Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Jaz sem se pravkar vrnil s Kališča, proga je taka, kot jo je opisal Janez, po grebenu pa zaenkrat sploh ni shojeno, kaže, da bo treba kar mimo vikendov :lauf: . Rekordov ni za pričakovat.
S Kališča sva se z Milanom spustila kar pod žičnico: steza je prehojena, nekaj jih je menda prišlo s te strani gor, ampak midva sva šla kar direkt, na celo. Adrenalinsko :juhuhu: .

LP, vencelj
 janezu
firbec- beri oskrbnik,je že ažuriral rezultate po 6. tekmi.nobenih hudih presenečenj(jih še čakamo) pri časih pa se poznajo snežni zameti v zgornjem delu.vse bolj pa se bliža tudi GOR_DOL_GOR tik pred novim letom.kaže na pomanjkanje unih okol 30min,vendar letos je IGI uvedel kategorije,tako,da tut mi okrog ure bomo dobil malico in :( lp ju
 janezu
poročilo direktno iz koče- zunaj -3,sneži,sneg se malo nabira od 1.klopce naprej,sicer pa podobno kot prejšnjo nedeljo, po grebenu tj.zimski malo težav od straha naprej. se vidmo čez eno urco lp ju
 janezu
končana tudi današnja preizkušnja- uvrstitve čista klasika (ale,pintar,markuš) v zimski idili je močno izstopal z novo športno opremo CVETO,ki je prišel naravnost z žurke (kdor je dober,je dober tudi v armaniju) prijavilo pa se je kar nekaj ekip za gor-dol-gor. vsako nedeljo bolj usklajena pa tudi sodniška ekipa božič-mihelič ČESTITKE (enkrat do konca lige bosta povprašala nas, ki nimamo 10eur za neobvezno štartnino po naši mladosti) :D :( se vidmo u nedeljo lp ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Skupni rezultati po sedmih so tule: http://kalisce.com/blog/zimska_liga/08_09/zl_skupno.pdf
Nedeljska osma bo prav zadnja pred Kališčem gor-dol-gor, s prijavami bo treba pohiteti...sem res vesel :D , da sem izkoristil lepo soboto par tednov nazaj :juhuhu:
Se vidimo, slej ko prej :wink:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 BONI
Turni pa letos smučajo
lp dare
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8