prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:A ni danes torek? :twisted:

Aleluja hvala, da si me spomnila! Samo močit se ne mislim drugače pa obstoja interes če me ne bo služba zadržala.
Uporabniški avatar
 5rca
spela* napisal/-a:A ni danes torek? :twisted:

NI :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
...se vidimo ob 17-ih, če bo pa promet prehud pa morda kakšno minuto kasneje....

...o, nekatere izgubljene duše se javljajo, a ne 5rca... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:Ob 18h.

Se bom pridružila po dolgem času :D

PS: Če ne bo deževalo :(
Nazadnje spremenil Cormi, dne 16 Dec 2008, 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Matr pa služba. Jaz pridem ko pridem enkrat proti večeru. Pomojem se zgrešimo...
Uporabniški avatar
 Loni
Menda pridni laufajo, ta pocukrani se pa šparamo :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Ha Avi tako kot ponavadi ob 17h sam okoli Rožnika. Ob 18h pa moja malenkost,Špela, Maj,Mici in pa naša vrla Corni, ki me je dobesedno ob 17:10h potegnila iz službe. Tek danes mi ni bil pisan na kožo:pozna ura,prazni vampi, 10h v službi na nogah,dež,megla pa še mimo 2 gostiln. To je preveč za mene poleg težav z dihanjem, ki so se pojavile ampak res šele po 1.letu brez cigarete. Imam problem priti peš v nadstropje brez heca diham kot lokomotiva. Sam sem prav zaradi vseh naštetih težav pač krajšal krog ostali pa so hoteli na vsak način ša malo poslušati RBD. Ma saj vas razumem res zadnji njihov koncert pa, da to zamudite... Upam, da vam je mularija vsaj lučke pustila v rokah in na glavi. Se vidimo ko se vidimo nekateri v petek drugi pa v Dolskem ali pa kje drugje. :D
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:.Sam sem prav zaradi vseh naštetih težav pač krajšal krog ostali pa so hoteli na vsak način ša malo poslušati RBD. Ma saj vas razumem res zadnji njihov koncert pa, da to zamudite..

A to je bilo to :roll: :evil:

Danes sem se vpisala v klub norcev. Saj me je že kdaj dež ujel, ampak da bi štartala v dežju in temi, pa še v klanec-to pa je bilo prvič.
Prav luštno je bilo, super družba, Pajo pogrešali smo te v drugem delu, še najbolj na analizi, ko smo v zdravstvene namene (preventiva pljučnice :wink: ) spili nekaj dobrega po nasvetu Maja. Potem pa smo sestavljali progo za tek mimo petih slaščičarn. Vsem, ki vas ni bilo zraven-lahko vam je žal!

Moj mož pa si je danes kupil tekaške superge (prve!)-ful sem vesela :D
Nazadnje spremenil Cormi, dne 17 Dec 2008, 09:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 nana
@Cormi: Moj mož si jih je pa kupil na LM. V Velenju je prvič tekel (en krog okoli jezera), v nedeljo je šel pa z mano na 13 km; od tega sva jih 10 odtekla v kosu :shock: , 3 pa potem izmenično hoja-tek. Me je čisto presenetil :D Prijetno, seveda :wink:
Da ne bo samo Dalibor hvalil IRO :D
Uporabniški avatar
 pajo
Ah Corni dezinfekcija je bila pri meni tudi poštena in več kot očitno se me ne bo nič prijelo. Upam.
Uporabniški avatar
 5rca
AVI napisal/-a:...
...o, nekatere izgubljene duše se javljajo, a ne 5rca... :lol: :lol:

ehh, men ni treba trenirat :roll: sem tako dobra, da samo še na tekme hodim :rol: :rol: :rol:

dobr ste me izzivali po telefonu s tistim grogom :-- če ne bi bila cesta pred našo hišo zaradi oboževalcev RBD zablokirana, bi zihr prilaufala na enega :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Cormi ... trikrat hura za moža :laola

pa za naninega seveda tudi ...

Drugač pa ja ... te pizde decovske si samo superge kupijo pa so že "natrenirani" za 10km ...
Če jih obujejo so pa že skor ready za polmaraton ... bemu mast ... :twisted:

... eni mormo pa trenirat :roll:
Sam, sej je luštno :twisted:
Uporabniški avatar
 michael
IRA napisal/-a:

Drugač pa ja ... te pizde decovske si samo superge kupijo pa so že "natrenirani" za 10km ...
Če jih obujejo so pa že skor ready za polmaraton ... bemu mast ... :twisted:

:twisted:

A IRA jest sem se za 21tko fest matrov 3 mesece tako da nismo vsi ...v superge pa gassss....
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA