prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 lenči
Uživajte jutri :D
Uporabniški avatar
 natasa
klopotec napisal/-a:Sneg tudi če bi bil. Sem srečni lastnik novih GORE TEX tekaških copat, he,he.

Še en važič. 8) :hehe:

Uživajte v prelepi naravi!

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Hvala vsem za lepe želje, naslednjič pa z nami :D
Uporabniški avatar
 lenči
Zdajle ste že dodobra ogreti in prepolni užitkov :lol: . Še naprej lahek korak in veliko veselja.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Halooo
Zdaj bi pa že pričakoval kakšno poročilce :D
 -marjetka-
Tudi jaz čakam, da pokličejo in grem po njih na Vranji Vrh :driver:
 -marjetka-
Ravnokar govorila z mojim, pa pravi, da gredo proti Zg. Velki, torej so opravili nekje 2/3 poti :lauf:
 Alek
ZdravkoC napisal/-a:Halooo
Zdaj bi pa že pričakoval kakšno poročilce :D

Ti šaljivec ti, ko si ti pisal pa je bilo malo prehitro. Zdaj pa so že po moje na kakšni pijački ali dveh.
Uporabniški avatar
 Vreme
Haha enim se je kar mudilo, nam se ni. :D

Smo pa zato neizmerno uživali. Sam sem užival prav vsak korak, tako dobrega občutka med samim tekom in po koncu teka pa že dolgo ne. Sicer me je zadnja dva km začelo nekaj zmanjkovati, a ostalo je bilo več kot odlično. Družba odlična, od starih mačkov dobil kar nekaj odličnih napotkov, tudi kar se hrane in pijače med tekom tiče. Edini minus v tem dnevu je bil primanjkljaj enkratnega razgleda, megla je pač naredila svoje.

Še enkrat hvala Marjanu in klopotcu, za čudovit dan, odlična družba sta bila!

Še nekaj fotk

GPSpodatki

Tako s Klopotcem sva opravila v enem tednu celotno pot.Tako se kar samo po sebi postavlja vprašanje kako naprej. Vsekakor je naskok na celotno pot moj glavni cilj spomladanske sezone, do takrat bo pa potrebno preteči še kar nekaj km! :lauf:

Aja skoraj pozabil. Zverov pes je bil lepo doma. Samo za spremembo je bil zaklenjen v svoji ograji, pa tako lepo je z repom mahal :D
 Alek
Super, verjamem da ste uživali, se mi je kar enih parkrat kolcnilo po vas.
Za celotno pot spomladi pa sem absolutno za, mislim pa da bom(o) še prej parkrat kakšno etapo ruknil(i). Meni še manjka en kos, od začetka do Broda na Muri.
In super da je Zverov pes doma, in da je privezan.
 marjan
Tudi sam sem užival. Prvič bil sploh v teh koncih. :D

Takšne poti so mi vse bolj všeč. :) Teren toliko razgiban, da ni treba stalno teči :wink: , spremljava reke, veliko ribnikov in jezerc, skratka nekaj drugačnega z lepo panoramo. Videli kar nekaj srn in divjih svinj.

Imeli smo pravo hladno vreme. Ko smo stopili iz gostilne pregreti, smo se čudili, da smo tekli v takem mrazu. :shock:

Tekel sem po pločniku mimo trgovine v Sladkem vrhu. Le zakaj mi je bil tako znan? 8)

Zahvaljujem se Rajkotu in Iztoku za prijetno družbo, pa tudi Rajkotovi ženi za prevoz na koncu.

Ob naslednji priliki pa udarimo še kakšno podobno,
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Alek napisal/-a: Ti šaljivec ...
:shock:
Brez heca, Šentiljska pot je sanjska za dolgi trening.
@Alek, midva imava itak popravnega, samo povej kdaj, pa bova naredila še del preko Novin in Cirbeka.
Ja, da se še malo posipljem s pepelom ... tisti dan, ko sva z Alekom naredila del Šentiljske sem imel zvečer še trening na Ptuju. Ker res ni bilo toplo, sem naslednji dan čutil na zobeh in dlesnih nekakšno vnetje, katerega še sedaj preganjam z maziljenjem (šnops na prst in masaža :lol: ). Verjetno pa bi bilo še veliko huje, če mi ne bi prve pomoči ponudil že Alek - domače zdravilo z medom :wink: . Zdravilo je sicer bolj žensko, ker mu ne rečejo med, temveč medica :?:
Me pa veseli, da si je Marjan ogledal del prelepih Slovenskih goric. Predlagam številnemu TF občinstvu, da si privošči te lepote. Vsak letni čas pa ima seveda svoj čar.

Se vidimo na Šentiljski poti
 klopotec
Včeraj so bili res lepo pogoji za to pot. Nič ni bilo premrzlo, je pa bila fajn pomrznjena zemlja in je bila potrebna previdnost, ker lahko hitro pride do zvina. Ampak naši gležnji so že dobro utrjeni in je bilo vse v redu. Torej všeč mi je bilo vse tako kot Vremenskemu in Marjanu, zmotili pa so me jagri, ki so motili srne in zajce, ki jih je tako lepo opazovati med tekom. Vedno bolj mi grejo na jetra, ko se s svojimi gviri grejo gospodarje narave, namesto da bi jo pustili lepo pri miru. In narava jih ne bi nič pogrešala. Zmotila me je tudi ograda okoli divjih prašičev. Raje bi jih videl na prostem.
Lepi so bili pogledi na Muro z visokih brežin, še lepši pa bi bili pogledi na Muro izpred 50 tih let,m ko še ni bila regulirana in je vijugasto rezala pokrajino po svoje.
Marjan in Vreme sta pozabila napisati. Našli smo eno modro jakno. Sigurno je bila Zdravkova. In smo modrovali. Kaj čemo mu to nosit in ima itak že lepšo, novo in smo jo podarili mimoidočemu, ki nam je deloval pomoči Karitasa potreben. Zdravko nam bo sigurno zaploskal.
Ena mi je napisala, da sem važič (nivo GORE TEX čevlji). Nimam več razloga za važenje, ker zgleda da niso pisani na kožo mojih nog. Po enih 15 ali 20 km, so me začele boleti pete. Zbleda da so bolj za pronatorje ali supinatorje al za kere natorje že. Ker jih ne ločim najbolje.

Pa hvala lepa Marjetki za prevoz.
Zdaj je pa na vrsti spopad s celotno progo. Okrog pasu ducat čokoladic in pol litra slane vode in gas. Uf, komaj čakam.
Ja, potem pa pričakujem, da nas bo marjan vodil po kakšnem podobnem Gorenjskem krogu. Menda jih je tam polno.
 Alek
Zdravc, takoj sem za popravnega, samo da pocajtam mojo nogo, ki me še kar malo boli.
Kar se pa tiče zdravila, si videl zdaj, pomisli kaj bi bilo, če bi odklonil, mislim da bi imel neznosne bolečine in velike težave. Je pa lekarna pri meni odprta nonstop, tako da če rabiš zdravilo, samo povej. Ga pa vzamem na naslednjo Šentiljsko turo sigurno, za šilček v cilju (in mogoče na startu), predvsem iz preventive.

Klopotec, res je čas da se spopademo s celotno progo, nekje spomladi mislim da bo moj čas.

Marjan lepo da si prišel malo v naše konce.
 marjan
klopotec napisal/-a:...potem pa pričakujem, da nas bo Marjan vodil po kakšnem podobnem Gorenjskem krogu...

Z veseljem, samo je več variant
- zimska, večinoma po snegu
- gorsko planinska z veliko višinskimi metri
- SAM Tržič Jezersko(35 km - zelo lepa)
- še kaj bi se našlo

Povejte termin (pozimi, spomladi ali poleti) pa jo urežemo po gorenjskih planinah in gorah.

Marjan
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA