prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ali pijete ustekleničeno (plastična embalaža) vodo?

da (3l ali več dnevno)
Brez glasov
0%
da (od 1,5 do 3l dnevno)
3
19%
da (do 1,5l dnevno)
4
25%
ne
9
56%
Pozdravljeni!
Danes 1.1.2009 sva s pauletom začela novo tekaško leto. Za krst leta 2009 sva si izbrala gorski tek na Trdinov vrh (1178 m.nm.v.).

Pošiljam vam nekaj utrinkov današnjega teka!

vsem želim predvsem zdravo in uspehov polno leto 2009!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
 pauleto
K prvemu letošnjmu teku naj dodam še nekaj podatkov o progi:

- gozdna cesta od smučišča v Gabrju do vrha v dolžini 9.4 km,
- višinska razlika okoli 700 m.

vsem forumašem želim vse naj v leto 2009 in veliko tekaških užitkov.
Uporabniški avatar
 garač
Bravo fantje :cast:
Sam ne vem zakaj me ni blo zravn :shock:
 damjan10
pozdravjen garač!

bomo še ponovili ta tek in boš vljudno vabljen, da se nama (nam) pridružiš!
 edo-brko
Lp!

Bravo "ate", bravo sine! Čudovita zamisel. Po slikakcah sodeč čudovito doživetje.

Po zaključku sezone 2008 z silvestrskim tekom v Gradcu (Avstrija) sem novo sezono začel 1.1. kot vidva tudi z tekom na Gorjance vendar precej severo-vzhodno t.j. v "Žumberaku" na Hrvaškem. S Petrom sva se (kot že nekaj let do sedaj) udeležila gorskega teka na Japetič (zimska liga), ki je ponujal identičen ambient. Nekoliko daljši tek (11.3 km) z nekoliko manjšo viš.razliko (cca.550 m) ima cilj pri (sedaj neoskrbovani) planinski koči na Japetiču (830 m.n.m.).
Naslednji tek je že to nedeljo 4.1.2009 z startom ob 10. uri. Lahko naredita "izjemo" in se udeležita tudi tega teka v drugem delu Gorjancev,od koder se lepo vidi tudi Trdinov vrh.

Drugače pa vama želim vse najboljše v Novem letu in veliko tekaških užitkov. Enako tudi vsem ostalim, ki prebirate te šprispevke.

Srečno!
 damjan10
v soboto 10.1.2009 v dopoldanskih urah (cca. 11h) bova trening tek ponovila.

štart iz smučišča okoli 11h (natančno uro oz. če pride do spremembe ure sporočim do petka).

se vidimo
Uporabniški avatar
 cestnitekac
Cesta s slik izgleda odlično, mi je všeč malo zasneženo :) Kakšen tempo pa imata oz. v soboto planirata? Sem iz NM in mi je kraj precej blizu, tako da pošteno povem, da me vleče zraven. To soboto imam sicer že druge plane, ampak mogoče kdaj kasneje...

CT
 pauleto
cestnitekac napisal/-a:Cesta s slik izgleda odlično, mi je všeč malo zasneženo :) Kakšen tempo pa imata oz. v soboto planirata? Sem iz NM in mi je kraj precej blizu, tako da pošteno povem, da me vleče zraven. To soboto imam sicer že druge plane, ampak mogoče kdaj kasneje...

CT

Pozdravljen cestnitekac

Tempo je počasen, okoli 7-8 min/km. Čeprav sem bolj začetnik, pretečem traso v času okoli 1:16. Zagotovo boš zmogel. Pridruži se nam, najbrž nas bo več (3-4). Torej v soboto ob 11.00 iz smučišča v Gabrju in potem po lepo zasneženi cesti do vrha.
Uporabniški avatar
 garač
pauleto napisal/-a: Torej v soboto ob 11.00 iz smučišča v Gabrju in potem po lepo zasneženi cesti do vrha.

Super...se vidimo jutri na startu in po polžje v dobri družbi odtečemo na vrh :juhuhu:
Uporabniški avatar
 mak1
No je podvig uspel ?

Lep pozdrav vsem !
 pauleto
Podvig je uspel!
V soboto 10.1.2009, ob 11.00 uri smo Damjan 10, Matej, Darko, Garač in jaz, štartali iz dogovorjenega mesta v Gaberju. Na štartu je bilo okoli -12, na vrhu pa veliko bolj prijetno. Tekli smo v dveh skupinah, trije hitrejši so progo zmogli v 1:05. Midva z Garačem pa sva bila kmalu za njimi.... ha ha. Bil je prekrasen dan za tek v prijetni družbi.
Vajo bom oz. bomo ponovili mogoče že naslednjo soboto (17.1.2009), vendar pa bo odločitev padla v petek popoldan.
Uporabniški avatar
 garač
Podvig je uspel :wink:
Pri prihodu na start in pogledu na termometer, ki je kazal 14 stopinj pod ničlo se nas je 5 :cast1: pogumnežev pognalo proti vrhu. Po nekaj minutah smo se razdelili v 2 skupine in vsi uspešno dosegli cilj. Na vrhu ob prelepem pogledu vse do triglava je bilo "garanje" povrjeno in sledil je še počasen spust.
Blo je fajn...snežna odeja naredi svoj čar in verjetno bo naslednja sobota primerna za ponovno osvajanje vrha...
Takle podvig je čisti užitek za dušo :wink:
 damjan10
Pozdravljeni!

predvidoma bomo tek ponovili v soboto 17.1.2009 ob 11 uri (več bomo vedeli v četrtek).

Lep pozdrav vsem do naslednjega javljanja!
 damjan10
Tako, ...
odločitev je padla, ...

v soboto 17.11.2009 ob 11. uri izpred parkirišča pod smučiščem, ...

tečemo od smučišča do Trdinovega vrha (cca. 9,2km, 700m. nm. v.), ...

VABLJENI!
Uporabniški avatar
 zlopi
damjan10 napisal/-a:Tako, ...
odločitev je padla, ...

v soboto 17.11.2009 ob 11. uri izpred parkirišča pod smučiščem, ...

tečemo od smučišča do Trdinovega vrha (cca. 9,2km, 700m. nm. v.), ...

VABLJENI!

... verjetno 17.01.2009, a ne :wink:
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA