področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Prav lepo bi se rad zahvalil mojima tekaskima copatoma axiom, ki sta me spremljala na enajstih polmaratonih, peth tekih torjk in na vseh letosnjih tekih (Bevke, Logatec, Grosuplje, Litija...) :) Zahvaljujem se tudi za vse kilometre, ko smo se kar tako klatili po cestah in gozdovih, za spremstvo v snegu, dezju, blatu in soncni pripeki, za vse tezave, ki smo jih skupaj preziveli in tudi za vse obcutke srece, ki smo jih skupaj pritekli. 8) Hvala! Hvala za vse :!:

lp, oranzni slon

p.s.: Sedmine ne bo. :twisted: Obcutek sodnega dne pri iskanju novih sem pa ze dozivel. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Iskreno sožalje!...

m
Uporabniški avatar
 5rca
Slonček ... tudi moje iskreno sožalje ... :--( sej lahko mal jokam s tabo, ane? :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Hvala. Hvala. 8) 5rca seveda lahko potocis kaksno solzo. ;) Saj se je tudi meni milo storilo, ko sem se spomnil, kaj vse smo dali skozi skupaj. ;) Jih moram se malo poslikat, potem pa v vitrino spravit, pod oznako 'smrtno nevarno'. Verjetno je se guma prepojena z mojim znojem. :twisted: Mi je pa smesno, da niti nisem zelo zdrgnil podplata, so pa popustili sivi in lepljeni deli. :)
Se enkrat hvala za vse spodbdne besede v tem kriticnem trenutku. :twisted: 8)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi meni je zelo žal :cry: . Še bolj hudo pa je ko si ponavadi želiš nove iste take copate jih ne dobiš več, ker jih je proizvajalec nehal delati zaradi novih modelov.
Uporabniški avatar
 Staša
oranzni_slon napisal/-a:
p.s.: Sedmine ne bo. :twisted:

Nobenega sožalja. Prazna vreča ne stoji pokonc! :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Staša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Sedmine ne bo. :twisted:

8) Oh, Stasa, kje napako sem storil in vase srce uzalostil, da sedaj tako ste kruti z mano? :( Mar kriv je prispevek slab v mesecno zbirko TF kilometrov? :roll: Morda se sam ne vem, da zdrobil sem vam kaj porcelana dragega, morda vam nevede pomendral cvetlicno gredo, kar oranznim slonom kaj rado se primeri, zal. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: Sprehod po Letaliski morda odgnali bi predstave slabe in tezke misli. ;)
Uporabniški avatar
 tamy
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Staša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Sedmine ne bo. :twisted:

8) Oh, Stasa, kje napako sem storil in vase srce uzalostil, da sedaj tako ste kruti z mano? :( Mar kriv je prispevek slab v mesecno zbirko TF kilometrov? :roll: Morda se sam ne vem, da zdrobil sem vam kaj porcelana dragega, morda vam nevede pomendral cvetlicno gredo, kar oranznim slonom kaj rado se primeri, zal. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: Sprehod po Letaliski morda odgnali bi predstave slabe in tezke misli. ;)

ce pomislim,bi rekla,da si ga polomil,ko si napisal,da ne bo sedmine!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA