Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V Bohinju na prireditvenem prostoru Pod Skalco, bo v nedeljo 22. avgusta, ob 10 uri tek okoli Bohinjskega jezera. Proga je dolga 12 km. Tek-po novem se na željo domačinov imenuje Tek štirih srčni mož-pripravljata ŠD Avgust Gašperin Stara Fužina in ŠD Novice Extreme. Prijaviti se bo mogoče na štartnociljnem prostoru Pod Skalco od 8 ure naprej, štartnina je 2000 tolarjev. Organizatorji so za enega najlepših tekov pri nas (zanj sta odgovorna Edi Arh iz Bohinja in Klemen Dolenc za Extreme) pripravili odličja, nagrade in žrebanje praktičnih nagrad. Kdor je bil na tem teku, ve, da so nagrade bogate. Dodatne informacije lahko dobite pri Ediju Arhu (041-672-774) in Sandri Lešnjak (031-604-854).
Kategorije:

Ženske
do 30 let (1975 in mlajše)
do 40 let (1974-1965)
do 50 let (1964-1955)
do 60 let (1954-1945)
nad 60 let (1944 in starejše)

Moški
do 30 let (1975 in mlajši)
do 40 let (1974-1965)
do 50 let (1964-1955)
do 60 let (1954-1945)
nad 60 let (1944 in starejši)
Uporabniški avatar
 primus
Trasa je torej 'po starem' - okrog jezera ?

primus
Uporabniški avatar
 Filipid
primus napisal/-a:Trasa je torej 'po starem' - okrog jezera ?

primus

To bi bilo dobro preveriti pri organizatorju, glede na dolžino teka pa kaže da bo spet stara trasa.
Uporabniški avatar
 Dule
primus napisal/-a:Trasa je torej 'po starem' - okrog jezera ?

primus

Če ne bo gorelo na komarči :?

Ja tek okoli jezera je čisto druga pesem-veliko lepši kot lanska skrajšana verzija :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Če se ne motim je bila skrajšana verzija posledica organizacijskih problemov pri zaprtju ceste.

V glavnem - mi smo za krožno varianto. :D

primus
Uporabniški avatar
 bosin
Zadnjih nekaj let, vsaj odkar so organizatorji isti, je bila VEDNO skrajsana verzija, in sicer zaradi problemov z zaprtjem ceste. Zapreti bi jo bilo namrec treba na dveh mestih: pri prehodu ceste pri kampu (v blizini hotela Zlatorog) in pa prehod cez most in glavno krizisce pred mostom,in to na visku sezone, pa ceprav samo za nekaj deset minut...

Kratka verzija je dolga tocno osem km (do konca pescene pespoti in nazaj).
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem dvakrat tekel skrajšano in dvakrat daljšo verzijo , samo pri daljši verziji so obrnili smer , tako , da smo samo enkrat prečkali cesto.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 natalija
Lani sem prvic tekla v Bohinju, pravzaprav kar tako malo, direkt iz postelje v avto in Bohinj. Glede na to, da v poletnem casu malce eskiviram tek, je ta v avgustu po malo daljsem odmoru resnicno prelepo dozivetje, zato ga tudi jaz, ki sicer res nisem prisotna na vsakem maratonu, priporocam prav vsem.
Uporabniški avatar
 bojanu
Včeraj sva odtekla po poti okrog Bohinjskega jezera, da sva malce osvežila spomin na progo. Še vedno je krasna, čeprav naju je že preganjala noč. Po gozdu je nekaj blatnih jam od traktorskih koles, drugače je pa kar v redu.
Slika
Parkirala sva pri Kramarju, kjer sva si tudi privoščila hidracijo po teku. Po teku sva se še okopala v jezeru. Temperaturi zraka in vode sta bili kar v redu.
Slika
(druge slikce niso za javnost :lol: )

Po vseh naporih je zmanjkalo cukra v krvi in se je blo treba ustavit še na Bledu za popravljanje glikemičnega indeksa :D
Slika

Pa še nekaj lanskih utrinkov z dneva prireditve. Letos bo gotovo spet lepo 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem ravno oddal predprijavo, ki to sploh ni, ampak le neka evidenca ...

V glavnem - grem prvič okrog Boh. jezera, česar se že zelo veselim. Upam, da me dan prej triatlon ne bo preveč "povozil" :oops:

2x Lp
Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:Upam, da me dan prej triatlon ne bo preveč "povozil" :oops:

2x Lp

Zaužij dost vitamina B pa bo šlo, brez skrbi :wink: .
Uporabniški avatar
 miro
Lojze
verjetno se vidiva na obeh prireditvah.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 whitto
lojzeP napisal/-a:Sem ravno oddal predprijavo, ki to sploh ni, ampak le neka evidenca ...

To v resnici je PREDprijava. Imeli bomo seznam vseh, ki ste (in boste) oddali preko spleta predprijavo in na štartu s plačilom štartnine prijavo samo še potrdite. Manj dela bo za nas vse.
Se vidimo 22.!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA