Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 robertson
Dobro kaže. Torej se vidimo ob 13. ali malo kasneje.
LP
 matjaz555
Tako - 1. Novoletni tek po ulicah Krškega je za nami. Hvala vsem, ki ste se udeležili naše prireditve. Upam, da nam boste morebitne "kikse" oprostili ter se nam ponovno pridružili prihodnje leto. Rezultati bodo v parih dneh objavljeni na www.triatlon-krsko.si.

Hvala še enkrat in lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 Loni
Kakšni kiksi neki, nisem nobenega opazila.
Fajn je bilo, nasmejali smo se spet - itak.
 nana
Loni, tebe je pa povsod polno :D Da se ne boš skurila do Medee :wink:
Uporabniški avatar
 robertson
Organizacija je bila super, vzdušje kljub mrazu super.....
drugo leto sigurno spet pridem.:D :D

Lep pozdrav vsem, še posebno tistim, ki ste bili v Krškem. :)
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:Loni, tebe je pa povsod polno :D Da se ne boš skurila do Medee :wink:

Nana, glede na moj smejalni tempo se ni za bat. Mam priče :lol:
Uporabniški avatar
 robertson
Jaz sem prišel iz Krškega poln novih moči. To pa res človeka tako nafila.
Skratka, tek je zakon.
LP.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Super je blo! Drugo leto pridemo ziher.
Pa se dobr cajt sem mel - zame. Se boljs bi blo ce bi bil en 10km krog, drugac pa za prvic super.

LP David
 gs1422
Jaz tudi zadovoljen. Počasi bom ugotovil, da mi krajše proge bolj sedejo kot daljše. Triatlon me je tudi zamikal. Kolesa že ogledujem, očitno bo v prihodnji sezoni potrebno poizkusiti tudi to diciplino. :)

Mimogrede, a sem jaz prehitro odletel v Karizmo in zgrešil pijačo v cilju ali ni bilo v cilju ničesar drugega razen Kozmusa? :shock: :lol:
 Jru
Super tek!

Pred tem sem (novembra) tekel na dveh hrvaških tekih in se navadil na "hopcefizelj" organizacijo in manjšo udeležbo. Tukaj se nas je pa ob prazničnem času pri minus treh zbralo (na oko) dobrih 120. Svaka nam čast!

Kljub koncu sezone sem na (uradni) desetki postavil osebni rekord, na svoje največje presenečenje in začudenje.

Za češnjico na torti se mi je pa še zlat olimpijec podpisal na medaljo; neki za vnučke (- ko bojo enkrat čez 60 let).

Pozdrave in še enkrat pohvale organizatorjem, ob pričakovanju rezultatov,

Jru

p.s. Pa dejte drugo leto mal bolj zakurt!
 Mani
Zadovljni s prireditvijo in z našim tekom, kljub mrazu. Res, da ni bilo prijetno teči tri kroge, smo pa dobili za vsak krog vzpodbudo gledalcev, ki so bili v večini samo pred KD.
 Mani
[quote="Run4you"]Naslednje leto bo v Krškem tekel tudi župan. Je obljubil:) Držimo ga za besedo :
"Tudi mi smo slišali župana, nekako v tem smislu, da se drugo leto vidimo na progi :clap: .
 MARDUK
1. novoletni tek v Krškem je bil zelo v redu organiziran, še posebej je prireditev popestril Klemen Slakonja kot moderator programa, kar ti je avtomatsko privabilo nasmeh na usta ob poslušanju njegovih komentarjev. Sama proga, ki je potekala v treh krogih je bila dokaj lahko obvladljiva, čeprav sam nisem ravno ljubitelj krožnih prog. Mislim pa da bi lahko v samem mestu Krško poiskali še kakšno bolj zanimivo varianto teka po mestu. Kljub prazničnem vzdušju se nas je zbralo kr nekaj tekačev, čeprav so ti hladni decemberski termini zelo neugodni za večjo udeležbo tekmovalcev na progi. Marskido rajši ostane doma že iz preprostega razloga, zakaj bi zmrzoval nekje zunaj če pa je doma tako toplo in prijetno. Amapk še vedno velja pregovor "najjaći ostaju" 8)
Je pa prišlo kar nekaj tekačev iz bližnje okolice (Sevnica, Brežice, NM,...) in verjetno še kdo od precej dlje :D
Sam sem tek izkoristil, kot del treninga in mi je bilo prav super.

Je pa tudi res da nam v Posavju nekaj zadnjih zim sneg ni naklonjen in ga vidimo bolj poredko pa še to bolj za vzorec.

Pohvale vsem, ki ste s progo opravili tako ali drugače (z osebnimi rekordi ali pa samo kot čisto uživancijo).

P.S. Loni ni težko prepoznati na progi, ker je ena redkih, ki ima skozi celo progo nasmešek na obrazu :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA