takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 5rca
mitjas napisal/-a: ... bomo pa itak kmal vidl :roll:
1:24 v Palmanovi :shock: super, mam že zajčka :P

jaz tudi 8)

ima kdo tak daljnogled, ki si ga namontiraš na glavo med tekom, da bom lahko videla zajca :?:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Dva nova dodatka k stavi:

Bor stavi 3 gajbe proti eni za moj rezultat pod tremi urami.
Vilko pa pravi, da mi da za eno gajbo, če mi uspe, brez moje obveznosti, če mi ne..

Torej je trenutno razmerje - 22:7

.ps je tudi tomaž(tt2x) nekaj želel dodat, a to dodamo po 5.FT..
.ps2 danes sem sam mal preverjal kakšen bi bil odziv za dodatke pod 2.55; no Lojze se kar nekaj časa ni nehal smejat..; upa kdo podvojit(potrojit) stavo?!
Uporabniški avatar
 tae
Ej Aleš, a ti kakšen lokalček odpiraš ?
Uporabniški avatar
 IRA
Ej fantje, ne se zajebavat :!: :idea:

Dr. Rugelj je žal že pokojni - pa "ko če vas spasit?" :P

Sam ste face, za pivo si jest še superg nebi zavezala :wink:

Drugač pa stiskam pesti in dam za kilo "ČIVAPOV", da vsaj malo nevtralizirajo želodčke :lol: :D

Lp
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz bom pa ne glede na izid stav prispeval nekaj litrov cvička, da ne bom ostal žejen, ko boste ostali sesuvali pir v prafaktorje. 8) :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Še nov prispevek k stavam: Rollback se je (v imenu vitezov?) pridružil stavi in prispeva 3# če mi uspe priti pod tremi urami v cilj maratona, drugače dobi eno gajbo.

Trenutno mi mal slabše kaže-moj rezultat na Rokovem teku je bil natanko:3.44(pa še to sem skor za minuto nažgal tinija, res pa sem se v cilj pripeljal s kolesom).

Torej je razmerje v stavah: 25:8, dva l soka in en flaškon cvička.
Uporabniški avatar
 Bor
ales napisal/-a:Še nov prispevek k stavam: Rollback se je (v imenu vitezov?) pridružil stavi in prispeva 3# če mi uspe priti pod tremi urami v cilj maratona, drugače dobi eno gajbo.

Trenutno mi mal slabše kaže-moj rezultat na Rokovem teku je bil natanko:3.44(pa še to sem skor za minuto nažgal tinija, res pa sem se v cilj pripeljal s kolesom).

aleš , a na tole si pa pozabil
IRA napisal/-a:Drugač pa stiskam pesti in dam za kilo "ČIVAPOV", da vsaj malo nevtralizirajo želodčke :lol: :D

Lp
Uporabniški avatar
 mitjas
ales napisal/-a:Še nov prispevek k stavam: Rollback se je (v imenu vitezov?) pridružil stavi in prispeva 3# če mi uspe priti pod tremi urami v cilj maratona, drugače dobi eno gajbo.

RollBack se je odloču kr v svojem imenu :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:
Trenutno mi mal slabše kaže-moj rezultat na Rokovem teku je bil natanko:3.44

.......... sicer nima veze s stavo, a vseeno poštena samokritika :roll:
 nana
ales napisal/-a:Trenutno mi mal slabše kaže-moj rezultat na Rokovem teku je bil natanko:3.44

Nisi pa nič napisal, koliko časa si porabil za pridobivanje forme (v kg) za Fotrov tek :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Trenutno sem na +4kg, kar pomeni, da sem lahko skor za dve minuti počasnejši. Zaje..a tale matematika na FT. Na Rokovem teku se je nekaj pridobivanja nabralo seveda že na okrepčevalnicah, še hujše so bile potem krače in jagnjetina izpod peke pri Svetnici. Od ponedeljka naprej pa resno;dva krat tedensko fitnes, enkrat s Tanom počasi, ostalo pa "nažiganje" po Šenčurskih gmajnah, do Palme bo še huda.
 spela*
Kaj pa boš z vsem tem pivom? :shock:

Ker alkohol po moje ne vpliva preveč pozitivno na tek, se pridružujem Razijevemu predlogu in dodajam enako količino soka po tvojem izboru.

:D
Uporabniški avatar
 Bor
spela* napisal/-a:Kaj pa boš z vsem tem pivom? :shock:

Ker alkohol po moje ne vpliva preveč pozitivno na tek, se pridružujem Razijevemu predlogu in dodajam enako količino soka po tvojem izboru.

:D

jaz sem pa včeraj dodal še tri gajbe ... :lol: za razdaljo 21 km....do dubaja , a ne aleša?kolk sva že rekla čas? :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Dokler z "kratkoprogašem" ne dogovoriva naslednje stave je tule še en mali dodatek:

Torej, včeraj na gorenjskem prednovoletnem srečanju smo uspeli stavit le trije za moj rezultat na polovički do konca marca 2009 s časom pod 1.23:
Lojze:Aleš=5:5 in
Bor:Aleš=3:1

Matevža pa je (zaenkrat) ustavila Alenka..

Trenutno razmerje stav za maraton pa je - 32:10 laškega + kilo čevapov, štiri litre soka, flaškon cvička, six pack laškega,..

p.s. Špela, hvala za vzpodbudo, tudi sokovi bodo še prav prišli. Pivo ima pa zdaj eno letni rok trajanja..
Uporabniški avatar
 tae
Hudooooo Aleš, tile tvoji plani in cilji.

Do konca marca 2009 polmaraton pod 1:23. A je to možno v treh mesecih ?

Očitno pri tebi je, glede na tvoje celoletne načrte in dosedanje stave. Če bo vse po sreči naj bi torej v letu 2009 padli tvoji rekordi na 5ki, 10ki, 21ki, 42ki in ponovno zajadranje v ultra vode.

Nam boš zaupal ključ do uspeha, če ti vse to res uspe.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA