Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Super slikce Lenči in fantastičen začetek leta :lol: !
Gospod 5:00 super tempo za tek po krajši pavzi, če malo pomislim, tako dolge (beri: 11 dni) pavze v zadnjih štirih letih sploh nisem imela, je pa pasalo.
Upam, da nam uspe izpolniti prav vse cilje, ki smo si jih začrtali za letos!!!
Da se pohvalim, danes so minila točno štiri leta od takrat, ko sem po dooolgggiiiii pavzi ponovno začela teč. :laola

:wink:

Nataša, vse čestitke za tako lepo obletnico in še na mnogo takšnih obletnic :toast:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Mojca, mene bolje da ne nese, sicer me bo pa itak moral "prenašati" celo leto, kar bo vsekakor zame bolje, zanj pa verjetno huje :wink: :lol: :--

Kar se mora se mora :lol:

A tebe bo tut mogu prenašat? :lol: Bogi revček, pol sva že dve, ki mu bove težile. :lol: No pa sej mu ne bo hudega, če bo imel tok žensk okrog sebe. Ziher se ne bo nič pritoževal. Ali pač? Sandi komentar!

Nataša, čestitke!

LP, Mojca :wink:
 Sandi3team
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mojca, mene bolje da ne nese, sicer me bo pa itak moral "prenašati" celo leto, kar bo vsekakor zame bolje, zanj pa verjetno huje :wink: :lol: :--

Kar se mora se mora :lol:

A tebe bo tut mogu prenašat? :lol: Bogi revček, pol sva že dve, ki mu bove težile. :lol: No pa sej mu ne bo hudega, če bo imel tok žensk okrog sebe. Ziher se ne bo nič pritoževal. Ali pač? Sandi komentar!

Nataša, čestitke!

Jst se nikol ne pritožujem. Sploh pa če mam tolk deklet okol sebe. Sedma nebesa! ;)

Za nošenje čez most pa se uspešno pripravljam doma. Sam še formo ujamem pa bom nared :oops:

lp do nedelje
Uporabniški avatar
 petka
Tudi jaz sem včeraj tekla - s sotekačico iz Istre :D - in je resnično pasalo, po dnevih preizkušanja kulinaričnih dobrot, sem optimistično in pozitivno začela novo leto!

Sicer pa sem že ugotovila, da kadar zatrdno napovem, da bom prišla na kakšen skupinski tek potem se plani skoraj vedno spremenijo... Nedelja tako ostaja želja, upam, da se bo uresničila... :D
Še večja želja pa je, da me že končno neha bolet noga in da bi se lahko z vsem :heart prepustila tekaškim užitkom!

Uživajte!
Uporabniški avatar
 Jančika
Petka, videla sem eno tvojo fotko (v Lonelyjevem albumu) in šele zdaj ugotovila, da te od nekod poznam. Z možem se nama obema zdi, da si morda zahajala v Kljub? No, upam, da se kaj vidimo v živo in ugotovimo, od kod si mi znana.

V nedeljo zelo verjetno pridem.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sandi3team napisal/-a:Jst se nikol ne pritožujem. Sploh pa če mam tolk deklet okol sebe. Sedma nebesa! ;)

Za nošenje čez most pa se uspešno pripravljam doma. Sam še formo ujamem pa bom nared :oops:

lp do nedelje

Sandi, jest sem v nedeljo na tvojem hrbtu oz. mi je čisto vseeno kako me neseš. :lol: Tut če boš s kolesom. :lol:

Lp, Mojca
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 9.50 jo primahava na parkirišče pred bazen in poslušno :lol: oddelava vaje, potem pa gasa :oops: ....... . En krog sigurno, če bo pa mišica dovolila, pa še drugega. Potem pa hitro domov, ker čaka kosilo pri mami, mmmmmm, razvajanje na kvadrat :wink: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Samo na hitro vam javim, da imam napad migrene in kakor je videti, bo kar hudo. Tako da tudi če bo napad do jutra že mimo, še ne bom sposobna za tek, ker sem po napadu še cel dan čisto sesuta. Zdaj grem pa spat. Ali pa bruhat, bomo videli, ko vstanem.... :cry:
Uporabniški avatar
 petka
Jaz pridem jutri, verjetno samo en krog. Štartamo ob 10h?
Bo pa kar mraz :?
Uporabniški avatar
 lenči
Sta Gospod 5.00 in MojcaZ danes tekla iz Laškega do Špice. Sem šla po njiju na parkirišče, vmes pa sem ju slikala tudi na Polulah. In sem videla Nini32, kako teče čez most. Nini :lol: mislim, da me nisi prepoznala, sem ti pa pomahala iz avta in potem parkirala na avtobusni in pofotkala moja dva tekača.
Fotoreportaža s teka sledi :wink: .

Jančika, naj čimhitreje migrena mine in da ti bo bolje.
Petka, super, se vidimo :wink: :lol: . Zbor je ob 9.50. Se bomo z vajami lepo ogreli, vseeno pa se bo treba dobro obleči.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Takole, tule pa je fotoreportaža z današnjega teka iz Laškega do Špice.
http://picasaweb.google.com/alenka131/TekIzLaKegaVCelje
Tudi jaz sem bila pridna in sem sprehodila psa do doma :lol: , predno sem jo mahnila do Celja in bila za taksistko. Enkrat pa tudi jaz po njuni poti.

Lenka, havala ti za prijaznost! Si neprecenljiva! :laola Enkrat se ti bom že oddolžila (sam problem je k ne vem kako.:oops: Malo mi lahko namigneš kaj imaš rada poleg češenj :lol:).

Slikice so tut cool. Razen jest vedno zgledam mal mim. :oops: :lol: Res mi ne gre to fotografiranje. :oops:

Aja, pa moram se pohvalit, da pridno izpolnjujem svoj novoletni plan. Bravo jest. 8) :lol: Zdej se hvalim, ko je šele začetek. :oops:

Se vidimo jutri zjutraj.

Uporabniški avatar
 niki
MojcaZ napisal/-a:
Slikice so tut cool. Razen jest vedno zgledam mal mim. :oops: :lol: Res mi ne gre to fotografiranje. :oops:

Prav dobro zgledaš! Na zadnji pa res sploh ne zgleda, da bi prej tekla :wink:

Koliko kilometrov pa sta pretekla?
Uporabniški avatar
 lenči
Pretekla sta 10.7 km, sta pa imela ravnino v hrib prislonjeno kar pošteno :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jutro vsem skupaj!

Niki, hvala za kompliment. Mam tok dobrega tek.partnerja, da me fajn vleče za sabo. :lol:

Zunaj je trenutno -13 stopinj (http://www.arso.gov.si). Bom mogla manj čvekat, da me ne bo zeblo v grlo. :oops: :lol:

Se vidimo pri bazenu. Če me do 9.50 ne bo me prosim počakajte. :oops: :lol:

p.s.: Najdla sem svojga ljubljenčka. Garmina seveda (da ne bo pomote :oops: ) :lol:
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA