Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
lenči, zelo lepo si napisala ....

No sej ritka ni sedela skos na kavču, je vmes tudi smučala ... sam neki je vseeno manjkalo ... :P

Oh pa se spet počutim bolje, takoj je bolje... pa če je še tako počasen tek ...

Konec koncev je res, ne more biti vsak dan Palmanova ... ali Istra ... kdaj je treba met tudi kakšen tak tek, da znamo potem bolj cenit tiste, ki letijo kot po maslu ... tiste TEKE, da jih vikaš :lol:

Saj bo, očitno sem imela neke tečne dni ... sedaj je že boljše, jutri bo še bolj ... so že plani ... v torek sploh, v sredo še bolj ...

Ampa vseeno ... draga moja lenči, od kje ti jemlješ to energijo, to dobro voljo, to veselje ... sem včeraj prebirala tvoj blog ... res si krasna .... res si multi-kulti ...

Si prepričana, da tvoj dan nima več ur ... da tvoje baterije ne držijo dlje ... da tvoje srce nima robov ... ampak je razpotegnjeno kar čez cel svet :twisted:

Krasna si!!
:heart
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
IRA napisal/-a:Tole pa je naš letošnji božiček, na božični dan je dopolnila ravno 6 mesecev ...

Slika

Srečno vsem mojim polžkom in nepolžkom ...
Naj vam bo prelepo v srčkih!

a tole dete je tvoje :?:

joj, človek bi se kar stopil tko je fletna :D :D :D

verjamem, da ti je toplo pri srcu.... :D
Uporabniški avatar
 IRA
metkamarjetka, tole je moja nečakinja :twisted:
Res je lepotička ... sam še lase ji manjkajo :twisted:

Drugače pa ... danes sva šla z dragim v šoping za darila za njegove ...
Največji darili pa sem dobila (kupila) jaz :twisted:

Kupila sem si nove superge ... new balance :shock:
Na kraj pameti mi nebi padlo, da bom jaz kupila to firmo ... se sploh nebi spomnila, danes pa so mi takoj padle v oči, take stabilne, široke spredaj, da majo prsti placa za kak tango, ne samo za "dihanje" ....

Tolele so te (sam tle je grda barva, moje so roza): http://www.superge.si/html/svn/4688967-AA.shtml

Me pa mal moti, da piše, da so za debele tekače :shock: :roll: :cry:
Kurc, še en razlog več, da bomo hujšat začel :twisted:

Pa še Kikka Plus je postala moja nova prijateljica ... baje, se je slišalo vse do božička, da bom po novem letu redno hodila ob torkih na kRožnik ... in zadnjič, na božičkovem teku je bilo zelo lepo vidno, da je moja lučka za domači teren - luže super ... da pa se po gozdnih poteh zelo slabo vidi ... če nebi bilo Cormi ... bi bla težka ...

Zdej jo pa mam ... hi hi!

No ... pa mam spet novo motivacijo, ne eno ... dve :twisted:

Sem pa ravno danes s svojim 12km tekom - lahko bi ga poimenovali "tek z zmrznjeno ritjo" ... postavila rekord mesečno pretečenih kilometrov ... pa še ni konec meseca :twisted:

Je bil pa današnji tek kar simpatičen, tempo malo pod sedem ... sem se pa spet podala na moja polja, češ sej je še dan .... sej je tudi malo sončka ... ej MRAZ, da te kap ... ko sem začela tečt se je sicer malo razkadil in ga niti nisem čutila, a ko sem prišla domov sem bila LEDENA!!!
Noge in rit čisto rdeče, kot bi se dva dni skupaj sončila na najbolj žgočem soncu, srbelo je tako, da sem se cela spraskala ... in potem rabila še cca 2 uri, da sem se odkrčila, nehala trest ...
Kaj hudiča je blo to, se mi pa res ne sanja ...

Ok, mogoče bi mogla bit malo bolj oblečena pa po dolgem času sem oblekla Hoferjeve pajkice ... očitno napaka ...

... kurc, na njih se učimo!

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Me pa mal moti, da piše, da so za debele tekače :shock: :roll: :cry:
Kurc, še en razlog več, da bomo hujšat začel :twisted:
No ... pa mam spet novo motivacijo, ne eno ... dve :twisted:
Sem pa ravno danes s svojim 12km tekom - lahko bi ga poimenovali "tek z zmrznjeno ritjo" ... postavila rekord mesečno pretečenih kilometrov ... pa še ni konec meseca :twisted:
Lp

Da ne bi ti slučajno takole menjavala besede :twisted: , piše za težje tekače, ni govora o debelosti, prosim, kaj se pa gremo :twisted: . Sem jih pa jaz tudi že ogledovala :wink: , priznam.
Motivacijo pa le drži, saj veš, je treba migat. In čestitam, decembra postaviš rekord v mesečno pretečenih kilometrih, ej ti si paše bolj :bum: kot jaz :wink: :lol: .
Obleci se pa le sedaj, tokrat je res hladno, da ne boš čisto zamrznila :lol: :wink: . Ampak, lepo pa je teči, a ne :lol: :wink: . Ja, na kRožnik pa pridem tudi jaz, bom sopihala za tabo, če lahko :oops: :lol: :wink:
Očitno si tudi ti imela danes šoping dan, moja denarnica je imela vakumsko izsesavanje danes :twisted: .
Uporabniški avatar
 Loni
Kaj si pa kupila???
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Kaj si pa kupila???

Sinu obleko za maturantski ples :wink: , sebi pa novega fotkiča in camelbag :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Opa opa ...
Mami se je pa izprsila :twisted:

O fotkiču sem pa brala, oz ... sam o baterijah :twisted: :twisted: :twisted:

Jupi juhu ... se že veselim nove multi-foto-kulti-fotk :twisted:

Midva se pa pakirava zdej v Kranjsko ... v Tamar ... pa še kr sanjava tle ob kavici ...
Baje je -13 ... pa se meniva kaj vse naj si še oblečeva :twisted:

Mogoče se do večera res že spraviva na pot :D :shock: :oops: :P

Lp
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: camelbag

Oj,

kje, koliko eur in, a je fiksen(ob telesu)?

Plis pošlji na zs

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a: camelbag

Oj,

kje, koliko eur in, a je fiksen(ob telesu)?

Plis pošlji na zs

:wink:

Kupila sem ga v Iglu sportu, stal je 33 EUR, za 1.5 litra tekočine. Ima pas tudi čez prsa. Danes sem tekla z njim, sicer brez vode, dala sem fotoaparat noter. Zaenkrat super občutek. Lahko lepo reguliraš, koliko se te naj oprime. Slikice pa so tukaj
http://picasaweb.google.com/alenka131/Camelback#
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst mam ubitačen dan... mal bom pojamrala...
včeraj se je večer začel super, uživala, se naplesala, nasmejala, nato pa ob pol opolnoč pufff moj pride iz "čika" nazaj noter ves podplut krvav, prebrcan pretepen... štirje tipi so si ga sposodli za dober začetek leta očitno... in danes po moji službi sva do sedaj preživela dan po čakalnicah... ne razumem kako lahko nekdo za zabavo s pomočjo frenov nekoga na tak način pretepe.... samo to bi rada vedela...

ok dost jamranja

želim vam najboljši prehod v novo leto... uživajte!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst mam ubitačen dan... mal bom pojamrala...
včeraj se je večer začel super, uživala, se naplesala, nasmejala, nato pa ob pol opolnoč pufff moj pride iz "čika" nazaj noter ves podplut krvav, prebrcan pretepen... štirje tipi so si ga sposodli za dober začetek leta očitno... in danes po moji službi sva do sedaj preživela dan po čakalnicah... ne razumem kako lahko nekdo za zabavo s pomočjo frenov nekoga na tak način pretepe.... samo to bi rada vedela...

ok dost jamranja

želim vam najboljši prehod v novo leto... uživajte!!!!

Ksenija, žal so tudi takšni ljudje na svetu. Naj se mu hitro pozdravi vse, predvsem pa da pozabita, da je kaj takšnega na svetu. Tudi jaz mu pošiljam nekaj pozitivnih misli za hitro ozdravitev.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, lepšega začetka leta si ne bi mogla želeti. Tekla sem :juhuhu: . Sicer mi nekako ni bilo za iti, je mišica čudno štrajkala, pa se je potem na teku lepo ogrela in utihnila :lol: . Pa še Indya sem osrečila, ker je lahko tekel z mano. In postavil svoj rekord : 11km. Sedaj pa leži kot pokošen in samo smrčka :wink: . Moja mišica se spet oglaša, ampak, sedaj sta dva dneva počitka (beri: je treba tudi še kaj naredit).
Imejte se lepo in upam, da se kmalu vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, upam, da uživate, tako ali drugače. Saj vem, pozimi se raje skrivamo v svojih hiškah, ker je zunaj mrzlo. Priznam, ljubim zimo, pa vendar me je predvčerajšnjim prvič zeblo na teku. Ne, nisem bila tako počasna :oops: , zeblo je tudi sotekača. Napaka v oblačilih, navadne "gate" ne gredo zraven, bo treba popravit oblačenje. Pa kakšno majčko še dodati, da me jutri ne bo spet zeblo.
Moja mišica še štrajka, je pa bolje. Posebej, ko se ogrejem in razmigam.

Imejte se skrajno lepo in uživajte, kakorkoli že. Komaj čakam, da se zopet kaj srečamo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
ojla.. jst pa zaenkrt nimam težav s cunjami.. pa tele hlače za 10 al 15 eur so bile terna nakup!!!! spodaj oblečem tričetrt pajke pa je... komaj čakam jutri pa sonček in moj tek... danes počivam - kao... med drugim sem plastično posodo postavila na vročo plato pa tko... danes sem si kupila tekaško kapo za 14 eur...
ja komaj čakam da grem jutr tečt. se mi kdo pridruži?
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 03 Jan 2009, 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA