Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Torej, gorska sezona na Primorskem je končala. Za konec smo odtekli na Ostri vrh. Udeležba je bila presenetljivo majhna, ali je bilo krivo vreme ali nezainteresiranost, pustimo to.

Po otroškem štartu so štartale ženske. Resno so vzele zadevo iz razpisa, da gre za družabni tek. Skupaj so prišle v cilj (razen male Čufarjeve, ki se ji ni dalo čakati starejših kolegic). Tako so vrstni red izžrebali.

Moški smo (so) vzeli stvar bolj resno. Zapodili so se v hrib in kmalu ni bilo videti nobenega več. Nekaj starih mačkov se je vseeno držalo razpisa. :lol: Medalja je itak čakala vsakega, ki je prišel do vrha. Prej al kasnej.
Zaključek.

Vsi ki so izpolnili pogoj udeležbe so zares dobili lepe nagrade. Preglejte vsi torbe in nahrbtnike, pri meni se v vsakem žepu nekaj skriva. Zraven pa še pokalček za spomin.

Da ne opisujem, koliko so odnesli domov najboljši. Očitno bodo morali vsi priskrbet karavan izvedbo.
Proglasitev je bila malo okrnjena, nekaterih dobrih danes ni bilo.

Za zaključek še (oskrba iz SKD Modras) pršut, vino polna miza vsega in................
torta velika kot fuzbalski stadion (dobro, iz naše lige no...) ne bi je zmanjkalo, tudi če bi prišli še tekači ki so se dokaj redno udeleževali tekov, pa še zellooooo dobra je bila.

SKD Modras Podgorje in Primorske novice sta res dobro izpeljala sezono. Tekači smo jim hvaležni.
Vse čestitke motorjema Klavdiju in Venčeslavu in pohvale za trud in energijo, ki sta jo v to vložila. :cast:

Naslednje leto še več tekov in k še boljšim prireditvam. :laola
Uporabniški avatar
 zz topka
Ola, zdaj smo vse pomili in pospravli. ZZ top mi dovoli, da se malo razpišem. Torej naj bi trajalo....

Najprej naš tek. Na štartu se jih je zbralo vsega skupaj 45 komadov, ta najbolj gajstnih. Ne vem, kaj naj o številu napišem, a osebno sem kar zeeelooo žalostna in kar razočarana, da vas ni bilo več. Mislim, da smo se, tako kot vedno, tudi danes dovolj potrudili. Manjkalo ni praktično nič.

Ker je bilo število tako majhno, so praktično skoraj vsi domov poleg spominske medalje, ki so jo itak vsi na cilju prejeli, odnesli tudi medaljo iz kategorije.

Te babnce so nam jo zakuhale tako, da so se par metrov pred ciljem vse počakale in skozi cilj složno pritekle skupaj. Le najmlajša Ana, ki je odbrzela že na začetku naprej in tako seveda ni vedela za nič, je v cilj pritekla kot absolutna zmagovalka.

Za vse ostale smo se morali nato nekako zmenit, katera bo katera. In smo rekli, da bojo lepo vlekle številke. No, te številke so morale povleč ven iz mojega žepa v hlačah in prav kmalu mi je bilo žal, zakaj niso tudi dedci prišli vsi skupaj kot eden v cilj...

Po končani podelitvi pa se je začelo slavje s podelitvijo priznanj in pokalov za gorske teke PN za preteklo sezono.
Glavni možakar pri podelitvi je bil seveda superman Čendak Klavdij, ki je s sabo pripeljal ekipo 12 ljudi, da so mu pomagali. Za vsakega tekača je pripravil svoj šov z muziko in besedami, ki jih zna le on...

Prepričana sem, da se je Klavdij moral kar dolgo pripravljati za vse skupaj IN DA BI BIL VSA TA ŠOV POPOLN, ČE BI SE PODELITVE PRIZNANJ IN POKALOV UDELEŽILI VSI, KI JIM JE LE-TO PRIPADLO.
Pa na žalost ni bilo tako. Podelitve se je v bistvu udeležila le, lahko bi rekla, peščica tistih, ki to čutijo TUDI KOT DOLŽNOST, da se na podelitvi prikažejo.
Zato kančka grenkobe pri Klavdiju nismo morali spregledati.

Pa se je Klavdij vseeno lepo potrudil za vse nas, ki smo tam bili.

ZATO, KLAVDIJ, HVALA ZA VSE NAGRADE, KI SI JIH PRISKRBEL, HVALA ZA SUPER TORTO VELIKANKO, KI JE JE BILO POLE DOSTI VEČ ZA NAS, HVALA ZA NJAMI PRŠUT IN SIR, KI SMO GA V TOLIKIH KOLIČINAH POLE MORALI MI POJESTI, HVALA ZA NJAMI VINČEK. In še:
HVALA, DA SI ZADEVO IZPELJAL DO KONCA.
AJA , IN HVALA ZA UNI ŽLUNK GOR NA ODRU, DA ME NI BLO VEČ TOLKU STRAH.
Ma, oštja, bojo rekli zdej spet uni, ma kej ta hodi sam pit in jejst na tekme? Ma vam rječem de...
Po par neprespanih nočeh in mislih, če bo vse O.K., da ne bomo na kaj pozabili... mi pa ja pripada malu hrane in pijače...

Naslednjo sezono spet začnemo z našim tekom , Gradiškim gorskim tekom, ki bo že deveti po vrsti.

Vsem, ki se boste spravili v zimsko spanje, želim ob prihajajočih praznikih vsega lepega.
S tistimi, ki pa ne moremo gejnat, se pa itak še vidimo.

Naj na koncu še iskreno čestitam vsem, tako prvouvrščenim, kot vsem tistim, ki v cilje gorskih tekov pridemo malo bolj z zamudo.
Ma saj veste tisto ne: dođe pozno, ma grozno.... Al pa : bolje ikad , nego nikad... In tako se bom jast kar držala teh dveh rekov in zato me boste še morali čakat...

lp v
Uporabniški avatar
 PeterM
Zaključek sezone gorskih tekov za pokal PN je bil izpeljan v velikem slogu. :)

Spet sem spoznal en kraj in en hrib, kjer me še ni bilo.
Tek je bil ljubek. Prvi del je spominjal na nekoliko bolj
hribovit kros, zadnji del na ne prestrme, nekoliko blatne
gorske teke.

Udeležba je bila dokaj skromna, tako na teku, kot na zaključni
prireditvi. Menim, da tudi zato, ker v tej smeri ni bilo pretirane
reklame.

Zato pa je bila izvedba za čisto 10-ko. :)

Klavdij, vsaka čast. Imamo srečo, da smo prišli pod tvojo
taktirko.

Nagrade so bile res lepe, a smo jih tudi zaslužili.
Za udeležbo si moral biti vsaj na 9 tekih. To pa ni tako malo.

Sicer pa je bila večina tekov, ki sem se jih udeležil zelo prijaznih,
takšna pa je bila tudi četica tekačev, ki sem jo srečeval na teh tekih.

Najboljša sta bila Vanja in Simon, tako, da je bilo več kot zadoščeno
tudi kvaliteti.

Tekaški prijatelji in organizatorji, le tako naprej!

Lepo pozdravjeni, Peter
Uporabniški avatar
 zz topka
Ta je bla pa res velika in še bolj njami...
Simon in Vanja sta bila ob njej, ko sta zarezala, prav en malčk mičkana...
Slika
 Slavnik
Naj se vam v imenu modrasov najlepse zahvalim... Gorske tekace clane facebooka vabim, da se vclanejo v klub GORSKI TEKI PROMORSKIH NOVIC, morda pa tudi to zazivi....

lp
Igor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA