- 14 Dec 2008, 22:41
Ha ha ha ...
Če tole ni telepatija
Ravno sem pisarila in sestavljala svoje plane za 2009 ... ti pa sprašuješ po njih!
Vsekakor si si zadala lep cilj, tek do prijateljice.
Odlično!
Motivacija je, potem pa še prijeten klepet, pijačka ... saj veš, da ti je vse dosegljivo, samo, če se zares odločiš!
In saj veš kaj si jaz mislim, da imaš ti še ogromno rezerve ... kaj pa vem, kar tako na vodu sem začutila!
Srečno tudi tebi in tvojim planom ... bomo potem sproti preverjali, kako nam gre
Hvala še enkrat vsem za pohvale!
Lp
Cormi napisal/-a:BRAVO Ira!!!
Sem že nestrpna, kakšni so tvoji načrti za 2009. Ziher ne kr neki![]()
No, sem se pa ob tvojem zapisu spomnila, da sem lani, ko sem prosto po Wegi "vstala s kavča in šla tečt" rekla moji dobri frendici, ki živi malo pred Kranjem, da bom čez par let kar prilaufala k njej. To je 33km od mojega doma. No, zdaj pa bom zapisala, da je to ena moja želja kar za leto 2009.
Je treba zapisat, da bo ziher, ane Ira?
Ha ha ha ...
Če tole ni telepatija

Ravno sem pisarila in sestavljala svoje plane za 2009 ... ti pa sprašuješ po njih!

Vsekakor si si zadala lep cilj, tek do prijateljice.
Odlično!
Motivacija je, potem pa še prijeten klepet, pijačka ... saj veš, da ti je vse dosegljivo, samo, če se zares odločiš!
In saj veš kaj si jaz mislim, da imaš ti še ogromno rezerve ... kaj pa vem, kar tako na vodu sem začutila!
Srečno tudi tebi in tvojim planom ... bomo potem sproti preverjali, kako nam gre

Hvala še enkrat vsem za pohvale!
Lp
... pravijo, da ni lepote brez trnja