Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:
IRA napisal/-a:nataša a boš zdržala :?: :twisted:

:twisted: :twisted: žlehtnoba

pojma nimam, ampak bom dala vse od sebe :oops:
se predvsem bojim, kako me bodo doma prenašali :?

:wink:

Sej bo šlo ... :wink:
Drugač se pa kake druge aktivnosti spomni ... recimo z možem se ukvarjaj :twisted: :twisted: :twisted:

Pomojem te ne bo tko težko prenašat :D :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Najprej utrinek z današnjega teka (ful se vidi, ja :lol: ):

Slika

Zdaj pa naprej: če bi vedla, da se boste kregali, bi pa jaz tudi dva kroga odtekla. In zdaj zaradi kategorizacije ne bom plačala članarine :twisted: .

Danes je bilo zelo fajn, se bom potrudila večkrat pridet. Na žalost ne morem vnaprej napovedati prisotnosti, no, edino za to sredo že vem, da ne morem (službeni dedek Mraz). Srede so pri meni nasploh problematične, ker mi ura ne ustreza, prezgodaj mi je. Predbožični večer prav tako odpade zaradi ure, za silvestrovo je pa kul, itak bomo doma. Nisem sicer računala it teč tisti večer, sem mislila en prvojanuarski dopoldanski tek užgat. Je še kdo zainteresiran?
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:V sredo ne morem priti, z Nini se dogovarjava za torek, četrtek, če bo še kdo za, bova objavili. En tak res počasen krajši tek :lol: :wink:

Jutro!

Za jutri še vedno velja? Za kraj in uro se domeniva na ZS?

Katrca le pridi.

lp
Uporabniški avatar
 natasa
IRA napisal/-a:
natasa napisal/-a:
IRA napisal/-a:

se predvsem bojim, kako me bodo doma prenašali :?

:wink:

Drugač se pa kake druge aktivnosti spomni ... recimo z možem se kvarjaj :twisted: :twisted: :twisted:

Pomojem te ne bo tko težko prenašat :D :lol:

Važno, da se sprošča hormon a ne Ira 8)

Veš, se že sama težko prenašam, če ne tečem dva tri dni me prav zanima kako bo po desetih :twisted:
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Danes nimam časa teči, imamo v službi dedka mraza/božička, jutri ima moja nastop v Laškem in sem zapečaten doma. V sredo pa tudi ob 18 ne bo šlo, ker gre hčerka na rojstni dan in jo je potebno peljati in upam da se bom kasneje spravil.
Mogoče bi se kar Nataši pidružil. Bom v sredo več povedal.

Lep začetek tedna vam želim!
 katrca
Lenči in Nini, objavita, prosim, termin jutrišnjega teka. Če se bo le dalo, bi se vama pridružila.
Uporabniški avatar
 nini32
katrca napisal/-a:Lenči in Nini, objavita, prosim, termin jutrišnjega teka. Če se bo le dalo, bi se vama pridružila.

mislim, da jutri ob 18 uri na parkirišču pri bazenu.

ravno sem odtekla svoj ekstra počasen tek. jutri se mi prav smilita. prosim vaju za potrpljenje in usmiljenje. pa seveda za vzpodbujanje Slika . ker sem prez skoraj brez forme.

vaju pa ne bi rada ovirala, ker ne vem koliko zmorem.

no še tole dodam :arrow: drgač pa komaj čakam, da vas vidim Slika Slika

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, žal mi je :cry: , ampak ne bo šlo. Pa tako sem se veselila. Ampak virusi so premočni :evil: , se že komaj vlačim po firmi. Moram tole preživet in se spravit k sebi do konca tedna. Bom javila, kdaj in kako prihodnji teden, mora biti že bolje :D . V nedeljo je Istra in ne smem se igrati. Potem mi bo pa itak pasalo čisto počasi, da se navadim na počitek :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
halo??? bog ne daj, ni šans, tole se ne sme zgodit... itak da boš jutri že boljš, itak ... ni šans da bi blo drugač... :oops: :cry:
Uporabniški avatar
 IRA
lenči, domov, bolniška in da ne mrdneš do nedelje :twisted: :twisted: :twisted:

... niti do kavča ne, sam pod kovtrom ... Franc bo pa čajčke kuhal in limonce ožemal :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Sam madona, teb se pa tut tole vleče ... tko k niki, kr ni in ni konca!
Ajde polžke, dejmo se pocajtat!

Jest v veselem decembru vsak dan eno medico ruknem :twisted: :oops: :lol:

nataša ... ja ja, važno, da so hormoni!
Drugač te pa jest tut vedno bolj zastopim, kr ena tečnoba te napade pa same črne misli in depresija. Se res paše it ven spihat ...
Sej bo, sej bo ... vse za nove cilje :twisted:

Lp
 katrca
škoda, Lenči, ampak res je bolje, da se pozdraviš. Sicer pa imaš v sredo fešto in je to idealna priložnost, da ubiješ viruse v sebi.
Nini, če si za, lahko midve vseeno greva, saj se bova kar tam spoznali. Samo jaz sem res počasna, Lenči tebe napoveduje kot nekaj hitrega.
Uporabniški avatar
 IRA
katrca napisal/-a:škoda, Lenči, ampak res je bolje, da se pozdraviš. Sicer pa imaš v sredo fešto in je to idealna priložnost, da ubiješ viruse v sebi.
Nini, če si za, lahko midve vseeno greva, saj se bova kar tam spoznali. Samo jaz sem res počasna, Lenči tebe napoveduje kot nekaj hitrega.

nini ne ji verjet, katrca je turbo :twisted:
Tečt pejt pa vseen, ti ne bo žal ... je katrca taka faca, da kilometri kar sami letijo ... jo hitro začnejo hormoni sreče naskakovat ... pol je pa veselje :twisted:
 katrca
kaj je že to hormon sreče ? joj, komaj čakam na boljše tekaške pogoje, da me spet zagrabi.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Nini, žal mi je :cry: , ampak ne bo šlo. Pa tako sem se veselila. Ampak virusi so premočni :evil: , se že komaj vlačim po firmi. Moram tole preživet in se spravit k sebi do konca tedna. Bom javila, kdaj in kako prihodnji teden, mora biti že bolje :D . V nedeljo je Istra in ne smem se igrati. Potem mi bo pa itak pasalo čisto počasi, da se navadim na počitek :wink: .

lenči, ti kr počivi in delaj tisto kar ti paše in ti godi, da se pocajtaš. nedelje nikakor ne smeš zamudit.
za naslednji teden se že še domeniva.
Uporabniški avatar
 nini32
katrca napisal/-a:škoda, Lenči, ampak res je bolje, da se pozdraviš. Sicer pa imaš v sredo fešto in je to idealna priložnost, da ubiješ viruse v sebi.

katrca sem za tek s teboj. ostalo ti pošljem na ZS.

lep večer
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA