Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:hm... menda bo "varno" v nedeljo potovat v Umag...

:lol: :lol: :lol:
Kaj pa gledaš poročila :twisted:

Ej lenči, a si ti kej boljš?
Uporabniški avatar
 Ksenija
kdo mi je kriv a ;)
lenči, dušo... kak si??' a se damo kaj dogovorit, men se zdi, da mam jst svoj prevoz ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Jest sem pa dans full čudna :wink:

V obraz mi je tko vroče, da me lica kar pečejo ... vse ostalo pa zebe, zebe, zebe ...

Vročine mam pa mal manj k 34° :shock:

Grem se valjat pod kovtr ... in pit vitamine ...
... trening danes odpade, ventili ostanejo nespucani :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
tud jst danes delam nič... bila na tekmi punc... jutri mam tud cel dan obveznosti... pa sej pravijo da je počitek del treninga...anje?
Uporabniški avatar
 IRA
Da, da ... z glavo na zabavo :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Sem ubogala nasvet in pristala v postelji doma :twisted: . Boljše nisem, upam, da se obrne v naslednjih dneh. Družbo vam bom sigurno delala, imam rezervno varianto Slika , za vsak slučaj :wink: . Dogodka ne bom spustila :juhuhu: .
Midva greva z avtom, najverjetneje pobereva še Mojco. Ksenija, a bo tvoj prevoz tekel ali je samo spremljevalec?
REs sem malo v ilegali :-- , ampak ne dam se, zmaga je naša Slika .
KSENIJIN DREAM TEAM bo raztural v nedeljo, mislim, žurka bo prva liga, vraga, saj drugače ne more biti, zakaj pa vse priprave :lol: :ignore:
Uporabniški avatar
 lenči
Ampak, a nimam luštne slikce :lol: , strela, to pa nič ne komentirate Slika Slika. Jaz pa tako paniko zganjala, da me je moral moj slikati :--(
Uporabniški avatar
 Ksenija
moj prevoz bo samo spremljevalni... tko da bi potem lahko odpeljal garderobo v Novigrad ;) - bomo trije v avtu... a bi se kje v slo dobili da gremo skupaj
lenči, upam, da boš jutri že precej boljše :cry:
Uporabniški avatar
 lonely
Res lepa slikica-najlepša do zdaj.

Želim ti hitro in uspešno okrevanje.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:moj prevoz bo samo spremljevalni... tko da bi potem lahko odpeljal garderobo v Novigrad ;) - bomo trije v avtu... a bi se kje v slo dobili da gremo skupaj

Super :clap: tako bomo lahko vse organizirali, da ne bo problema s prevozi tam v Istri :lol: :wink: . Ksenija, če greste na avtocesto, se lahko dobimo na počivališču Lukovica ali kje drugje, seveda smo za družbo na poti :wink: :lol: . Se dogovoriva po GSM :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Res lepa slikica-najlepša do zdaj.

Želim ti hitro in uspešno okrevanje.

Hvala Slika .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:moj prevoz bo samo spremljevalni... tko da bi potem lahko odpeljal garderobo v Novigrad ;) - bomo trije v avtu... a bi se kje v slo dobili da gremo skupaj

Super :clap: tako bomo lahko vse organizirali, da ne bo problema s prevozi tam v Istri :lol: :wink: . Ksenija, če greste na avtocesto, se lahko dobimo na počivališču Lukovica ali kje drugje, seveda smo za družbo na poti :wink: :lol: . Se dogovoriva po GSM :wink:

važi... komaj čakam ;)
pa tud men tale božiček všeč... jst verjamem vanj ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Ja lenči, res je lepa slikica ...
Taka vesela, dobrovoljna, čisto tvoja ...

Drugač pa sem zdele malo razpi**** zdena :roll:
Sem šla na kratkih, deževno - romantičnik 6km in vtaknem Garmina v računalnik in vse zablokira....

In zdej :?: :?: :?:
Zdej mi je pa vse zbrisal :shock: :shock: :shock:
Zgodovine sicer ne brišem, tako, da bom večino podatkov valda dobila nazaj ... ampak mesec avgust bom mogla pa SPET!! (že tretjič) na roke vnašat notri :roll: :roll: :roll:

Avgusta namreč še nisem mela Garmina, mam pa druge zapiske ...

No tkolele ... mene i-u i-u tole čudo tehnike :D

Tko ... zdej se grem pa oblečt, grem službeno na fešto :twisted: 8) :lol:

Lenči, si kej bolš?

Glede Istre ... midva štartava iz Izole, mogoče se clo priklopiva h Lonely-ju ... upam, da se najdemo že kje tam v Savudriji na prevzemnem mestu ... da ne bom pol sama tekla in vas celo pot iskala :twisted: :lol: 8)

Pa pa
Uporabniški avatar
 lenči
Hojla Slika , sem še med živimi Slika in v nedeljo ne boste brez mene (če nas seveda spustijo čez mejo :evil: ).
IRA ti samo pokliči in se dobimo, saj veš, DREAM TEAM mora biti skupaj Slika Slika
Jaz bom z vami, vendar na kolesu, ker tečt si ne upam. Tako da, drage moje, moj nahrbtnik vabi, da ga napolnite z vsemi potrebnimi rekviziti za uspešen tek. Ha, ha, kako bo to luštno, bom lahko še malo druge dohitela in prehitela :rol: za zabavo . Pa fotkala bom lahko po mili volji Slika . Se prav veselim te nedelje :heart
Uporabniški avatar
 Ksenija
torej se moramo samo še dogovorit kdaj se na počivališču dobimo... upam, da ne bo težav za prestop meje in težav na teku. Če bi pa raje da ne gremo, bom pa razumela...
lenči, upam, da se pa počutiš bolje..
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA