Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uroš Sobočan napisal/-a:Denar ki bi ga dal za fitnes dam raje za "priboljške" (geli, whey, regeneracijske napitke) zato raje delam vaje za celotno telo doma. Delam pa jih večinoma po navodilih iz spletne strani:
http://www.runnersworld.com/

Pa saj to je FITNES. Ni treba, da si v zgradbi, ki ima posebno ime FITNES in skrbi za hujšanje tvoje denarnice :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Jaz se pa izogibam tudi tem strupom. Dokler me bo poganjala voda bom laufal, namreč dovolj zastrupljam se pa že tako ali tako z vsem drugim, ker danes težko najdeš kaj neoporečnega.
Uporabniški avatar
 anže07
Jaz mislim enako-za fitnes ne bi nikoli praznil denarnice, če povem po pravici v fitnesu sploh še nisem bil

imam pa doma večnamensko napravo
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Za tekaški fitnes ne potrebuješ ravno nekih naprav. Dovolj je, če imaš tla, zid, penasto podlogo, klopco pa npr. ročne uteži.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
ZdravkoC napisal/-a:Pa saj to je FITNES. Ni treba, da si v zgradbi, ki ima posebno ime FITNES in skrbi za hujšanje tvoje denarnice :wink:

Na svoj način ja, za tekače itak kaj drugega ne potrebuješ ker bicesov glih ne rabim :lol:
samo saj veš kaj bi nekateri dejali na to :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Mene pa zanima, na kaj ste pozorni pri dolgem teku pulz ali tečete po občutku. Vem, da na pulz vpliva veliko dejavnikov, ampak mu jaz nekako dajem prednost. Mimogrede pri dolgem teku imam v mislih 25+.

Drugače je moj trening na teden med 70-80 km. Od tega 2x hitrost, 2x regeneracijski tek , 1x dolgi tek in, ja v fitnesu bi verjetno umrla :? .
:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 13 Dec 2008, 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
Uroš Sobočan napisal/-a:Moje so po 8 mesecih hin (cirka 3000km) :lol:

Slika Kako ti jih po 3000 km uspe obdržati v enem kosu?

Uporabniški avatar
 Radolca
evo še mene.
v teh razmerah, kot so sedaj, pretečem cca 20 km na mesec brez kakršnegakoli treninga hitrosti. pomladi bom pa začel delati tudi na hitrosti in v prihodnjem letu ali letu 2010 doseči rezultat na 21km pod uro 30. prav tako imam željo in namen na 42 km doseči čas okoli treh ur in dvajsetih minut. za to pa je pač potreben pravi trening, katerega pa še nisem izvajal. do sedaj se le tekel in tekel, enkrat naredil celo 10 intervalov v klanec, drugega pa nič
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
natasa napisal/-a:

Kvaliteta :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Uroš Sobočan napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Kvaliteta :lol: :wink:

Pri meni bi za 3000 km morali biti jekleni. Žal zame še niso naredili takšnih za 3000 km. :cry:

Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
natasa napisal/-a:
Pri meni bi za 3000 km morali biti jekleni. Žal zame še niso naredili takšnih za 3000 km. :cry:

Saj so moji tudi že brez podplata :lol: sem pisal dedku mrazu da rabim nove :wink:
 tadej.
Zdravo!

Sem sorazmerno nov na forumu, oz. občasno sem že prej kaj bral. Pravzaprav sem kolesar, samo v teh deževnih dneh večinoma tečem.
Tedensko pretečem približno 25 km na nizkem pulzu se pravi večinoma v baznem področju. :)
Uporabniški avatar
 IRA
Uroš Sobočan napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Saj so moji tudi že brez podplata :lol: sem pisal dedku mrazu da rabim nove :wink:

Mal offtopica ne škodi :twisted:
Zdej ne vem, a sem jest kej zablodla al si ti tisti, ki je šel na Sladkih6 eno kitico odspat vmes???
Prej in pol pa šopal, ko da ma duracell v riti?

:lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA