Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

edo-brko
Lp!

Ja res je. Pijača, stolček in celo ležalnik v avtomobilu !
 klopotec
S te okrepčevalnice imam še več fotografij, samo jih moram poiskat. Če bi jih kak kandidat za letošnji Ultrabalaton rabil, jih poiščem, vendar samo za namene priprav na tek. Okrepčevalnice so na ultra tekih zelo pomembne.
Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi tale okrepčevalnica ni bila slaba. Pa še navijali so kot norci. Se vidi... triatlonci :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uouuu
letos bo pa naval na ta Balzatron
Uporabniški avatar
 natasa
No ja, upam, da bodo tele postavne mladenke na okrepčevalnicah čez nekaj let zamenjali postavni mladeniči 8) :lol: :lol: :lol: !

:wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Nataša: saj na tej okrepčevalnici je bilo zadoščeno tudi ženskim očem. 3 postavni moški... Ampak mislim, da tekači / tekačice tega niti opazili niso. Tukaj je bil nekje 150 km...
Uporabniški avatar
 natasa
Sebi napisal/-a:@Nataša: saj na tej okrepčevalnici je bilo zadoščeno tudi ženskim očem. 3 postavni moški... Ampak mislim, da tekači / tekačice tega niti opazili niso. Tukaj je bil nekje 150 km...

Jst sem pa misla, da so tekači :oops: , šele zdajle sem opazila, da so v japonkah. No, po 150 km sigurno ne bi izgledali takole sveže.

:wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
miroR napisal/-a: deveti

Pravljično število. To bo res pravljica.
Uporabniški avatar
 ero
:) saj sem se prijavil tik pred gornjim sporočilom. sicer nimam pojma, kako mi bo uspelo pripraviti se na tek a ... glava je za!

nekateri ste že plačali startnino, ne? kako pa? kar preko spletne banke?
Uporabniški avatar
 EčO
ero napisal/-a::) saj sem se prijavil tik pred gornjim sporočilom. sicer nimam pojma, kako mi bo uspelo pripraviti se na tek a ... glava je za!

nekateri ste že plačali startnino, ne? kako pa? kar preko spletne banke?

Preko spletne banke ne gre, ker niso v sistemu IBAN-a. Jaz sem plačal v poslovalnici.
Uporabniški avatar
 dexi27
Legende nimaš kaj, zame pa je to še mal preveč, sploh pa zdaj ko mi glih ne gre već vse po načrtih. Najprej pred enim tednom, neki šrtne v križu, pol pol pa kar ne popusti, da pa bo mera polna pa sem fasal še gripo tak da se komi vlačim z enga kota v drugega.
Ampak bo že minilo, očitno sem preveč v Ljubljani in me vlaga zdeluje :D .

Velik sreče vsem pri pripravah, te morajo bit res močne, ampak sami izkušeni mački, ni panike, da nebi zmogli.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA