšen si slab zgled otrokom, he,he.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Pa se malo spremeni. Takšen si slab zgled otrokom, he,he.

hmm maš prav, pol pa recimo 41. teden v letu ;) Bolje???
 klopotec
Tako se govori.
 Alek
Vreme, nekaj si govoril, da ti malo primanjkuje motivacije. Imaš kaj v planu pretečt kakšen del te poti v bližnji prihodnosti?
Rade volje se ti pridružim, me kar malo mika da bi jo pretekel-prehodil po etapah, pa bi rabil enega, ki progo pozna. Pa še tvoj tempo je podoben mojemu.
 klopotec
Ne pozabita na mene.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kaj me je kdo klical?
Ne me izpustit, sploh če bo to v dnevih med božičem in silvestrovim.
Glede etap pa - v eni etapi, ali v dveh?
Uporabniški avatar
 Vreme
Uf sedaj ste pa me v resnici kar krepko prehiteli. Celotno pot imam v planu preteči konec marca oz. v začetku aprila. Po etapah pa kakšen mesec prej.

Če pa ste za kakšno resnično izi varianto pa se lahko dogovorimo tudi kaj prej, tudi božično novoletni prazniki so idealna prilika za to. Sam pa sem lani opravil delno s prvo polovičko poti, ops letos letos je bilo 1.1.2008 :)

http://good-times.webshots.com/slidesho ... 0953YeBHKt
 Alek
ZdravkoC napisal/-a:Kaj me je kdo klical?
Ne me izpustit, sploh če bo to v dnevih med božičem in silvestrovim.
Glede etap pa - v eni etapi, ali v dveh?

Zdravko, jaz bi v enih 4,5 etapah, ful na izi. Bi pa res pasalo zdaj med prazniki, ko bo malo več časa. Mogoče bi bilo v redu da se razdelimo v dve grupi, vi ki ste bolj "pri sapi" ena grupa, pa mi bolj počasni. Pa lahko skombiniramo tako, da nekje skupaj zaključimo (in kakšno rečemo). Vreme kaj praviš, bi šlo? Ti bi to nekako splaniral (trase oz. etape), če si pri volji seveda.
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek, škoda,da danes ne boš med nami, bi lahko rekli kakšno tudi o tej temi!

Vsekakor sem za prednovoletno akcijo Slika meni bi odgovarjalo 26, 29,ali 30.12, ali pa za dneve po novem letu Slika vse tam do 04.01.

Hardiči verjetno bolj razmišljajo o celotni progi, softiči pa se lahko dogovorimo za krajše razdalje. Če se boste hardiči resnično odločili za celotno pot predlagam, da bi kombinirali tako, da bi zadnje km pretekli skupaj. je pa seveda vse stvar dogovora!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA