Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Če sem pravilno brala njihovo stran in pravila, se je treba pofočkat ob 9.00 v Strunjanu. In ja potem je čas za žurko do štarta. Če pa bo možno drugače, juhujuhu.

Če je pa tko pol bi blo pa boljše, da tečemo prvo polovico, ker do 12.45 bomo že :piti: :clap: :-- :hehe: :beer: :pivo: :toast: :juhuhu: :bum: :rol: :Fslo (aja to raj ne :twisted: )
 nana
@Lenci: ob 9h se je treba pofockat v Savudriji :)
Uporabniški avatar
 RoKo
lenči napisal/-a:Če sem pravilno brala njihovo stran in pravila, se je treba pofočkat ob 9.00 v Strunjanu. In ja potem je čas za žurko do štarta. Če pa bo možno drugače, juhujuhu.

Strunjan?????????, malo pred 09:00 bo treba mimo. :wink:
 AinE
Jaz sem lani tekla z Grožnjana. Zjutraj se nismo se prijavili v Savudirji, ker smo bili prepozni. Šli smo kar direktno v Grožnjan. Po navodilih organizatorja smo štartali takoj prihodu prvega tekača.
Kdor se ni prijavili v Savudriji, ni imel štartne številke. Majice in vse ostalo smo dobili na cilju.

Kako je s prevozom koles pa ne vem.

Lp E.
Uporabniški avatar
 niki
AinE napisal/-a:Jaz sem lani tekla z Grožnjana. Zjutraj se nismo se prijavili v Savudirji, ker smo bili prepozni. Šli smo kar direktno v Grožnjan. Po navodilih organizatorja smo štartali takoj prihodu prvega tekača.
Kdor se ni prijavili v Savudriji, ni imel štartne številke. Majice in vse ostalo smo dobili na cilju.

Lp E.

Ravno smo govorili s Predragom in je točno to povedal. Tako, da midva bova šla kar direkt v Grožnjan, prevoz za nazaj je pa tudi organiziran okoli 16h, prevoz opreme od starta do cilja pa je tudi organiziran.
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
AinE napisal/-a:Jaz sem lani tekla z Grožnjana. Zjutraj se nismo se prijavili v Savudirji, ker smo bili prepozni. Šli smo kar direktno v Grožnjan. Po navodilih organizatorja smo štartali takoj prihodu prvega tekača.

Lp E.

Ravno smo govorili s Predragom in je točno to povedal. Tako, da midva bova šla kar direkt v Grožnjan, prevoz za nazaj je pa tudi organiziran okoli 16h, prevoz opreme od starta do cilja pa je tudi organiziran.

Ja če pa lahko plačamo na cilju in uredimo vse, potem pa tudi midva prideva ob 12 v Grožnjan. Štartna številka itak ni pomembna, čas bomo merili sami :wink: . IRA, če rabiš prevoz, javi :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
RoKo napisal/-a:

Strunjan?????????, malo pred 09:00 bo treba mimo. :wink:

Ja, tko je to, če moraš koga vmes pobrati, potem pa napače delaš :wink: :lol:
 docca
Vsem, ki greste v Istro želim (še predno greste spat), da boste odtekli ali prekolesarili zastavljene km čim bolj z lahkoto Še prej pa, da boste brez problemov prišli čez mejo in nazaj :)
Uporabniški avatar
 IRA
docca, hvala :twisted:
boh te uslišal :D

Skratka, tkolele je ...
Šoping me ni prepričal, kljub prijazni TF-jevki, ki si je vzela fuuuul časa za naju z niki ...
Sam mal so ble cifre problem ... :roll:

Drugač pa ... tudi mi pridemo v Grožnjan direktno.
Sej to, da dobiš štartno številko na cilju se pa tudi ne zgodi vsakič :twisted:

Smo se pa kar zmenili z niki in njenim dragim, da naju pobereta, tako, da lenči - hvala vseeno!
Nkol pozabla!

Se vidimo ... še prej je treba pa še enkrat spat :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem gledala dnevnik in ne vem kaj naj si mislim...
verjamem v zrel odnos, prirediteljem želim uspešno pripeljano prireditev do konca.
Z lenči smo dogovorjeni da gremo od Lukovice naprej skupaj, mogoče na poti srečamo še kakšnega sotekača- vsem nam želim varno vožnjo in nič težavic ... torej velja da se jutri vidim na štartu ;)
a še spat gremo prej, ja no, tud prav :)
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija, kaj je pa blo ...
A so pizdarije?
Nisem nič gledala, nisem nič na tekočem ...

Lp
Uporabniški avatar
 natasa
Brez panike :twisted: , kolega je šel že danes v Savudrijo brez težav na meji :lol:, zraven je imel tudi kolo. Pridno je kolesaril po Hrvaški in nihče mu ni nič hotel. :lol: :lol:
Mislim, da malo pretiravajo.
Lep večer še naprej in spočijte si.
Jutri pa lahke noge .

:wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz mislim da pretiravajo, vem pa da so čakali na meji tudi po dve uri danes... upam, da se jutri zadeva sprosti
Uporabniški avatar
 IRA
Ja itak, vsako novico je pač treba napihnit, da je bolj "sočna"!

Jest vam povem, da se bomo mel mi čist fino fajn.
Se vidimo jutri :twisted:

Če ne drugje pri Jorasu :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Promet na meji je danes potekal brez težav. Bil je povečan, zaradi začetka praznikov, bolj na prehodih proti Balkanu, proti Istri ne bi smelo jutri biti nekih zastojev. Kontrole se opravljajo ravno tako kot do sedaj.
Politika napihuje.

Prtljaga je napravljena, motivacija je, malo več zaupanja v samega sebe pride med spanjem. :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA