Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
Lenči, mene žal jutri ne bo. Tašča se je najavla. :-S Lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
A pride kdo? Drugače jo mahnem kar v Laškem na en giro :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
lenči napisal/-a:A pride kdo? Drugače jo mahnem kar v Laškem na en giro :wink: :lol:

Mene ne bo, gremo obiskat prijatelje. Bom šla zvečer, pa upam, da mi rit ne zmrzne. 8)

Mojca99, jutri izvem, če se da hlače popravit.
Uporabniški avatar
 lenči
Če se do jutri do 10.00 nihče ne javi za družbo, mi lahko pride delat ob 15.00 družbo v Laško :lol: :wink: . Jo bom mahnila proti Rimskim.
Uporabniški avatar
 lenči
Ob 12.00 grem danes en prijeten tek proti Rimskim z Indyem. Jutri pa grem pogledat, kako ŠRK trenira v Žalcu :wink: . V četrtek se pa veselim novoletnega teka skupaj z vami.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem bila pridna in res odtekla. Jutri pa jo mahnem v Žalec, da še naredim kakšen kilometrček letos.
 katrca
Jaz sem naredila zadnjih 9 km letos. Če bo temperatura prava, bolj v glavi kot zunaj,pridem 01.01. na zborno mesto
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, boš poročala o Žalcu? Me zanima za po selitvi, ker mi bo blizu.

V sredo se bom potrudila, obljubiti pa še ne morem. Namen se imamo iti kopat in upam, da nam bo uspelo iti dopoldan. Se bom potrudila, itak sem jaz tista, ki vse spakiram in naženem našo bando v avto.

Mojca99, tadebele hlače se bo pa dalo popraviti, tako da jih bom obdržala. Sicer ne bodo več imele fršlusa zadaj na nogah, ampak ni važno, ker jih je tako težko dobiti, da sem vesela, da jih sploh imam. Danes pa sem oblekla navadne dolge pajkice in čez njih take do pod koleni in je bilo temperaturno ravno prav, pa še preveč debilno ni zgledalo :roll: .
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jančika, hvala za idejo glede dvojne doze pajkic :D . Bom danes preizkusila. Upam, da se vidimo jutri, pravzaprav naslednje leto :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ja ta Natašina ideja o dvojnih pajkicah super deluje :wink: :lol: .
Drugače pa Jančika, jutri je četrtek in jutri ob 15.00 na parkirišču se dobimo. :wink:
Kako bo danes pa seveda poročam.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Še zadnjič letos razgibamo '' federce'' v Žalcu ob 15.30 :?: :lol: . Jutri oz. naslednje leto pa začnemo na novo Slika ob 15.00 na parkirišču ob bazenu.
Slika
Uporabniški avatar
 micika
Samo pozdravim vas, migam pa nič. Že cel teden sem samo noter. Tamalček je namreč ultra zbolel, štiri dni je imel med 38 in 40 vročine, nato sva pristala v bolnici. Zdaj je že bolje, a se morava še kak dan pazit, potem pa upam, da nam uspe malo na luft.

Meni se že meša. Nataša, nisi edina, ki samo je. Vsaj v tem te ziher prekašam. :oops:

Od jutri sem spet strogo na Montiju. Letos sem sklestila kar nekaj kil, nekaj jih dobila nazaj, ker se nisem več držala Montijevih načel.

V novem letu želim vsem veliko pretečenih kilometrov, nič oz. čim manj poškodb, pa tudi sebi, da mi že končno uspe si utrgati tisto bogo urico časa na dan samo zase in za miganje.

SREČNO!!! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, držim pesti, da bo zdravje vredu in da najdeš čas zase. Saj je tudi pol ure dovolj, le redno naj bo. In veliko uspeha pri Montiju, pa da se čimprej vidimo na skupnem teku :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Ehm, ja, mal so me dnevi zmedli, haha. Seveda v četrtek, ja. Glede na to, da vsi trije fantje nekaj kašljajo, kopanje verjetno itak odpade, tako da pridem.
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
VSEM SKUPAJ ŽELIM USPEŠNO, ZADOVOLJNO,SREČNO, ZDRAVO (PREDVSEM BREZ POŠKODB) LETO 2009, TER OBILO TEKAŠKIH UŽITKOV!
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA