- 03 Jan 2009, 13:28
Jest, jest, jest
No ... jest se pa tut spravljam ven, me vabi sonček in pobeljena pokrajina ...
Samo ... danes se bo treba več oblečt, ja sej vem ... na koncu mi bo pa spet tako vroče, kot včeraj, ko sem že na pol naga tekala po zmrznjeni Izoli ... oziroma se drsala ...
Tek je bil krasen ... ampak bolj tako sprehajalni ... je tako drselo, da sva z Daliborjem celo pot navzdol z Belvederja hodila ...
Vse je bilo belo ... neverjetno je bilo, krasno sonce, Izola v vsej svoji lepoti in bele ceste, kjer jih sonce ni doseglo ...
Ihjuuuj ... da ti srček poje!
Ksenija ... sem pa ravno prejle študirala a delaš, a ne delaš ...
Sem te hotla poklicat pa povprašat kako kaj tvoj dragi ...
... kar ne morem verjet
... kaj vse "hodi" po svetu?
Zdejle se še malo poigravam z lanskoletnimi številkami, moram spet par stavkov zapisat v svoj dnevnik ...
Lepo se imejte!
Lupčka!

No ... jest se pa tut spravljam ven, me vabi sonček in pobeljena pokrajina ...
Samo ... danes se bo treba več oblečt, ja sej vem ... na koncu mi bo pa spet tako vroče, kot včeraj, ko sem že na pol naga tekala po zmrznjeni Izoli ... oziroma se drsala ...
Tek je bil krasen ... ampak bolj tako sprehajalni ... je tako drselo, da sva z Daliborjem celo pot navzdol z Belvederja hodila ...
Vse je bilo belo ... neverjetno je bilo, krasno sonce, Izola v vsej svoji lepoti in bele ceste, kjer jih sonce ni doseglo ...
Ihjuuuj ... da ti srček poje!
Ksenija ... sem pa ravno prejle študirala a delaš, a ne delaš ...
Sem te hotla poklicat pa povprašat kako kaj tvoj dragi ...
... kar ne morem verjet

... kaj vse "hodi" po svetu?
Zdejle se še malo poigravam z lanskoletnimi številkami, moram spet par stavkov zapisat v svoj dnevnik ...
Lepo se imejte!
Lupčka!
... pravijo, da ni lepote brez trnja