- 22 Dec 2008, 15:30
Res je bil lep dan!
Predragu z ekipo je spet uspelo pripraviti lepo prireditev. Zmeraj rada pridem tja! (Predrag, tega ne pišem za VIP vstopnico naslednje leto!
) Hvala Predrag!
Ja tudi EnXeNa, ki je bil v tistem zelenilu "bonus" za fotke s svojo rdečo majico!

Sebi, saj ne rabim nič pisat... Res, da nisem mislila tečt, a saj veš, draga moja Kurcšlus Raviolka...
That is what the friends are for!
prijatelja Mihija: "Ko enkrat sprobaš Ferrarija, težko prešaltaš na Fička!..."
Ej tolk me hvalite, da mi je kar nerodno!
Skratka, bravo vsem skupaj!
Meni je bilo z vami lepo in nekaj "obrazov" "Istra Promo" si lahko ogledate TULE .
Tekaške in Dannaejini večerni portreti pa sledijo verjetno enkrat proti večeru!

Predragu z ekipo je spet uspelo pripraviti lepo prireditev. Zmeraj rada pridem tja! (Predrag, tega ne pišem za VIP vstopnico naslednje leto!

NeMiran napisal/-a:...Alja hvala za družbo in pomoč pri iskanju ključa...NeMiran, prav zanivimo je bilo po ...uf... letih srečati stare obraze!

Ja tudi EnXeNa, ki je bil v tistem zelenilu "bonus" za fotke s svojo rdečo majico!

Sebi napisal/-a:Alja me več kot pol poti spremljala in bodrila. In z njeno pomočjo sem prikolesarila v cilj. Če ne bi bilo nje in njenega bicikla, bi zagotovo ostala pri tisti luštni kozici ob Mirni... Zato Alja še enkrat in še miljonkrat: HVALA!![]()

Sebi, saj ne rabim nič pisat... Res, da nisem mislila tečt, a saj veš, draga moja Kurcšlus Raviolka...

dannae napisal/-a:In na tem mestu prav posebna hvala Alji, da sem spet malo dobila občutek za to velikost in da sem pogruntala, kaj vse sem že pozabila...dannae, je bil en od motov mojega žal pokojnega

Ej tolk me hvalite, da mi je kar nerodno!

Skratka, bravo vsem skupaj!

Tekaške in Dannaejini večerni portreti pa sledijo verjetno enkrat proti večeru!