Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
IRA napisal/-a:
katrca napisal/-a:škoda, Lenči, ampak res je bolje, da se pozdraviš. Sicer pa imaš v sredo fešto in je to idealna priložnost, da ubiješ viruse v sebi.
Nini, če si za, lahko midve vseeno greva, saj se bova kar tam spoznali. Samo jaz sem res počasna, Lenči tebe napoveduje kot nekaj hitrega.

nini ne ji verjet, katrca je turbo :twisted:
Tečt pejt pa vseen, ti ne bo žal ... je katrca taka faca, da kilometri kar sami letijo ... jo hitro začnejo hormoni sreče naskakovat ... pol je pa veselje :twisted:

vzamem na znanje. jutri poročam ....
že zdej verjamem, da se bova zabavali, pa tekli, pa da bo fajn. naslednjič boste vse hotle z nama Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Čajčki, ležanje, lekadolček, jutri pa gasa delat :( . Nea vreme za bolniško :twisted: . Uživajte še zame :lol: :wink: . Saj se me niste znebile, do nedelje bom že spet v polnem zagonu :wink: .
 katrca
Nini, kako je danes ? glede na vreme, mislim. A bomo rajši prestavile na kak suh dan ?
Uporabniški avatar
 nini32
katrca napisal/-a:Nini, kako je danes ? glede na vreme, mislim. A bomo rajši prestavile na kak suh dan ?

Katrca, danes ob 18 velja. razen če zliva kot iz škafa me ne bo.

lp
 katrca
Nini, meni je sin zbolel, tako da bi rajši odpovedala. Prosim potrdi, da si dobila sporočilo.
 katrca
Nini, ker sem mislila, da nisi dobila mojega sporočila, sem šla vseeno na parkirišče, pa te ni bilo do 18.07. No, samo da veš, da te nisem mislila pustiti na cedilu. Lp, Katja
Uporabniški avatar
 IRA
Ojoj, ojoj ... cela drama!

Upam, da drugič steče!

Lp
Uporabniški avatar
 nini32
Katrca, tvoje sporočilo sem videla. šla sem teč sama, sicer v smer bazena, pa potem po ljubljanski, nato sem zavila proti jungli, in nato v smeri 4. oš in po kersnikovi do centera. 40 minut sem tekla, v ušesih pa mi je nabila glasba "dan d". Slika

nič ni drame. škoda, da se nisva spoznali. pa drugič. Slika

če še imaš mojo telefonsko, me pokliči, da se dogovoriva. torke in četrteke (popoldne proti večeru) bi rada tekla med 5.5 in 6.5 km, nedelje še malo več.

Slika

lep večer.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ojoj, ojoj ... cela drama!

Upam, da drugič steče!

Lp

Seveda je drama :--( :--( jaz ne morem tečt :cry: :--( :-(( :bum: . Ampak do nedelje bom premagala sovražnika :evil: .

Nini, pridno tekaj, ko bom lahko, se ti pridružim :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lenči, pozdravi se! Istra vabi. :wink:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Lenči, pozdravi se! Istra vabi. :wink:

Ne ti :twisted: , sem že itak smotana in tečna, ker sem taka :? . Ti samo preganjaj Gospoda 5.00, da ne bo motivacije izgubil :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Ne ti :twisted: , sem že itak smotana in tečna, ker sem taka :? . Ti samo preganjaj Gospoda 5.00, da ne bo motivacije izgubil :wink: :lol:

Sem bla kr v strahu, da si jezna name, ker preganjam tvojega možeka po dežju. :oops: :lol:

A veš kako se stopnjuje NOR? Nor, še bolj nor, najbolj nor - Franc & Mojca, ki tečeta po največjem nalivu :oops: :lol:

Pridno počivaj in pij čajčka. Moj tast bi reku, da je treba velik počivat in pit veliko čaja. Zato pa maš možeka, da ti streže v dobrem in slabem. :wink:
Jaz tega še ne morem pričakovat, ker še nimam moža. :roll: :lol:

Uporabniški avatar
 lenči
Ja Mojca, če se je že v Velenje pripeljal, potem bosta pa ja tekla, dež gor ali dol. Ampak v Matkah pa ni hotel po nalivu :wink: , vidiš.
Ja, ko pridem iz službe je kavč moj najboljši prijatelj :oops: . Možek bi me stregel, samo kaj ko okoli teka :wink: :lol: :rol: .
Si vaju kar predstavljam, kako bentita zaradi dežja, ampak trmi trmasti, odnehala pa ne bosta :D . Prav je tako :lol: . V četrtek sem v najhujšem nalivu na poti iz Kopra proti Luciji zagledala tekača (še dobro, da sem ga videla, tako je lilo), tako da nista edina :wink: :lol:
Važno, da sta uživala, samo ne vem, takole skupaj trenirata, a bosta v nedeljo spet skupaj pritekla v cilj :?: :idea:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ja res smo trmasti. Se ne damo in tečemo kljub dežju. Se večji užitek je. Se strinjate?

Neki čudn plan ima za nedeljo, sam jaz se ne grem. Sem letos že dva krat podirala rekord. Čeprav pravijo, da gre v tretje rado, sam ne vem kakšen bo dan. Ne dajem nobenih obljub. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja se strinjamo ;)

lenči povej ti gospodu 5.00 da sem ga ubogala glede dolžine tekov...
sigurno bo en tek v januarju zame potekal z vami v Celju ;)
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA