RoKo napisal/-a:IRA napisal/-a:Ploden dan je danes!
A res?![]()
Upam, da ne

Moderator: pryks666
kovit napisal/-a:Ok, je dobra...ma kaj dobra, res je odlična, samo te zadnje njene izjave...totalna potrtost v nedeljo zaradi tiste palice in zato ker je šla po vodi dobra uvrstitev, pa včeraj spet totalna evforičnost ob tretjem mestu...po mojem bi kot profesionalka lahko delovala vsaj navzven malo bolj psihično stabilno. Pa potem izjave da take tekme kot je bila včeraj niso najbolj pravične, ker ne odloča moč ampak tehnika in to kdo se zna bolje peljat na dilcah...po moje besede totalno mimo. Ja pač enkrat odloča moč, drugič tudi tehnika. A kadar pa odloča moč je pa pravična tekma? Ja pa kdo ji je kriv če je še malo štorasta na dilah.
IRA napisal/-a:kovit napisal/-a:Ok, je dobra...ma kaj dobra, res je odlična, samo te zadnje njene izjave...totalna potrtost v nedeljo zaradi tiste palice in zato ker je šla po vodi dobra uvrstitev, pa včeraj spet totalna evforičnost ob tretjem mestu...po mojem bi kot profesionalka lahko delovala vsaj navzven malo bolj psihično stabilno. Pa potem izjave da take tekme kot je bila včeraj niso najbolj pravične, ker ne odloča moč ampak tehnika in to kdo se zna bolje peljat na dilcah...po moje besede totalno mimo. Ja pač enkrat odloča moč, drugič tudi tehnika. A kadar pa odloča moč je pa pravična tekma? Ja pa kdo ji je kriv če je še malo štorasta na dilah.
Vidiš, men je pa glih to všeč, ko ljudje znajo pokazat čustva ... znajo pokazat, ko so veseli, ko so žalostni, razočarani ...
Ne pa skos enak fris, ko da so roboti, ko da jim je vseeno ...
... profesionalnost gore dole![]()
Sej veš, sto žena - dvesto sisa
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA