Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Nagrada bo pačakala na bolj prijazno obdobje (beri: ko se dnevi prevesijo v daljši del :D )
Uporabniški avatar
 5rca
nana napisal/-a:Nagrada bo pačakala na bolj prijazno obdobje (beri: ko se dnevi prevesijo v daljši del :D )

lahko jo jaz prevzamem zate :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
5rca napisal/-a:
nana napisal/-a:Nagrada bo pačakala na bolj prijazno obdobje (beri: ko se dnevi prevesijo v daljši del :D )

V Dolskem?
 nana
pajo napisal/-a:
5rca napisal/-a:

V Dolskem?

Jaz ali 5rca? :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Lahko kar obe pa stvar rešena.
Uporabniški avatar
 zdejan
Evo, pa sem se prijavil na 10,5 km, da malo razširim kategorijo M6.
 SREČKA
superJaz grem pa na 10,5 km,sem bila že lani in se teka že Veselim!Lani mi je bilo super! :D :D :D [/i]
Uporabniški avatar
 brankos
današnji kiks ob vračanju iz Ajdovščine (hrib med Ihanom in Dolom) me je prinesel na traso Dolskega teka - in nisem zdržal da se nebi prijavil - se vidimo v petek ;-)
Uporabniški avatar
 rebolj
Na društveni spletni strani je objavljen končen seznam predprijavljenih tekačic in tekačev.

POVEZAVA

Vremenska napoved za Slovenijo:

Sprva bo oblačno, ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo rahlo snežilo. Na Primorskem bo povečini suho, pihala bo burja, ki se bo zvečer in ponoči okrepila.
Jutri bo na Primorskem precej jasno, pihala bo močna burja.
Drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v jugovzhodni Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Hladno bo in vetrovno, pihal bo severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -9 do -2, na Primorskem okoli 0, najvišje dnevne od -4 do 0, na Primorskem do 5 stopinj C.
 spela*
To bo moj prvi tek sploh po 10-dnevnem prisilnem počitku.
Tako da bom šla lepo počasi in upam, da ne bo preveč mrzlo.
 SREČKA
Tudi jaz sem se teka veselila :lauf: ,a sem danes slabo spala in se zjutraj slabo počutila :wc: ,pa nisem mogla iti.Žal. :--( :--( :--( Čestitke pa vsem,ki ste šli! :clap: Pridem pa v Krško. :lauf:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA