Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
tudi jaz želim vsem srečno, zdravo, strpnosti polno leto 2009.
Uporabniški avatar
 lenči
http://picasaweb.google.com/alenka131/S ... u31122008#

Nekaj fotk z današnjega treninga v Žalcu. Bilo je super. Prvič sem trenirala tako resno intervale. Hvala za vse nasvete, bom upoštevala pri mojem programu treninga. Je pa res lepo teči intervale na stadionu. Kot se vidi, smo se imeli lepo :lol: :wink: . Tudi med tekom :D .

Jutri pa ob 15.00 otvoritveni tek v letu 2009 :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
ZDRAVO, SREČNO, VESELO NAJ BO 2009. Pa še na mnogo prijetnih druženj. :lol: :piti:
Uporabniški avatar
 Jančika
Dragi moji, vsem želim srečno in veselo novo leto. Veliko zdravja in pretečenih kilometrov. In dobrih analiz :lol: .

Moj mož je pravkar prišel s teka, meni pa danes čez dan ni uspelo, zdajle si pa ne upam zaradi pokanja. Tako da se grejem ob kuhanem vinčku, jutri se pa vidimo :P .
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da ste vsi prijetno lenobni od te noči in da ste ob prijetni družbi :piti: prestopili v letošnje leto.
Jaz bom prišla z Indyem tečt danes, ker bova šla lepo čisto počasi proti čistilni (čez viseči most ga ne bi spravili), saj moja bočna mišica :bum: nekaj štrajka in ni za polžji tempo, še manj za kakšno daljšo razdaljo :--( . Gospod 5.00 pa bo seveda delal družbo ostalim tekačem. Lepo vas bo videti :juhuhu: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

Lenči vidim, da si se odločil iti proti čistilni, jaz bi tekla naš poletni krog in ga podaljšala do železniške torej cca 14 km, ni blatno in ni mokro, ker je pomrznjeno (je Bogdan ravno odtekel). Je še kdo za to varianto? Če ste za manj km lahko skrajšate na Čopovem mostu.:roll:

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Gospod 5.00 pravi, da se ti pridruži :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 mojcej77
A ste bli, a ne? Pa kužka ste imeli s seboj...a ste, a ste? (če pa niste, potem je bila pa ena zagreta, novoletna in luštna tekaška skupina izjemno podobna vsem vam!!!)

lp,

m
Uporabniški avatar
 Jančika
Mojcej, smo bili zelo verjetno mi :P . Škoda, da nas nisi pocukala za rokav!

Bilo je več kot luštno, malo smo se polubčkali in predebatirali letošnje cilje, predvsem pa odtekli fino novoletno rundo.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nisem bila čisto ziher, ker vas v živo še ne poznam, pa zjutraj sem že odtekla (da sem vam špuro potegnila:D), pa tko...no, zdej pa vem, kako zgledate...smo se pa ravno na špici srečali, na mostu :D
Sem si rekla, tile so pa ziher s TF!!! :D

lp,

m
Uporabniški avatar
 lenči
Mojcej77, drugič pa le pocukaj za rokav, sedaj ne boš več v dvomih, kajne?
Za potrditev, pa poglej tukaj
http://picasaweb.google.com/alenka131/S ... ek01012009
Mislim, da nas boš naslednjič prepoznala brez težav :lol: :wink:
Imeli smo se lepo, no, vsaj jaz. Moja mišica se je lepo ogrela in zdržala kar cel krog. Franci hvala za družbo :D . Pohvala Indyu, ki je prvič pretekel takšno razdaljo (pa še ni imel dovolj :wink: ). Bo še lahko kdaj tekel zraven :lol: .

Pa posebna dobrodošlica ROBOCOPu :wink: , sedaj pa ne čakati do naslednjega leta za kakšno javljanje :wink: :lol: .

Se vidimo v nedeljo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 natasa
Super slikce Lenči in fantastičen začetek leta :lol: !
Gospod 5:00 super tempo za tek po krajši pavzi, če malo pomislim, tako dolge (beri: 11 dni) pavze v zadnjih štirih letih sploh nisem imela, je pa pasalo.
Upam, da nam uspe izpolniti prav vse cilje, ki smo si jih začrtali za letos!!!
Da se pohvalim, danes so minila točno štiri leta od takrat, ko sem po dooolgggiiiii pavzi ponovno začela teč. :laola

:wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Lenči, pa ti si ženska neizmernega števila talentov :D . Čestitke!

Tale tek je danes full pasal - odličen štart v novo leto: lanski dosežki so zgodovina, začenjamo šteti na novo :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super je bilo! Hvala vam za družbo in ker ste me čakali na mrazu :oops: :wink: . Se vam bom oddolžila, obljubim.

Lep začetek leta. Upam, da se mi uresničijo vse želje, ki sem jih napisala.

Lenka, slikice so super.

Se vidimo v nedeljo. ŠRK-jevci pridete? A se bomo kej lubčkali? :oops: :lol:

Sandi nas (tista ki bo hotela seveda) pa nese čez viseči most kot je bilo obljubljeno že lansko leto :lol:

Sandi sej prideš a ne? Bi rada še mal čvekala s tabo, ker si (na žalost oz na srečo) tudi v mojem planu 2009. :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Sandi nas (tista ki bo hotela seveda) pa nese čez viseči most kot je bilo obljubljeno že lansko leto :lol:
Sandi sej prideš a ne? Bi rada še mal čvekala s tabo, ker si (na žalost oz na srečo) tudi v mojem planu 2009. :oops: :lol:
LP, Mojca :wink:

Mojca, mene bolje da ne nese, sicer me bo pa itak moral "prenašati" celo leto, kar bo vsekakor zame bolje, zanj pa verjetno huje :wink: :lol: :--
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA