Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Ha ZdravkoC a moraš vse že naprej izdati? Sicer pa je prav, da tudi izdam moj cilj

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8257

Če bo vse posreči se konec marca podajam na to pot!!

Samo ne tudi vina ne pijem, kakšna borovnička pa bo v soboto seveda zapasala!
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma že dolgo nisem tukaj nič napisal. Pa da ne bo kdo mislil, da se nič ne dogaja. Asicsovo program je sicer na prepihu, v resnici zelo upravičeno, a nisem obupal nad njim. Sicer nekih treningov nisem izpuščal ( no nekaj malega že), a sem po drugi strani opravil tudi nekaj več km kot po planu na račun Šentiljske poti. Tae (ali pa še kdo drug) pač nisem, bom pa vsekakor z naslednjim tednom poskušal bolj pedantno stopiti k stvari...

Sicer pa, če smo že skorajda v novem letu, ko se dajo takšne ali drugačne zaobljube, moja je samo ena, 10 kg minusa si na svoji tehtnici želim! :ignore:
Uporabniški avatar
 tae
Nisem bil pozoren, da je prvo Vreme napisano z veliko in predstavlja tebe. Vreme pisano z malo me namreč ne zanima, kakršno je pač je, nanj itak nimamo vpliva, čeprav si včasih želimo, da bi bilo drugačno. :D
Uporabniški avatar
 klatez
Vreme napisal/-a:...Asicsovo program je sicer na prepihu, v resnici zelo upravičeno, a nisem obupal nad njim...

Potem pa probaj Runnersworld program (ki ga lahko naložiš na garmina)... http://www.runnersworld.co.uk/news/article.asp?UAN=3301 :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
klatez napisal/-a:
Vreme napisal/-a:...Asicsovo program je sicer na prepihu, v resnici zelo upravičeno, a nisem obupal nad njim...

Potem pa probaj Runnersworld program (ki ga lahko naložiš na garmina)... http://www.runnersworld.co.uk/news/article.asp?UAN=3301 :wink:

Zanimivo, mogoče ga celo kdaj poskusim. Problem namreč ni bil v samem tekaškem programu ampak v zapolnjenem mojem osebnem, privatnem programu :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Kar se tiče teže končujem leto z 96,5 kg. :? Torej do konca drugega leta sem si zadal nalogo, da bom imel 10 kg manj. Kako? Pojma nimam :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Classix
Vreme napisal/-a: Torej do konca drugega leta sem si zadal nalogo, da bom imel 10 kg manj. Kako? Pojma nimam :mrgreen:

Nea ga seri...jej isto kot do sedaj....le manj. Deluje...preverjeno. Pa gibaj!

Kak' je lahko bit pameten ko jih 25 zgubiš... :lol: :lol: :lol:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Classix točno ta recept mislim preizkusiti, manj žri in več se gibaj to je po mojem edina pot do uspeha!!!
Uporabniški avatar
 Jančika
Vreme, dolgo sem razmišljala, kaj ti naj napišem v spodbudo. Pa se ničesar pametnega ne spomnim. Sama vzdržujem motivacijo tako, da ne pretiravam in se ne izčrpavam. Da mi tek ostaja užitek. Kot sem ti rekla na Ptuju, si želim biti "runner for life". Nikoli ne bom Paula Radcliffe, lahko pa probam biti Helena Žigon :lol: . No, kakorkoli, držim pesti, da najdeš inspiracijo in izgubiš kile :D . Srečnga pa zdravga!
Uporabniški avatar
 Vreme
Jančika napisal/-a: Da mi tek ostaja užitek. Kot sem ti rekla na Ptuju, si želim biti "runner for life". Nikoli ne bom Paula Radcliffe, lahko pa probam biti Helena Žigon :lol:.

V tem se popolnoma skrinjama, samo z to razliko, da moram jaz za ta užitek imeti kakšno kilo manj! :D
Uporabniški avatar
 stena
Hey.

V vzpodbudo naj ti povem, da sem od 18. oktobra pa do danes izgubil 14kg (iz 104-90). Kako? Tek+voda :D Da se vse. Na začetku je težko, ne gre ti nikamor, ne vidi se napredka, ko pa tedensko stopiš na tehtnico in ti pokaže kg manj ti pa prvab nasmeh na obraz. Samo voljo treba met. Vse kar moraš paziti je, da ne nabijaš pulza, ker drugače gre vse kaj drugega kot mast.

Veliko uspeha.
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Jančika če misliš na tek, kar spodbudno. V resnici se programa ne držim najbolje. pač ni to moj plus. Je pa pripravljen program pač nekakšna podlaga za izvajanje podobnega programa, ki si ga pač začrtam sproti (beri prosto po Prešernu). Kar se poskušam držati je to,da opravljam 4 treninge tedensko, če se mi le izide. Se pa to zato pozna tudi na moji mesečni kilometraži, čeprav daleč od tega koliko so jih eni že pretekli v tem mesecu (vir: tekač.net) :shock:

Kar se tiče kg bo počasi mesec naokoli. Cilj je seveda 10 kg v celem letu, ali drugače povedano kg na mesec. V neke ekstreme ne mislim iti, preprosto za to, ker ne poskušam shujšati na silo, ampak po pameti prilagoditi program prehranjevanja mojim potrebam. Drugače povedano v tem še nisem najbolj uspešen, delam pa na tem :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako pa je prvi mesec sprememb za mano. V tem mesecu sem opravil 180 km, veliko od tega po Šentiljski poti, skupaj se je nabralo 4541 v.m.
. Me je v resnici že začelo mikati, da bi celotno pot opravil že pred planiranim koncem marcem ali začetkom aprila, a je stvar predvidoma padla v vodo z obilnimi snežnimi padavinami. Zato tudi danes nisem opravil z drugo polovičko v dolžini cca. 30km. Sem pa danes tako opravil kar klasično 21tko!!

Kar se tiče teže sem izgubil do danes 1,5 kg kar je celo nekaj več kot po planu. A so nihanja vmes tako različna, tudi glede na opravljene teke, da sem mnenja, da je planiran kilogram šel dol.

Februarja planiram še kar naprej dolge in počasne teke za vikend (predvidoma sobota), v nedeljo pa kot do sedaj Zimska liga za regeneracijo :shock:, med tednom pa enega krajšega hitrejšega in enega daljšega počasnejšega. Seveda pa so odstopanja možna :D
Nazadnje spremenil Vreme, dne 01 Feb 2009, 08:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Classix
Skromno namigujem, da bo planiran krajši hitrejši tek dal tvojemu telesu novi impulz, tako da ne bodi presenečen, če boš v februarju na kilaži izgubil kaj več od planiranega. Vsekakor pa ne pretiravaj, da ne bom v Sežani kakšnega napačnega za rokav cukal. Mislim, saj si še vedno tisti visoki, plečati, vedno nasmejani, sivi ded a ne :wink:

LP
Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA