prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Eeeej
26. je tek na Dolskem. Lepa zadevca, priporočam.
27. je Kališče gor-dol-gor. Lepa zadevca, priporočam.

Če bo treba kaj spustit, bomo pa spustili, na račun Šentiljskega dolgega treninga.

Če bi bilo 29. bi moral vzeti dopust. Kako pa kaj ostali ... bomo verjetno izvedeli danes na Pohorju :?:
 Alek
Upam da se boste zmenili že danes na čagi, sam se bom probal maksimalno prilagodit. Se pa vidimo jutri na Pohorju in lahko rečemo kakšno. Bi pa res bilo fajn da se zmenimo in jo oddelamo v dveh skupinah s skupnim ciljem vseh.
 klopotec
Meni je vseeno. Predlagam, da ti pogledašna keri dan kaže najlepše z vremenom z malo začetnico, pa se odločimo. Sicer pa ni mi važno. Grem pa krajšo varianto. Res bi rad pobliže videl te kraje.
Uporabniški avatar
 vencelj
INOT napisal/-a:
Pot se da brez težav prehoditi v enem dnevu. Vmes je dovolj točk kjer se da oskrbeti z hrano in pijačo (trgovina v Sladkem vrhu, pizzerija na Velki in kar nekaj turističnih kmetij ob poti). Najbolj pomembno se mi zdi, da se gre na pot v suhem vremenu in da tud prej ni vsaj nekaj dni deževalo, da pot ni blatna. Karta in opis poti od Palome sta pa obvezna pripomočka. :D

Tole je del tistega, kar so o poti pisali udeleženci štiričlanske odprave začetek februarja. Napotki so lahko zelo koristni, več je pa na 7., 8. itd. strani :juhuhu:

Lep pozdrav, vencelj
 Alek
Sam se bom glede datuma prilagodil večini, bi pa bilo v redu, da se ti Vreme zmeniš z onim tam gori, da nas ne bi dodatno "vlažilo" in da bi bilo čim bolj lepo (vreme mislim), ter temu prilagodimo datum. Grem pa krajšo varianto, definitivno.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kakšno bo vreme v navedenih dneh je seveda težko napovedati. Kakšen minus, bi bil seveda na naši strani, saj bi se tako izognili blatu in možnim zdrsom, da o snegu sploh ne govorim, a kot sedaj izgleda o njem ni duha ne sluha.

Imam pa v žepu še seveda tudi rezervno varianto, ki bi za te zimske dni bila še mogoče najboljša, predvsem za to ker jo lahko kombiniramo tako, da jo v večini pretečemo po asfaltu:

http://www.geopedia.si/#L1361_F10_T275_ ... 171205_s14
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lep je ta majhen krogec :D
Ker gre za srednji del proge je očitno, da bi tisti na daljši progi zaključili v drugem kraju ali pa imaš @Vreme še kakšno v žepu :?:

Če sem prav razumel, se nas kar nekaj interesira za celotno Šentiljsko. Mogoče bi pa bilo dobro, da se začnemo kar čekirat. Seveda ločeno za celo in posebej za polovičko.
Predlagam, da se krene ob 7.00. Trasa je s postanki za kavo, pico, narezek (takšna je bila praksa) obvladljiva v recimo 9 urah :shock: :?: odvisno od vremena :!: lahko tudi manj.

Pot je kondicijsko in orientacijsko zelo primerna za dogi trening. Značilna je nenehna menjava ritma. Neto čas teka in hoje smo imeli v prejšnjem poizkusu približno 7 ur in 25 min, skupni bruto čas pa okrog 9 ur. Po grobem izračunu smo ocenili, da je dolga ca 55 km in smo se zaprisegli, da jo v lepšem vremenu ponovno premerimo.

Potencialni kandidati:
1) ZdravkoC, celotna, lahko 26. 12. 2008 ali kateri drugi dan
 Alek
Tako je prav Zdravc, gremo kar od besed k dejanjem:

Potencialni kandidati:
2) Alek, polovička, datum načeloma vseeno, od 24.12. imam dopust
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC drugo varianto sem imel v mislih če se hardiči ne boste udeležili teka (ker nekega navala ravno ni) ,če pa se boste odločili, bomo mi vsekakor štartali na prvo varianto!

Torej od besed k dejanjem:

2) Alek, polovička, datum načeloma vseeno, od 24.12. imam dopust
3) Vreme polovička 26.12 bi bil kar primeren datum
 klopotec
jaz grem na polovičko, ker bo Istra opravila svoje in bo premalo časa da se postavim na noge za kaj daljšega.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tukaj pričakujem, da se bo še kdo oglasil ... ali pač ne :?:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Mene mika, da bi šla, saj bi rada videla, če sem (še) sploh sposobna pretečti tako razdaljo (polovičko, ne celo) :oops: Ne bi vas pa rada bremzala, ker je moj tempo trenutno okoli 6 min/km :oops:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA