Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IRA
Z* napisal/-a:Komaj čakamo, ja, ampak pravkar me je nekdo klical in vprašal, če gremo kljub politični situaciji. :shock: Ko sem mu presenečeno rekla, da ja, mi je razložil, da so bili znanci prek meje službeno in so jim obmejni organi sosednje države delali ful težave. :shock: :shock: To nas seveda ne bo odgnalo, ampak ni pa dober občutek. :roll: V prtljažniku bomo imeli 2 becikla, upam, da se nanju ne obesijo ... :evil:
Predrag, daj malo skuliraj tiste na meji, saj gremo samo migat!!! :hello:

Tole sem tut jest slišala, s tem, da taglavno se začne "šele" danes, ko bo uradno :shock:

Naši so tut prestavli vikend na Krku in baje so ravno te Istrski konci najbolj zagrizeni ...

No mi gremo vseeno, upam pa da res ne bo kakšnih težav čisto po nepotrebnem. :roll:

Najbolj bedno je glih to, da politiki zbrko delajo, pol grejo pa oni skup pit pa jest, narod se pa krega ... bljak :evil:

Ampak ... Istra je v našem srcu, tako ... ali tako.
Kar bo pa pač bo :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da nam bo uspelo in bomo lahko odtekli in dali prireditvi svoj pečat. Poročajte, če bo kaj novega, predvsem o lepih novicah :D
Uporabniški avatar
 marčni zajec
moji zobozdravnici so včeraj avto zbrcali in s sprejem popisali.
 zuli25
No to pa ni ravno prijetna vest,tečeš pa ne veš v kakem stanju bo avto,ko prideš nazaj :( upam da bo parkirišče nekako zavarovano.
 klopotec
Predrag se nekaj malo javlja.

Daj Predrag povej, ali bo za varnost avtomobilov poskrbljeno? S kakšnim posprejanim res ne bi rad šel domov.
Uporabniški avatar
 lonely
Pravkar sem govoril s Predragom.
Poudarja da je vsaka skrb odveč.
 klopotec
Marčni, kje je to bila tvoja zobarka?
Uporabniški avatar
 marčni zajec
v zagrebu. verjetno je na kake idiote, ki politikom verjamejo nabasala.
Uporabniški avatar
 RoKo
Danes, na prvi vedri dan ta teden in še da imam čas, sem izkoristil da svojo tedensko km znamko premaknem z nule. Dobra stran deževnega tedna je ta, da sem verjetno spočit, slaba pa, da sem malček bolj okrogel. V nasprotju z vso logiko priprav pred tekmo sem tekel dobro urco. Nisem si mogel kaj, da se malo ne stestiram. Lepo počasi. kot mi je zadnje čase v navadi.

Predrag je zaseden z organizacijo, ko se javi bo že kaj povedal in svetoval.
Berem komentarje na aktualne dogodke na Siolovem forumu , veliko število bedakov z obeh strani podpihuje in naklada, skratka nekateri članki so zelo neandertalski-milo rečeno. Je pa tudi par pomirljivih in pametnih razlag-z obeh strani.
Istrijani so fajn ljudje, lahko pa se najde kak, ki bi iskal intrigo.
:Fslo zastava ostane doma, majica "I FEEL SLOVENIJA" tudi.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 20 Dec 2008, 09:08, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
predrag napisal/-a:8) ... organiziran je prevoz garderobe in tekmovalcev po potrebi ter posebej prevoz tekmovalcev po maratonu do starta (Savudrije, Buja, Grožnjana) ali cilja (za slučaj posamezneg odpoveda tekmovalca) v Novigrad.
Se pravi 1) BUS/48 s. Novigrad - Savudrija 2) BUS /28 s.Novigrad - Buje - Grožnjan

Upam, da bo prostor za kolesa tudi :!: :?: :? :lol:

IRA samo 1x še gremo spat!

:wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Dan ...

Jest mam zdej kup problemov :twisted:
Valda, tik pred ... kakopak.

Zdej je tkolele ...
Lenči pravi, da bo ob 9ih že v Savudriji, kjer se moramo "pofočkat" ...

Sem se hotla prislinit h lonely-ju, da gremo skupaj ... in pravi, da mi začnemo šele 12.45 in da bo šel on valda prej ...

Torej .. kaj je zdej s tem ... moramo bit vsi tam 0b 9h, da se prijavimo in potem se tresemo od navdušenja in pričakovanja in umiramo od čakanja (eni pač težko čakamo :twisted: ) ...

Al lahko mi pač pridemo recimo ob 11h se prijavimo in prestavimo na naš štart???

Nekaj vas je že bilo tam lansko leto ... pa me zanima kakšne mate kaj izkušnje :wink:

Meni ni problem bit tam že ob 9h ... sam čakat se mi pa ne da pol do 12.45 ... toj men tko mučno :shock: :roll: :lol:

Kakšne plane pa mate ostali "polovičkarji" :?:

Lp
Uporabniški avatar
 petka
No, dobro, da si tole napisala IRA, jaz sem tudi polovičkarka in sem nameravala štartati ob 9h od doma... Da bi se morali prijaviti v Savudriji? Jaz sem bila prepričana, da se lahko prijavim v Grožnjanu... :? Valjda ne bomo čakali skoraj 4 ure :shock:
Uporabniški avatar
 IRA
No pa le nisem edina ... :oops:
Sigurno se bo našel kakšen, ki ve :D

Lp
Uporabniški avatar
 natasa
Sem prepričana, da se bo oglasila Sebi in povedala. Sebi a mogoče veš kako je s prevozom spremljevalcev in njihovih koles nazaj na štart .
Če lahko pomaga kdo drug plis odgovor :lol: !

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 20 Dec 2008, 10:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Če sem pravilno brala njihovo stran in pravila, se je treba pofočkat ob 9.00 v Strunjanu. In ja potem je čas za žurko do štarta. Če pa bo možno drugače, juhujuhu.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA