Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Ta tema že obstaja, vem, ker sem bral ampak potem sem se šel prijavit na forum in je nisem več našel, ker sem pač malo skregan z računalnikom in rajši prosti čas preživim drugje kot pa, da sedim za računalnikom.

No tako tudi jaz iščem nekoga za odeležbo na tekmovanjih neglede na spol za tekme pri nas in po želji tudi v tujini.
 oks
Adventure race, in podobna tekovanja. Ni pomembno, da se tekmuje vedno v paru, saj je dobro, če jih gre kam več tudi zaradi deljenja stroškov in podobno.
 klas
Pozdravljen oks !!

Lahko se pridružiš skupini Pustolovec Rajd.
Ukvarjamo se s tekmami adventure race ind drugimi pustolovščinami.

Bili smo v različnih postavah na vseh pustolovskih tekmah v sloveniji od leta 2003. Smo neformalna skupina ca. 30 ljudi, ki nas zanimajo pustolovščine in tekme, pa tudi treking liga in vse pustolovski podvigi.

Več o nas na www.pustolovecrajd.org

Imamo tudi treninge v okolici Ljubljanje in pustolovščine, ki so simulacija pustolovskih tekem.
Tusi sicer se skozi kaj dogaja - glej naš almanah 2007 in 2008 na naši strani (pod kdo smo mi).

Vabljen, smo iz cele Slovenije,a največ nas je v Ljubljani in okolici!

janez (031 329 581)
 oks
Zelo zanimivo, se ti sigurno javim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA