prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a:Srečno pot vam želim!

Hvala, sreča vedno prav pride :D
 Alek
Ekola, pa smo doma. Kaj poreči, super, res je bilo lepo. Vreme kot bi si lahko le želeli, prava zimska idila, pot pokrita s snegom, dodobra pomržnjeno, sonce, ne premrzlo ne prevroče. Pot kot taka zelo razgibana, tempo zelo zmeren, družba (Vreme, Klopotec, Tatjana) super. Smo se že dogovarjali da med temi prazniki oddelamo še ostali del te čudovite poti. Edino škoda da nismo končali skupaj z Zdravcom in Semjulom, smo prehitro štartali in ko smo bili mi že na cilju, sta onadva imela še cca. 2 uri. Upam da sta tudi onadva uživala kot mi in lepo prišla do cilja. Se vidimo prihodnjič.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kot je rekel Alek pa smo doma. Čudovit dan je za nami, vreme je bilo resnično naročeno :D , tudi snežna idila je naredila svoje.

Sicer pa sem se kar vštel glede skupnega zaključka, pa bo drugič bolje. Zdravko in Semjul sta opravil s potjo tik pred temo in prišla srečno na cilj nekje ob 16:30 uri. :laola

Kar se tiče naslednjih podvigov smo se nekako pogovarjali, da bi 02.01.2009 opravili še z preostalo potjo, ki nam je ostala v dolžini nekje 32km če se nam še kdo pridruži bo seveda dobrodošel. Nadaljnja dogovarjanja seveda sledijo!!

Pa še nekaj fotk kar se naše krajše skupine tiče:
http://sports.webshots.com/slideshow/56 ... 6Be-Ttf05r
 klopotec
Jaz sem tudi že doma. Šentiljska je lepa pot in se pridružujem temu, kar sta napisala Vreme in Alek. 2. januarja pa zadevo zaključimo, ker mi nimamo radi nedokončanih stvari.
 klopotec
Pozabil sem napisati, da mi je resnično žal, da nismo zaključili z Zdravkom in Leonom.
 Alek
Jaz sem zdaj ugotovil, da mi 02.01.2009 ne gre skozi, tako da če pade kak drugi datum (recimo 03.01.2009) sem zraven, če ne pa naslednjič.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Bravo dečki!!!
Sem malce prepozno zagledal obvestila pa še Tatjana me je zraven povabila pa nisem žal utegnil ker sem že mel plane za danes...
Upam pa da se vam naslednjič lahko pridružim (upam da mi bo uspelo), in skupaj odtečem ter preživim še kako urico v prijetni družbi!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a: Edino škoda da nismo končali skupaj z Zdravcom in Semjulom, smo prehitro štartali ...

:rol: prehitro štartali :shock:
Jaz sem mislil, da boste krenili iz Šentilja čez Novine, Cirbek in iz Sladkega vrha skrajšali preko Vranjega vrha proti cilju po tej poti, ki ste jo opravili. To bi bila polovička in vi bi porabili zagotovo dve uri več, kar bi zneslo, da bi lahko dal spet za pijačo :D

Me pa veseli, da ste se imeli odlično. Tudi jaz in Semjul tudi pravi enako. Res škoda, da se nismo uglasili (kot se uglasi koncertna violina). Ko sva zvedela, da naju ne boste čakali, sva prestavila v brzino "Turistično"

Pa, saj smo se imeli fajn 8)
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Lepa in precej tekaška pot, v dobri družbi z Zdravkom je šla ura še prehitro. Snega za zimsko idilo in malce mokrote.Še se vrnem na Šentiljsko, všeč mi je.
Draga družba, lepo da ste se imeli fajn, ostalih 33km pa le oddelajte, saj so km ob Muri vredni tega. Analize bomo pa še večkrat lahko delali, tako da ni razlogov, da bi nam bilo žal, meni ni, že zato ker sva z Zdravkom zadnji del poti delala resnično turistično in sem lahko užival v okolici, pa še noge me ne bolijo in greva s Tino lahko plesat :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Z eno besedo: danes je bilo super! :D Družba, pokrajina, vreme, ... vse. Edino moja obutev je bila malo neprimerna. Po snegu je še šlo, iz blata pa me je rešil Alek. Bom naslednjič raje obula nove Inovke. Defintivno pridem tudi, da skupaj pretečemo preostanek poti ;)
 Alek
ZdravkoC napisal/-a:
Alek napisal/-a: Edino škoda da nismo končali skupaj z Zdravcom in Semjulom, smo prehitro štartali ...

:rol: prehitro štartali :shock:
Jaz sem mislil, da boste krenili iz Šentilja čez Novine, Cirbek in iz Sladkega vrha skrajšali preko Vranjega vrha proti cilju po tej poti, ki ste jo opravili. To bi bila polovička in vi bi porabili zagotovo dve uri več, kar bi zneslo, da bi lahko dal spet za pijačo :D

Me pa veseli, da ste se imeli odlično. Tudi jaz in Semjul tudi pravi enako. Res škoda, da se nismo uglasili (kot se uglasi koncertna violina). Ko sva zvedela, da naju ne boste čakali, sva prestavila v brzino "Turistično"

Pa, saj smo se imeli fajn 8)

Zdravc, nisem bil jaz vođa puta, Vreme pa se je enmau uštel, tak da ni ratalo. Za pijačo dat, bo pa še dosti prilik, v nedeljo naprimer.

Glavno da smo se imeli fajn.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a:
Zdravc, nisem bil jaz vođa puta ... :nono:
Za pijačo dat, bo pa še dosti prilik, v nedeljo naprimer :toast:

Vredi, čuj. Ma lo se pa la hk oh ec am. Upam, da se ti nisi hecal pri tadrugi stvari :D

Aja, fotke nalagam.

Slika

Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 26 Dec 2008, 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA